ELTİM İLE AYNI ZAMANDA HAMİLE KALDIK

essma34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2021
77
-52
3
kızlar selam konuya geçiyorum direkt. eltim hamile olduğunu söylediğinde ben 1 haftalık hamileymişim (tabii haberim yoktu kimin olur ki zaten) neyse ben de bazı belirtiler sonucu hamile olduğumu öğrendim ve eşime söyledim ama hemen kimseye deme dedim ben anneme söyledim sadece (ilk hamilelik olduğu için söyledim yani bilgi amaçlı annem yani) eşimde dayanamamış pzt günü annesine demiş salı günü eltimin bebeği düştü .en berbat zamanlama neyse ben ona bi şeyler hazırladım yolladım sonra beni aradı sen de hamileymişsin hayırlı olsun falan dedi . doktora gittin mi ,beta hcg kaç gibi sorular sordu. tuhafıma gitti söyledim beta mı benim ki daha yüksekti falan dedi :)))) şimdi arada arıyor bi sorun var mı kalp atışını duydun mu falan diye soruyor konumuz şu ben mi kötü düşünüyorum yoksa eltim bunları sormasındaki niyet ne olabilir.
Normalde yan yana gelsek hiç bahsetmem hamileliğimden. empati yaparım geçen kv gittik hiç oturmadım beraber iş yaptık .ağır kaldırmam gerekti veya bi yere uzanmam gerekti hiç demedim sen yapar mısın ben hamileyim diye. o da hiç sen dur ben yapıyım demedi. beklememde zaten huyunu bildiğim için. telefondan çok ilgili sadece ..o da aramadı olmasın.

Son düzenleme:
kızlar selam konuya geçiyorum direkt. eltim hamile olduğunu söylediğinde ben 1 haftalık hamileymişim (tabii haberim yoktu kimin olur ki zaten) neyse ben de bazı belirtiler sonucu hamile olduğumu öğrendim ve eşime söyledim ama hemen kimseye deme dedim ben anneme söyledim sadece (ilk hamilelik olduğu için söyledim yani bilgi amaçlı annem yani) eşimde dayanamamış cuma günü annesine demiş cumartesi günü eltimin bebeği düştü .en berbat zamanlama neyse ben ona bi şeyler hazırladım yolladım sonra beni aradı sen de hamileymişsin hayırlı olsun falan dedi . doktora gittin mi ,beta hcg kaç gibi sorular sordu. tuhafıma gitti söyledim beta mı benim ki daha yüksekti falan dedi :)))) şimdi arada arıyor bi sorun var mı kalp atışını duydun mu falan diye soruyor konumuz şu ben mi kötü düşünüyorum yoksa eltim bunları sormasındaki niyet ne olabilir.
Siz kotu dusunuyorsunuz, sordugu sorular bana gore normal. Sormasa bu sefer hicbir seyle ilgilenmiyor diye dusunurdunuz 🤷🏼‍♀️

Siz kotu dusunuyorsunuz, sordugu sorular bana gore normal. Sormasa bu sefer hicbir seyle ilgilenmiyor diye dusunurdunuz 🤷🏼‍♀️
Ben biraz üsluba takılıyorum her şey yolunda di mi ?diye sorsa sorun yok bence sorun arar gibi soruyor ya da ben çok kurcaladım bilemiyorum neyse cevap için teşekkürler

kızlar selam konuya geçiyorum direkt. eltim hamile olduğunu söylediğinde ben 1 haftalık hamileymişim (tabii haberim yoktu kimin olur ki zaten) neyse ben de bazı belirtiler sonucu hamile olduğumu öğrendim ve eşime söyledim ama hemen kimseye deme dedim ben anneme söyledim sadece (ilk hamilelik olduğu için söyledim yani bilgi amaçlı annem yani) eşimde dayanamamış cuma günü annesine demiş cumartesi günü eltimin bebeği düştü .en berbat zamanlama neyse ben ona bi şeyler hazırladım yolladım sonra beni aradı sen de hamileymişsin hayırlı olsun falan dedi . doktora gittin mi ,beta hcg kaç gibi sorular sordu. tuhafıma gitti söyledim beta mı benim ki daha yüksekti falan dedi :)))) şimdi arada arıyor bi sorun var mı kalp atışını duydun mu falan diye soruyor konumuz şu ben mi kötü düşünüyorum yoksa eltim bunları sormasındaki niyet ne olabilir.
Siz kötü düşünüyorsunuz. Kadıncağız acısına rağmen ilgilenip arayıp sormuş. İlla altında art niyet aramanın anlamı yok. Arayıp sormasa bu sefer de bilerek aramadı dersiniz gibime geliyor.

Siz kötü düşünüyorsunuz. Kadıncağız acısına rağmen ilgilenip arayıp sormuş. İlla altında art niyet aramanın anlamı yok. Arayıp sormasa bu sefer de bilerek aramadı dersiniz gibime geliyor.
söz nişan düğün de ne aradı sordu ilgilenmedi bile ki eşimin ablası yok . o yüzden bu konuda arayıp sorunca tuhafıma gitti

Kötü düşünme, kendi acı veren bir olay yaşamış ve aynısı senin de başına gelir diye korkuyor. Tabi kendisi düşük yaparken senin başarılı bir hamilelik geçirmen onun düşüğünü daha da hatırlatıp süreci zorlaştıracak. Elinizden geldiğince destek olmalısınız.

Neden kötü düşünüyorsun ki kadın bebeğini kaybetmiş ona ramen sana soruyor sormasa kıskandı beni sormuyor derdin eminin. Bak artık hamilesinde bu kadar kötü niyetli olma.
normalde öyle ilgili biri değil ben de arayıp sormam mesafeli dururum düğün aşamasında da ne aradı ne ilgilendi eşimin ablası kızkardeşi yok e bazı durumlarda kadın kadına alışveriş yapmak gerekiyor bohçada çok mağdur olmuştuk zamanında .bu konuda çok ilgilenince tuhafıma gitti haliyle

söz nişan düğün de ne aradı sordu ilgilenmedi bile ki eşimin ablası yok . o yüzden bu konuda arayıp sorunca tuhafıma gitti
Söz nişan seremonidir, o kadar da önemli değil. Burda ise bir can söz konusu. Hassasiyetler farklı olduğundan elbette bazı şeylerin üstünde daha çok durabilir.

Gayet normal sormuş hemen herşeyin altında bir şey aramayın.
Kendisi düşük yapınca o yüzden soruyordur

düğün nişanda samimi olunmuyorki , aileden olmuyorsunuz. ayrıca şuan ilgi alanına giriryor
samimi olunmuyor evet ama eşime ben senin ablanım diyorsan gerekli durumlarda da üstüne düşen vazifeyi yapmalısın söz ve öz farklı şeyler .

Herkes normal yazmış siz sanki kötü/fesat lafını duymak için uğraşıyorsunuz. Her yoruma, düğünde ilgilenmedi ama yazmanın alemi yok. Düğünle kayıp aynı şeymi? Arkadaşımla 3 hafta aram vardı ben 22. Haftada kaybettim ama her hafta ona sordum korktum çünki. Herşeyde kötü niyet aramayın,kadın evladını kaybetmiş sorsa fesat sormasa ilgisiz yaftası yapışacak illaki kimseye iyilik yok malesef.

samimi olunmuyor evet ama eşime ben senin ablanım diyorsan gerekli durumlarda da üstüne düşen vazifeyi yapmalısın söz ve öz farklı şeyler .
düğün nişana neyine karışacakki , bi sıkıntı yaşadınızdamı ilgi beklediniz. bende düğün nişana karışmama kötü bişey olur benden bilinir, gönlüne göre yapsın herkes derim . ama sağlıkta çok ilgilenirirm . karekterler farklı . siz düğün nişana da ilgilenirsiniz. herkes farklı yapıdadır

Bence siz kötü düşünüyorsunuz sormasa kıskandı diyeceksiniz bende olsam yakın bulduğum birini merak eder sorarım bence bu gayet normal siz bakış açınızı biraz değiştirin yoksa kendinizde çevrenizdeki insanlarida çok yıpratır siniz

Back
X