eltim- kaynım- eşim

Bakın amacım sizi kırmak değil, öncelikle özgüven eksikliğinizi giderecek yöntemler bulmanızı tavsiye edeceğim.
Öyle bi değişim yaşayın ki eşiniz bile şaşırsın, birden değil aşama aşama olsun bu değişim.

Bu hissiyatla okudum ben de sonradan degisti gidisat

Konu sahibi; kiskancliklarin yersiz inan bana. Tek sorun ozguven. Eltinizi siz begeniyosunuz ozguvenini tarzını siz begeniyosunuz imreniyosunuz. Kadinsal durumlar bunlar hepimiz biliriz. Onun disinda kiyaslamadan hic hoslanmam esiniz yanlis yapmis o konuda. Yani sorun sadece sizsiniz.

Bir kadinin baska bir kadin hakkinda yazdiklarina inanamiyorum.

Acik giyen guler yuzlu neseli kadinlardan korkmayin bence. Onlar kendilerini gerceklestirmis bireylerdir. Sizin esinizi goturmene sebebi sadece guvensizlik olabilirdi. O da karsinizdakine degil once kendinize sonra esinize guvensizlik.

(Ki benim mevzum asla aciklik kapalilik olamaz. Insanlari dis gorunuslerine gore degil karakterlerine gore degerlendiririm)

kaynım bayanların elini bile sıkmıyor. ama eşi çok fazla açık. bende kimseyi açık ve kapalı diye dışlamam.. ama dindar biriysem ve dinin emirlerine harfiyen uygun yaşıyorsam bi uyum olur diye o konudan bahsettim.

yani bende şen şakrak biriyim canım gülmek isteyince sebeb aramam gülerim. acaba eltim de benim hakkımda bu sekılde dusunecek. kendinizi salmayın bence kendinize bakın. gülmek isteyince sizde kahakayı patlatın kendinizle barışık olun içinizdeki kotu dusuncelerıde atın

Ayy bu ne çirkin kelimeler. Kadının neyi varmış yahu, açık diye sırf. Hayır, konuda eltinin yaptığı kötü bir hareket bile yok.

Bu sizi ilgilendirmez ki. Sonucta onlarin evliligi yurutebiliyorlarsa biri dinini yasamaya dikkat eden digeri dis gorunuste dikkat etmeyen olabilir.

Zaten eltinizi tanimiyorsunuz bile disardan giyim kusamla bu dini yasiyor bu yasamiyor demekte ayri bir sacmalik bence.

Belki onlar uyum sevmiyor hayatlarinda. Siz niye uyum bekliyorsunuz onlardan.

Acık diye mi??? İcin hos degil kusura bakma.

koskoca yazıda eşinin, eltinden hoşlandığını gösterecek hiçbir şey yok. ben de eltini biraz kıskandığını düşünüyorum.
ama eşin densizlik etmiş. oturup kibar kibar senle konuşacağı yerde , tutup yengem gibi zayıf ol demesi yersiz olmuş.

kaldı ki sen hep böyleymişsin, evlenene kadar fark etmemiş mi

eltimin dini yaşayıp yaşamaması beni zerre ilgilendirmiyor.
zaten ben deistim. dindar biri değilim.
kaynımın dine bu kadar düşkün olup, el sıkmayıp herşeyi dine yorması ama eşine bu konuda hiç bir şey söylenmemesi..

ayrıca ben kilolu değilim.. 38 bedenim ama yüzüm ve göbeğim dolgun duruyor. eşimde herşeye dikkat eden biri istiyor.. günlük kaloriyi hesaplayan sporuna giden o tarz şeyler yani..

Bence bu kayınınızın anlayışlı bir eş olmasindan kaynaklanıyor. Kendi hacı olmuş ama eşini zorlamiyor. Bence çok güzel. Doğru olan bu.

evet ama ben yurtdışındaydım sadece telde görüşebiliyorduk. yani sevgiliyken sıksık biraraya gelmiyorduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…