- 20 Eylül 2020
- 46
- 2
- 8
- 29
- Konu Sahibi Ahududuelma
-
Teşekkür ederim iyi gecelero halde benden bu kadar, herkes ilişkisini istediği gibi yaşasın, siz de o da.
iyi geceler dilerim
Hemen kuseceksen oynamayalim
Bu uc nokta eltinin dununu bugununu ve yarinini temsil ediyor sanirim..Tria gibi 3 nokta birakmissin geride..:)
İyi yada kötü demedimBen de çevremdeki bir kaç insan dışında soğuk biriyimdir, nursuz nasıl oluyor? Nursuz muyum?
Cana yakın uyumlu insanları kıskanmak hiç aklıma gelmedi.
cana yakın uyumlu olunca iyi soğuk yapıda olunca kötü insan mı olunuyor?
Evet haklısınız ama kabullenememe durumu var gibi görünüyor.Diger aile bireylerinin tutumu da önemli tek eltiyi baz almayın eltiler mutlaka bi cekememezlik olur, kabullenmeme olabilir.Ben onu hissediyorum sürekli işte ki ben öyle olmasını da normal görüyorum ama bir insana sürekli bu hissettirilmez ki benden önce 7 senede neler yaşanmış neler eminim ki benim 2 senede kurduğum bağdan daha kuvvetlidir bağları ben bunu bitirmeye çalışmıyorum ama bende sonuçta bu aileye katildiysam benimde bazı yerlerde akla gelmem yada öne çıkmam normaldir
Kim size soğuk olmak cool olmak dedi?İyi yada kötü demedim
Ama soğuk olmak cool olmak değil benim gözümde
Uyumlu ve sıcak kanlı olmak sempatik olmak herkese hitap edebilmek bence çok önemli özellikler
Soğuk soğuk yaşayın sizde kötüsünüz demedim ki
Bence çok itici hiç sevmem ve umursamam böyle kendi çapında cool olmaya çalışanları.
Valla ben konunda bir sorun göremedim, elticilik oyunu oynamaya çalışıyorsunuz, bi de yok okumamış ılkokul mezunu falan , niyetiniz baştan belli , okuyunca ne oldu yani şimdi Türkiye nin her yeri okumuş işsizlerle dolu , yani haberim var deyince ne oluyor, bu arada hava atacam diye kayın aile ile bu kadar mıç mıç olmak ve bunu eltinin gözüne sokmak o kadar basit bir hareket ki , resmen fitne peşindesin, asıl sen eltinle yarışıyorsun ve kompleks haline getirmişsin ve bu durumdan en kârlı çıkanlar ise kayın aile , ne diyelim iyi olan kazansınBenim mizacım bu işten yorgun argın gelsem bilen bekarken anneme babama evlenince eşime ailesine herşeyi düzenli şekilde hazırlamayı seviyorum bunun birilerine meraklı olmakla alakası yok 3 4 yaşında ki yeğenime bile çeşit çeşit seyler yaparım aman yesin yeterki diye yapım yapım ilk defa sıcak ve samimi olmayı bu kadar yeren birini görüyorum insanlara bir kere gülümsedim diye ben kişiliğimden birsey kaybetmem karşımda ki insanlarda bana karşı hiçbir problem çıkarmadan usulünce beni kırmadan karşılıklı saygı ve sevgiyle ilerlemesine insanlara beş karış suratla oturmakta bence cok saçma. Ayrıca karşımdaki insan beni kırsa bile ben kendimi bilirim. Saygımdan taviz vermeden devam ederim. Madem soğuk yapıda bir insan ben olunca mi aklına geldi insanlara samimi olmak olursa olsun orasida beni alakadar etmez ama toplum içinde her seferinde ben biliyorum sen bilmezsin gibisinden cevap verince insan bir düşünüyor kapıda karşılaşırsak gördüğüm biri neden bu şekilde davranıyor diye kişi kendinden bilir demişler ben birine bu şekilde davransam illa altında bir olay vardır ama bir olay yaşamak kadar bile samimi değiliz insan ikinci olarakta acaba kıyas mi yapıyor acaba demiyor değil
Kim size soğuk olmak cool olmak dedi?
sadece sıcak kanlı olanlar uyumlu değildir. Ben herkesle iletişim kurarım. Anlaşmaya gönlü olan herkesle de anlaşırım. Sizin gibi insanları yapısından dolayı yargılamam. Bu fıtrat meselesidir kimi insan çok güleryüzlüdür kimi insan daha mesafeli. Kimi insanda malesef önyargılı ve hadsiz. Kimse s
Herkesle iletişim kurabiliyorsan zaten soğuk bir insan değilsin benim gözümdeizin sevginizi kazanmak için ölüp bitmiyor, şahsen ben sizin tarafınızdan sevilmeyi hiç tercih etmezdim. Saygısız insanların sevgileri de bana hitap etmiyor. Soğuk soğuk yaşıyorum Allah a şükür bir izne ihtiyacım yok. Şu cevabınızla itici olan kim oldu bir dönüp bakın. hata sizde değil aslında sizi umursayıp cevap verende. Hmmm bu soğuk bir insan umursamayayım hmm Buda sıcak umursayayım diye ayrımcılık yaparsanız siz kaybedersiniz sizin umursamadıklarınız değil.
Kendi çapında cool olmaya çalışmak nasıl oluyor bir bilgim yok ben herkese karşı her ortamda ve durumda ne isem o olduğum için bir fikrim yok.
Aklınızca beni tersleyip, mesafeli soğuk yaradılışlı insanları yerip mutlu olduysanız bir dönün kendinize bakın.
Yazın çizin takılın kendi çapınızda sıcak sıcak
Herkesle iletişim kurabiliyorsan zaten soğuk bir insan değilsin benim gözümde
Kendini soğuk olarak tanımlayan sensin bu senin cümlen ben seni tanımam etmem sen kendini bu şekilde tanımladın ve böyle olmak kötü mü dedin?
Bana göre itici .Böyle demek beni saygısız mı yaptı şimdi ?güleryüzlü olmayan snob takılan çevresindekilere tepeden bakan ki o çevreden olmasına rağmen tipler bana aşırı itici geliyor.
Mesafeli olmak surat asmak demek değil bende kendi hayatımda mesafeli bir insan sayılırım ama insanlar hep sıcak kanlı enerjik konuşkan olarak bilirler.
Sizin sevginize ihtiyacım yok saygısızsınız demek gerçekten çok saygılı olduğunuzu gösterdi .
Bravo böyle devam edin gerçekten umrumda değil kime gülüp kime surat astığınız
Bir kaç kişi dışında herkese böyleyim diyorsunuz bende sizin gibi tipler itici geliyor diyorum ki çoğunluğa böyle gelir zaten
Bunu beğenmeyip saygısız bir insan olduğumu söyleyip kendinizce beni yargılıyorsunuz sonra da önyargıdan bahsediyorsunuz.
Benim kaybettiğim birşey yok çünkü soğuk tiplerle ne kaybedecek zamanım var nede onlarla uğraşacak enerjim.
Soğuk soğuk yaşar kimseyi aslında nasıl biri özünde deyip merak edip çözmeye çalışmam.
Banane onla mı uğraşıcam.
Sizi yerip mutlu mu oldum şimdi?Ne kadar basit ve sığ bir düşünce.
Dediğim gibi tanımadığım birisiniz.Sizi yerince neden mutlu olayım ki.Hoş tanısam da eleştirmezsem ölücem tipinde biri hiç değilim.Genel anlamda eleştirmeyi de sevmem insanları.Bana göre soğuk gözüken tipler zaten eleştirmeyi çatışmayı seven kendini olmadığı gibi görmek isteyen havalı diye tabir ettiğimiz toplumda çok sevilmeyen tipler.
Siz bunu umursamıyorsanız sizin bileceğiniz iş çevrenizdeki 2-3 kişiyle bir ömür yaşar gidersiniz kendinizi geliştirmeden.
Ben herkesle konuşmak isterim öğreneceğim çok şey var insanlardan.Böyle besleniyorum belki bilmiyorum.
Bu kadar alıngan biri olmak zordur eminim.
Neyse ben kimseye kötü demedim ama itici geliyor.Saygısızsam saygısızım bunu dediğim için.
Evet herkesle iletişim kurarım, ayyyy canııııım bebişim demem, gülücükler dağıtmam, enerji topu değilimdir, gereksiz konuşmayı sevmem, içimden gelmeyen birşey yapmam, bol bol güleyim mıç mıç olayım aman soğuk zannetmesinler diye kasayım çevremde çok insan olsun demem. Evet ben kendimi soğuk olarak tanımladım ama sizin soğuk insan tanımınızla benim ki bambaşka. Siz hiçbir olumlu yönü olmayıp kendini bir halt zanneden çevresindeki insanlarla iletişim kurmayan, kibirli insanları soğuk olarak tanımlıyorsunuz. Bir insan neyse odur, yaradılışı karakteri neyse kendini nekadar geliştirmişse odur. Şöyle takılan böyle takılan insan o değildir. Ben çevremden olsun olmasın kimseye tepeden bakmam. Siz tepeden bakan insanı soğuk zannediyorsunuz ama o soğuk değil hadsizdir,kibirlidir. Sizin zihniyetinizdeki birinin sevgisine gerçekten ihtiyacım yok. Daha sapla samanı ayırd edememişsiniz. Bana göre saygısızsınız bilinçsizsiniz. Size göre de ben saygısızım, dilediğiniz gibi düşünün beni bağlamaz.Herkesle iletişim kurabiliyorsan zaten soğuk bir insan değilsin benim gözümde
Kendini soğuk olarak tanımlayan sensin bu senin cümlen ben seni tanımam etmem sen kendini bu şekilde tanımladın ve böyle olmak kötü mü dedin?
Bana göre itici .Böyle demek beni saygısız mı yaptı şimdi ?güleryüzlü olmayan snob takılan çevresindekilere tepeden bakan ki o çevreden olmasına rağmen tipler bana aşırı itici geliyor.
Mesafeli olmak surat asmak demek değil bende kendi hayatımda mesafeli bir insan sayılırım ama insanlar hep sıcak kanlı enerjik konuşkan olarak bilirler.
Sizin sevginize ihtiyacım yok saygısızsınız demek gerçekten çok saygılı olduğunuzu gösterdi .
Bravo böyle devam edin gerçekten umrumda değil kime gülüp kime surat astığınız
Bir kaç kişi dışında herkese böyleyim diyorsunuz bende sizin gibi tipler itici geliyor diyorum ki çoğunluğa böyle gelir zaten
Bunu beğenmeyip saygısız bir insan olduğumu söyleyip kendinizce beni yargılıyorsunuz sonra da önyargıdan bahsediyorsunuz.
Benim kaybettiğim birşey yok çünkü soğuk tiplerle ne kaybedecek zamanım var nede onlarla uğraşacak enerjim.
Soğuk soğuk yaşar kimseyi aslında nasıl biri özünde deyip merak edip çözmeye çalışmam.
Banane onla mı uğraşıcam.
Sizi yerip mutlu mu oldum şimdi?Ne kadar basit ve sığ bir düşünce.
Dediğim gibi tanımadığım birisiniz.Sizi yerince neden mutlu olayım ki.Hoş tanısam da eleştirmezsem ölücem tipinde biri hiç değilim.Genel anlamda eleştirmeyi de sevmem insanları.Bana göre soğuk gözüken tipler zaten eleştirmeyi çatışmayı seven kendini olmadığı gibi görmek isteyen havalı diye tabir ettiğimiz toplumda çok sevilmeyen tipler.
Siz bunu umursamıyorsanız sizin bileceğiniz iş çevrenizdeki 2-3 kişiyle bir ömür yaşar gidersiniz kendinizi geliştirmeden.
Ben herkesle konuşmak isterim öğreneceğim çok şey var insanlardan.Böyle besleniyorum belki bilmiyorum.
Bu kadar alıngan biri olmak zordur eminim.
Neyse ben kimseye kötü demedim ama itici geliyor.Saygısızsam saygısızım bunu dediğim için.
İyi de bundan size ne?? Niye bunu kendinize dert ettiniz? İşsizsiniz galiba.. bırakın kim nasıl isterse öyle davransın.. size ne başkalarının insan ilişkilerinden..Yok benim annemde çok sıcak bir insan değil ama bir anda da herkese karşı iyilik melegi ve organizatör kesilmiyor tavrı tarzı nettir sen 7 sene soğuk davran 2 senede herkesle can ciğer ol bana garip geliyor
Benim soğuk bir insan tanımım dediğim gibi .siz soğuksunuz demedim ki hala uzatıyorsunuz bu sizin kendinizi ifade biçiminiz ben bir yorum yaptım alıntılayıp bende soğuğum ben kötü biri miyim deyip bana saldırdınız resmenEvet herkesle iletişim kurarım, ayyyy canııııım bebişim demem, gülücükler dağıtmam, enerji topu değilimdir, gereksiz konuşmayı sevmem, içimden gelmeyen birşey yapmam, bol bol güleyim mıç mıç olayım aman soğuk zannetmesinler diye kasayım çevremde çok insan olsun demem. Evet ben kendimi soğuk olarak tanımladım ama sizin soğuk insan tanımınızla benim ki bambaşka. Siz hiçbir olumlu yönü olmayıp kendini bir halt zanneden çevresindeki insanlarla iletişim kurmayan, kibirli insanları soğuk olarak tanımlıyorsunuz. Bir insan neyse odur, yaradılışı karakteri neyse kendini nekadar geliştirmişse odur. Şöyle takılan böyle takılan insan o değildir. Ben çevremden olsun olmasın kimseye tepeden bakmam. Siz tepeden bakan insanı soğuk zannediyorsunuz ama o soğuk değil hadsizdir,kibirlidir. Sizin zihniyetinizdeki birinin sevgisine gerçekten ihtiyacım yok. Daha sapla samanı ayırd edememişsiniz. Bana göre saygısızsınız bilinçsizsiniz. Size göre de ben saygısızım, dilediğiniz gibi düşünün beni bağlamaz.
ben önüme gelen insana surat asmıyorum, normalde çok Gülen bir yapım yok. Sizin gibi tipler demek yerine sizin yapınızdaki insanlar demek daha saygılı bir ifade olurdu ama yok sizden böyle birşey beklemek yersiz olur.
Bu güne kadar ooo çok havalı dediğim tek insan olmadı, kimsede beni böyle görmedi, kendimi havalı gösterme çabam hiiiiç olmadı. En çok kendimi eleştirmeyi severim, çatışmaktan nefret ederim. İnsanlara güler yüzüyle saygı duyarım, tatlı diliyle saygı duyarım, merhametleriyle saygı duyarım, başarılarıyla saygı duyarım, mesafeleriyle saygı duyarım, içe dönüklükleriyle saygı duyarım, çok gülmeyen yüzleriyle saygı duyarım, çok konuşmayan yapılarıyla saygı duyarım. Ben insanlara saygı duyarım. Çok konuşkanla az konuşanın, çok gülenle az gülenin, enerji dağıtanıyla durgun olanın bir farkı yoktur benim için. İnsanları yapılarıyla yargılamam. Ellerinde olmayan özellikleri yada farklılıklarıyla yargılamam.
Kendimi geliştirmediğim kanısına nasıl vardınız? Yani daha soğuk yapılı insanın ne olduğunu bilmeyen biri benim gelişimim hakkında fikir beyan ediyor,işte bu yüzden mesafeyi seviyorum,insanlar hadlerini aşamıyor.
Çevremdeki iki üç kişiyle yaşadığımı nereden biliyorsunuz? Önyargılı değilim deyip kafanızda bir insan tasarlayıp ona inanıyorsunuz. O kadar geniş bir çevrem varki, bir sürü meslek dalından saatlerce sohbet ettiğim dostlarım, sıcakkanlı yada soğuk yapılı bir çok arkadaşım, çok iyi anlaştığım oldukça kalabalık bir sülalem ve soğuk bir yapım olmasına rağmen sıcacık sevgi duyduğum geniş bir ailem var. Bu güne dek benimle tanışıp beni sevmeyen iletişime devam etmek istemeyen hiçkimse olmadı. İnsanların sevgi saygı duyduğu bir insan olmakla gurur duyuyorum.
Soğuk yapılı insanlar bana itici geliyor demenizde hiçbir problem yok, olabilir.ama sizin soğuk insan tanımınız ve hükmünüz baştan sona yanlış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?