- Konu Sahibi KirilmaNoktasi
-
Tövbe estağfurullah. Eşinin yengene tepkili olduğunu söyleyip, ona gidip gelmediğini anlatırken pat diye eşimin eltimden hoşlandığını düşünüyoruma nasıl geldik anlamadım. Hani o cümleye kadar neredeyse eşinin eltinden tiksindiğini düşündük cümleten.
Bu anlattıkların bence çok yetersiz deliller. Sadece eltine zayıf dedi ve cenazede yanına gitti diye bu çıkarımı yapman çok enteresan. Bence eşin değil sen eltini beğeniyorsun.
Bir kadinin baska bir kadin hakkinda yazdiklarina inanamiyorum.Benim eşim de eltilerimden birini ayrı bir yere koyar. Neymiş çok akıllıymış. Aklı onun olsun. Yeğeniyle konuşmak için arar bazen kadını. Kötü birşey gelmiyor aklıma ama patladım artık birgün. Niye arıyorsun kadını dedim? O da bana böyle düşündüğüm için kızdı ama o günden beri daha dikkatli. Benimkilerin hepsi kapalı, sizinki açıkmış bi de, maşallah gezmeli tozmalı şen şakrak abla. Eşinizi uyarın. Gelip gitmemeniz de iyi oluyor, boşverin. Abi küserse küssün. Karısı böyle olduktan sonra hiç kocamı götürüp de görüştürtmem. Kusura bakmasın.
Bir kadinin baska bir kadin hakkinda yazdiklarina inanamiyorum.
Acik giyen guler yuzlu neseli kadinlardan korkmayin bence. Onlar kendilerini gerceklestirmis bireylerdir. Sizin esinizi goturmene sebebi sadece guvensizlik olabilirdi. O da karsinizdakine degil once kendinize sonra esinize guvensizlik.
(Ki benim mevzum asla aciklik kapalilik olamaz. Insanlari dis gorunuslerine gore degil karakterlerine gore degerlendiririm)
Benim eşim de eltilerimden birini ayrı bir yere koyar. Neymiş çok akıllıymış. Aklı onun olsun. Yeğeniyle konuşmak için arar bazen kadını. Kötü birşey gelmiyor aklıma ama patladım artık birgün. Niye arıyorsun kadını dedim? O da bana böyle düşündüğüm için kızdı ama o günden beri daha dikkatli. Benimkilerin hepsi kapalı, sizinki açıkmış bi de, maşallah gezmeli tozmalı şen şakrak abla. Eşinizi uyarın. Gelip gitmemeniz de iyi oluyor, boşverin. Abi küserse küssün. Karısı böyle olduktan sonra hiç kocamı götürüp de görüştürtmem. Kusura bakmasın.
Bu sizi ilgilendirmez ki. Sonucta onlarin evliligi yurutebiliyorlarsa biri dinini yasamaya dikkat eden digeri dis gorunuste dikkat etmeyen olabilir.kaynım bayanların elini bile sıkmıyor. ama eşi çok fazla açık. bende kimseyi açık ve kapalı diye dışlamam.. ama dindar biriysem ve dinin emirlerine harfiyen uygun yaşıyorsam bi uyum olur diye o konudan bahsettim.
Acık diye mi??? İcin hos degil kusura bakma.Benim eşim de eltilerimden birini ayrı bir yere koyar. Neymiş çok akıllıymış. Aklı onun olsun. Yeğeniyle konuşmak için arar bazen kadını. Kötü birşey gelmiyor aklıma ama patladım artık birgün. Niye arıyorsun kadını dedim? O da bana böyle düşündüğüm için kızdı ama o günden beri daha dikkatli. Benimkilerin hepsi kapalı, sizinki açıkmış bi de, maşallah gezmeli tozmalı şen şakrak abla. Eşinizi uyarın. Gelip gitmemeniz de iyi oluyor, boşverin. Abi küserse küssün. Karısı böyle olduktan sonra hiç kocamı götürüp de görüştürtmem. Kusura bakmasın.
Bu sizi ilgilendirmez ki. Sonucta onlarin evliligi yurutebiliyorlarsa biri dinini yasamaya dikkat eden digeri dis gorunuste dikkat etmeyen olabilir.
Zaten eltinizi tanimiyorsunuz bile disardan giyim kusamla bu dini yasiyor bu yasamiyor demekte ayri bir sacmalik bence.
Belki onlar uyum sevmiyor hayatlarinda. Siz niye uyum bekliyorsunuz onlardan.
Bence bu kayınınızın anlayışlı bir eş olmasindan kaynaklanıyor. Kendi hacı olmuş ama eşini zorlamiyor. Bence çok güzel. Doğru olan bu.kaynım bayanların elini bile sıkmıyor. ama eşi çok fazla açık. bende kimseyi açık ve kapalı diye dışlamam.. ama dindar biriysem ve dinin emirlerine harfiyen uygun yaşıyorsam bi uyum olur diye o konudan bahsettim.
koskoca yazıda eşinin, eltinden hoşlandığını gösterecek hiçbir şey yok. ben de eltini biraz kıskandığını düşünüyorum.
ama eşin densizlik etmiş. oturup kibar kibar senle konuşacağı yerde , tutup yengem gibi zayıf ol demesi yersiz olmuş.
kaldı ki sen hep böyleymişsin, evlenene kadar fark etmemiş mi
evet ama ben yurtdışındaydım sadece telde görüşebiliyorduk. yani sevgiliyken sıksık biraraya gelmiyorduk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?