Eltim hamileliğini gizliyor.

arkadaşlar tamam da konu sahibi eltim böyle yapıyo ne kadar saçma o şöyle o böyle dememiş.Bana böyle bşi yapılması acayip geldi siz ne düşünüyosunuz demiş ama kıskanıyosun eltini diyenler sanane sen ne karışıyosun diyenler bişey görmüş şaşırmış siz ne düşünürdünüz demiş.eltinizi eden kıskanıyosun neden onun hakkında böyle konuşuyosunuz diğenlerde karşılarındaki insanı eleştirdiklerinin farkında değiller herhalde

valla benim eltimde kapatti hatta bana demese ben anlamicam
Zaten 3. bebisi ondan beklemezdim 2 numara baya yaramaz ve 7 yasinda.
biraz kiloluydu bol seyler giyip kamufle ediyordu :)
ben yadirgamadim. bende hamileligimde kaynatamla hamile kiyafeti almaya gittim :)
kot bir takim almistim. herkes cok begenmisti.
bence takilma . tuhaf gelmesin cunku herkesin bir bakis acisi var hayata,
ben su yasima kadar o kadar cok tuhaflik gordumki bunu tuhaflik diye dile bile getirmedim :)

Haksızsınız :)) Misal ben 9. ayıma kadar bikinimle denize girdim. Normalde de bikiniyle denize girerim.Bi sakınca göremedim.Kimsenin kıyafetine ,giyimine kızmaya hakkınız yok :) Hatta bi bayan daha vardı hamile ve bikinili :) Ama bu durum ne size ne de başkalarına bize kızma hakkını vermez.Ben hamile olupta bol giyinene kızıyo muyum ?Neden bol giyiniyosun diyo muyum ? Tabi ki hayır. Kendi tercihi, kendi seçimi. Bizim de öyle :)))) Kıyafetlerimde hep dardı, tayt giydim hep hamileliğimde, üstüne de tunik giyodum,ohhh ne rahattı. Ben bol giyinmeyi sevmem zaten :))) Demişsiniz ki gebe bir bayan gördüğümde ilk işim onu incelemek oluyo , ama herkes sizin baktığınız gözle bakmaz.Ben hamile birini görsem içindeki bebeği düşünürüm sadece, ne güzel bi bebeği olucak derim.Aaaaa kıyafete bak, hiç yakışmış mı hamile birine demem. :) Bilmem anlatabildim mi.

Son düzenleme:

aynen katılıyorum..burda birinden bi cümle duydum hala unutamıyorum hamile görünce aklıma aa o işi yapmışlar kocasıyla gelir dedi..bu kadar saçmalık olmaz..herkesin kendi tercihi ama utanç verici gibi görmek bebeklerimizi yanlış bişey..öyle olsa rabbim karnımızı dışardan görünür yapmazdı...herşey onun takdiri sonuçta...çok çok katılıyorum sana...şahsen ben bikini giyipte gezmem milletin içinde denizdede olsa kapalı bi bayanım sonuçta ama kendimi çullamayada gerek yok..babası belli anası belli veren rabbim...gülen kendi dötüne gülsün... ohhhh ohh .

garip geldi banada benim çevremde olmadı ve hiç duymadım ..ama herkesin adeti farklı belki sizinkilerde öyledir ama bencede saçma ayıp birşey değilki bu

benim de babam çok ayıp karşılar hamileliğin söylenmesini. ki gayet modern ve rahat bi çevreye mensubuzdur ona rağmen hamileliğini söyleyen bir bayanı kınamıştı yanımızda. oluyor böyle şeyler karakterle ilgili..

sözlümün annesiyle arabadayız Bugün, yolda Bi kadın yürüyodu.. kadın siyah tayt üstüne siyah tunik giymişti ve 7-8 aylık hamileydi sanırım Baya Büyüktü göBeği. neyse, kadın harbi çook güzeldi saçları upuzun simsiyah kıyafetiyle uyumlu falan, çok hoşuma gitti, ne güzel Bi anne adayı diye geçirdim içimden, kayınvalidem yüzünü ekşitti, nefrettttt ediyorum şu hamileyken gerine gerine dolaşan, karnını sergileyen kadınlarlardan dedi.. tamamen görgüsüzlük Başka Bişey değil dedi.. yorum yapmadım. gülümsedim sadece.. allahım ilerde o günleri gösterirse kendi gelininden de nefret edecek anlaşilan dedim içimden.. herkesin kendi görüşüdür.. Ben gerinirim valla.. hiç de Bol giymem, Bikini de giyerim, kayınvalidem kesin çıldırır Banane kendi kızına karişsin

yazmayacaktım aslında ama yinede tecrübelerimi paylaşmak istedim
benim kızdığım nokta şu

hamile veya değil,nasıl giyinirse nasıl davranırsa davransın onu cahil veya ileri görüşlü diye sınıflandırmamak lazım
bu çok önemli bişeydir..
konu sahibinin eltisi ne yaparsa yapsın bana göre cahil değildir saygı duyarım
o onun tercihi.. saygı duymak lazım
ha isteyen bol giyinir isteyen göbeğini açıp gezer
tek yapabileceğimiz saygı duymaktır.
en azından yorum yaparken karşımızdaki insanı cahilikle suçlayacağımıza şöyle diyebiliriz;
''bu davranış biçimi benim mantığıma uymuyor ama saygı duyarım''
ben olgun bir kadından bu cümleyi beklerim

daha önceki yorumumda da dedim
ben cahil bir insan değilim normalde yazları şortla gezerim ister eşimin ailesi ister kendi ailem
ama hamileliğimde nedenini bilmediğim bir duyguydu bu
sadece kendi babamın yanında utanıyordum
tabiki saklamaya çalışmadım ama daha bol cicili elbiseler felan giyiyordum

doğumdan önce denize girmem gerekti benim
çokk güzel bikiniler giydim koca plajda kendimi saklama gereği duymadım
çevremde kötü gözler görmedim genelde hep sevimli gülücükler görüyordum
beni görenler sanki içimdeki bebeği seviyorlarmış gibi tatlı gülümsemeler
hatta farklı bir ilgi gördüm
buda ayrıca güzeldi
hatta iskelede dinlenirken bebeğimin hareketleri dışardanda gözlemlenebiliyordu
yanımda kadın vardı yaşlı çok sevinmişti bayılmıştı karnımdaki bebek hareketlerine

bakın iki tane kendimden örnek verdim
diyorumda ben herkesin yanında utanmıyordum sadece kendi babamın yanında utandım ve nedeninide bilemiyorum
sadece içimden gelen bir duyguydu bu

bu konuda tek diyeceğim şey şu;
lütfen insanları cahil yerine koymayalım,bazı şeyleri sadece yaşayarak anlayabiliriz.

herkese sevgiler sağlıcakla kalın

neden gizliyeceğim karnımı anlamadım neden utanacağım...ben tarzımı değiştirmedim...daha hamile değilken bol rahat yazlık elbiselerim vardı onları giydim yine..hatta hamile kıyafeti aldığımı sananlar oldu...kış geldi kot aldım kendime...hatta birde penye aldım üstünde bebek hazırlanıyor yazandan :) neden utanacağım anlamadım..denize girdim..bir mayo aldım evet ama bikiniler küçülür belki diye ama bikinilerim gayet iyi durdu...kimsede aaa deyip karnıma bakıp burda bir arkadaşın yaprığı gibi gülmedi...hoş gülsede bana ne:)) bebek taşıyorum yaa nesinden utanıyım...yakıştığını çirkin durmadığını düşündüğüm her şeyi giydim...giyiyorum...hiç bir hamileye bakarken var vücudu nasıl veya hıımm eşiyle ne halt yemiş diye düşünmedim...yuh artık yani:)))o zaman eşimde gözünü bantlayıp gezsin ...hala bunlar konuşuluyor yaaa...ne diyim yaaa...kızımın geleceği dünyada kadınlar bu saçma tabulardan kurtulmuş olur umarım...onunda bunları yaşayabileceğini düşünmek utandıyor ve üzüyor beni asıl...

evet ben de aynen, hamile kadinlar gordum mu icindekiyle ilgilenirim yani...heyecanlarinirim hatta eger bu kisiler yakinimda gocuslerine dokunmak icin izin alirim dokunurum:) bayilirim hamislere

"o zaman eşimde gözünü bantlayıp gezsin"
buna koptum

benim dedem milletin yanında kızım,oğlum demezmiş mesela,ayıp karşılarlarmış.
Ama ne olduu???
torun haberini aldığında sevinç gözyaşları döken bi ihtiyar oldu :))

Ne kadar saçma birşey bu yaa.. Sanki ayıp birşeymiş gibi ..

İlginç :26: Gurur duyarak gezerim hiçte saklamam, Allah nasip ederse ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…