- 13 Aralık 2021
- 77
- -52
- 3
kızlar selam konuya geçiyorum direkt. eltim hamile olduğunu söylediğinde ben 1 haftalık hamileymişim (tabii haberim yoktu kimin olur ki zaten) neyse ben de bazı belirtiler sonucu hamile olduğumu öğrendim ve eşime söyledim ama hemen kimseye deme dedim ben anneme söyledim sadece (ilk hamilelik olduğu için söyledim yani bilgi amaçlı annem yani) eşimde dayanamamış pzt günü annesine demiş salı günü eltimin bebeği düştü .en berbat zamanlama neyse ben ona bi şeyler hazırladım yolladım sonra beni aradı sen de hamileymişsin hayırlı olsun falan dedi . doktora gittin mi ,beta hcg kaç gibi sorular sordu. tuhafıma gitti söyledim beta mı benim ki daha yüksekti falan dedi :)))) şimdi arada arıyor bi sorun var mı kalp atışını duydun mu falan diye soruyor konumuz şu ben mi kötü düşünüyorum yoksa eltim bunları sormasındaki niyet ne olabilir.
Normalde yan yana gelsek hiç bahsetmem hamileliğimden. empati yaparım geçen kv gittik hiç oturmadım beraber iş yaptık .ağır kaldırmam gerekti veya bi yere uzanmam gerekti hiç demedim sen yapar mısın ben hamileyim diye. o da hiç sen dur ben yapıyım demedi. beklememde zaten huyunu bildiğim için. telefondan çok ilgili sadece ..o da aramadı olmasın.
Normalde yan yana gelsek hiç bahsetmem hamileliğimden. empati yaparım geçen kv gittik hiç oturmadım beraber iş yaptık .ağır kaldırmam gerekti veya bi yere uzanmam gerekti hiç demedim sen yapar mısın ben hamileyim diye. o da hiç sen dur ben yapıyım demedi. beklememde zaten huyunu bildiğim için. telefondan çok ilgili sadece ..o da aramadı olmasın.
Son düzenleme: