- 1 Mart 2010
- 45.198
- 115.321
- 1.123
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
eltim caya cagirsa hep tuzlu yapardi ben cayda m.suyuda icemiyordum.ac git ac gel oluyordu.gitmesem kv paylasamadiginiz ne derdi....uzar giderdi...
demişsiniz...
İnanın tatlı türünü çok yapsa,bu sefer 'benim gebelik şekerimi çıkartmaya çalışıyor bu kadın' derdiniz,buna eminim..
Bi arkadaş ne güzel yazmış,kızartma dediğiniz şey ne kadar bereketsizdir bilirsiniz..
Belki evden uydurdu birşeyler,sizede getirmek zorunda mı?
Yaptığı içli köfte vs değil ki sizede getirsin..çok canınız çekiyorsa yaparsınız kendinizede bi kızartma türü.
Elti ve yemek gibi konularla kafayı bozmuşsunuz siz,kimse size yemek vermek zorunda değil..
Ben 9 ay riskli bi hamilelikte herşeyimi kendim yaptım,canımın çektiğini bile hemen yapamadım ama sonrasında yaptım.
Elti,görümce vs bunlara naz yapılmaz,bende görümceyim,eltide olsa kimsenin nazını çekemem mesela.
Çok canınız çektiyse,elden değil,annenizden beklentiniz olsun,çağırın çağırın kendinize yemekler yaptırtın o zaman..
Bırakın eltinizi,özgür özgür yemeğini yapsın ve afiyetle yesin..
Ben bunları eften püften görüyorum..
hanfendi hamilesiniz hasta değil!,
canınız kızartmamaı istedi kalkar kızartırsınız(kızartmayın hatta tepsiye dizin atın fırına derecesinide ayarlşayın 25 dk olsunlar)
kimse kimseye bişe götürmek yapmak zorunda değil..
Kimse bana hizmet yapsın etsin diye hamile kalmadım
valizime kadar hazırladım
kimsedende yardım almadım evimide temizledim komşularımada hakkınızı helal edin ben doğuma gidiyorum dedim ve gittim geldim..
yok o yanımda olmadı destek göstermedi pasta yapmadı köşedeki pastaneden aldırırsınız kocanıza yersiniz çekin kapınızı oturun aşşa.
aynen ben de öyle. hamileyken doguma ıkı hafta kalana kadar calıstım. her isimi kendim yaptım. kimseden bir sey beklemedim. bebeğimi de tek basına büyütüyorum.bu durumdan oldukca memnunum. ben bir de şunu anlamıyorum. emzirirken canın bir sey cekse yemezsen bir yerin şişer. ben zorunlu diyet yapıyorum emzirirken. bebegimde gıda alerjisi var. bir cok seyi yiyemiyorum. kendim yapıyorum misafire . daha hiç bir yerim şişmedi. palavra bunlar, ya da naz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?