- 14 Mayıs 2009
- 22.263
- 12.552
- 298
- Konu Sahibi minikyaramaz
-
Evliliğinizle hamileliği nasıl kıyasladınız merak ettim? Ve bunu kıskanclığa nasıl bağladınız?
Selam kizlar.
Eltimin hamile oldugunu ogrendim. Benim hamileligim boyunca hicbir zaman destegini gormedim. En basiti kizartma yapar kokardi ama getirmezdi. Oglumu hala emziriyorum yine ayni sekilde. Ummasam bile sut umuyor ya goguslerim tas kesiliyor ya
da sitma tutuyor.
İlk hamileligimde tansiyon cikmasi nedeniyle karnimda bebegim olmustu.
İkinci bbegimde de ayni sorun vardi ve eltim caya cagirsa hep tuzlu yapardi ben cayda m.suyuda icemiyordum.ac git ac gel oluyordu.gitmesem kv paylasamadiginiz ne derdi....uzar giderdi...
Sorum su ki eltim hamile hicbir zaman ne hastaliima inandi ne de bir yardimi dokundu. Onun hamileligi boyunca yaninda mi durayim yoksa bana yaptiklarinin aynisini mi yapayim?
Allah icin yardimci ol ve onun sana yaptigini yapma yapmaki yarin seni baska bir konuda baska turlu sikintiya dusurup uzecek oldugunda bu iyiliklerin onun kotuluklerinden korunmana sebeb olsun .Selam kizlar.
Eltimin hamile oldugunu ogrendim. Benim hamileligim boyunca hicbir zaman destegini gormedim. En basiti kizartma yapar kokardi ama getirmezdi. Oglumu hala emziriyorum yine ayni sekilde. Ummasam bile sut umuyor ya goguslerim tas kesiliyor ya
da sitma tutuyor.
İlk hamileligimde tansiyon cikmasi nedeniyle karnimda bebegim olmustu.
İkinci bbegimde de ayni sorun vardi ve eltim caya cagirsa hep tuzlu yapardi ben cayda m.suyuda icemiyordum.ac git ac gel oluyordu.gitmesem kv paylasamadiginiz ne derdi....uzar giderdi...
Sorum su ki eltim hamile hicbir zaman ne hastaliima inandi ne de bir yardimi dokundu. Onun hamileligi boyunca yaninda mi durayim yoksa bana yaptiklarinin aynisini mi yapayim?
Ben eltimin ya da gorumcemin yuzune hicbir zaman yaptiklarimi vurmadim. Sadece yasadiklarimi sizinle paylasmak istedim.eger eltime yaptiklarimi anlatmak isteseydim baska konu acardim.
Baze insan yaptiginin karsiligini goremeyince ofkelenir ve bir yerden biseyler arar.ben boyleyim sizi bilemem.
Yakiniyorsam baze kendime kizdigim icin bazen karsimdakine kizdigimdandir.
Belki de o kadar cok sey yasadim ki aetik kaldiramadigimdandir. Belki de psikolojim bozuk. Bazen ben de yaptiklarima anlam veremiyorum.
Herseyin altinda alt niyet mi arar oldum.cig patates konusu belki de cok sacma bir konu ama o anki ruh halim yazdiklarimi dusundurmustu bana...
Siz cok mukemmel olabilirsiniz ama ben oyle degilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?