açıkçası benim aklıma geliyoooo
hamileyken anadan üryan gibi dolanan tipler için şu ''ne var ki canım bunda '' diyen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum..evet gebelik bir utanç evresi değildir ama mümkün mertebe de kendini sakınmak gerekir diye düşünüyorum.... ben şayet hamile oldugumu anneme söyledim misal babama değil ! ve yine evlenmek istedigimi anneme söyledim önce babama değil...çünkü benim ailem için bunlar önce anne ile paylaşılması gereken mevzular...ve yine hamileliğimi ilk kayınvalideme söyledim kayınbabama değil hatta kayınvalidem de kayınbabamama söylememiş hamile oldugumu karnım çıkınca anlamaya başlayacagını söyledi saygı duydum...eşim çerkes ve bunlarda öyle şeylerin çok ayıp oldugunu söylediler saygı duydum..biz doguluyuz misal eşimin ailesi kadar olmasada yine de çekindim babamdan ...elbette evlat sahibi olacagını bilmek çok güzel bir olgu ama tutup dapdaracık şeylerle babamın önüne çıkıp karnımın dikkat çekmesini de istemezdim..
Ne kendimi çarşafa doladım gebeyim diye ne de dar kıyafetlerle dolandım...uygun kıyafetlerle geçirdim tüm günümü...ailem ve eşimin ailesinin yanında biraz daha bol olan kıyafetlerimi tercih ettim..çünkü vucudumuz epeyçe degişime ugruyor gebeyken gögüsler ve karın inanılmaz büyüyor ve ebatın genişliyor ister istemez ve gözler sürekli üstünde oluyor insanın..haksız mıyım ? gebe bir bayan gördügümde ilk işim onu incelemek oluyor misal...benim amacım buna meyil vermemek..
hiç unutmam bu yaz denizde gebe bir kadın bikini ile denize giriyordu bütün gözler adeta ondaydı o kadar garip bir görüntü ki ister istemez insanın şaşırası gülesi geliyor böyle tipler için...bana şayet normal gelmiyor...en azından karnını daha saklayan bir mayo tercih edebilirdi..haksız mıyım ?
sözüm şu ki gere gere dolaşanlara kızdıgım gibi kendini binbirtane kıyafete saklayana da kızarım..herşey dozunda güzeldir..
Haksızsınız :)) Misal ben 9. ayıma kadar bikinimle denize girdim. Normalde de bikiniyle denize girerim.Bi sakınca göremedim.Kimsenin kıyafetine ,giyimine kızmaya hakkınız yok :) Hatta bi bayan daha vardı hamile ve bikinili :) Ama bu durum ne size ne de başkalarına bize kızma hakkını vermez.Ben hamile olupta bol giyinene kızıyo muyum ?Neden bol giyiniyosun diyo muyum ? Tabi ki hayır. Kendi tercihi, kendi seçimi. Bizim de öyle :)))) Kıyafetlerimde hep dardı, tayt giydim hep hamileliğimde, üstüne de tunik giyodum,ohhh ne rahattı. Ben bol giyinmeyi sevmem zaten :))) Demişsiniz ki gebe bir bayan gördüğümde ilk işim onu incelemek oluyo , ama herkes sizin baktığınız gözle bakmaz.Ben hamile birini görsem içindeki bebeği düşünürüm sadece, ne güzel bi bebeği olucak derim.Aaaaa kıyafete bak, hiç yakışmış mı hamile birine demem. :) Bilmem anlatabildim mi.
Haksızsınız :)) Misal ben 9. ayıma kadar bikinimle denize girdim. Normalde de bikiniyle denize girerim.Bi sakınca göremedim.Kimsenin kıyafetine ,giyimine kızmaya hakkınız yok :) Hatta bi bayan daha vardı hamile ve bikinili :) Ama bu durum ne size ne de başkalarına bize kızma hakkını vermez.Ben hamile olupta bol giyinene kızıyo muyum ?Neden bol giyiniyosun diyo muyum ? Tabi ki hayır. Kendi tercihi, kendi seçimi. Bizim de öyle :)))) Kıyafetlerimde hep dardı, tayt giydim hep hamileliğimde, üstüne de tunik giyodum,ohhh ne rahattı. Ben bol giyinmeyi sevmem zaten :))) Demişsiniz ki gebe bir bayan gördüğümde ilk işim onu incelemek oluyo , ama herkes sizin baktığınız gözle bakmaz.Ben hamile birini görsem içindeki bebeği düşünürüm sadece, ne güzel bi bebeği olucak derim.Aaaaa kıyafete bak, hiç yakışmış mı hamile birine demem. :) Bilmem anlatabildim mi.
neden gizliyeceğim karnımı anlamadım neden utanacağım...ben tarzımı değiştirmedim...daha hamile değilken bol rahat yazlık elbiselerim vardı onları giydim yine..hatta hamile kıyafeti aldığımı sananlar oldu...kış geldi kot aldım kendime...hatta birde penye aldım üstünde bebek hazırlanıyor yazandan :) neden utanacağım anlamadım..denize girdim..bir mayo aldım evet ama bikiniler küçülür belki diye ama bikinilerim gayet iyi durdu...kimsede aaa deyip karnıma bakıp burda bir arkadaşın yaprığı gibi gülmedi...hoş gülsede bana ne:)) bebek taşıyorum yaa nesinden utanıyım...yakıştığını çirkin durmadığını düşündüğüm her şeyi giydim...giyiyorum...hiç bir hamileye bakarken var vücudu nasıl veya hıımm eşiyle ne halt yemiş diye düşünmedim...yuh artık yani:)))o zaman eşimde gözünü bantlayıp gezsin ...hala bunlar konuşuluyor yaaa...ne diyim yaaa...kızımın geleceği dünyada kadınlar bu saçma tabulardan kurtulmuş olur umarım...onunda bunları yaşayabileceğini düşünmek utandıyor ve üzüyor beni asıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?