Eltim mi çok iyi niyetli ben mi kötü düşünüyorum???

Sizin numaranız eltinizde var mı ?
Verdikleri kötü kalitesiz seyler mi ?

Nişanlınızı kullanarak fotograf atması tamamen hava vs icin olmus lakin ben asagılamak icin yaptıgını düşünmedim

Bu kadar kafaya takmana gerek yoktu. Alırsın kıyafetleri atarsın bahçeye. Bir güzel benzin döküp yakarsın. Videoyu da eltiye atarsın. Bitti

ben iyi niyet göremiyorum. çok gereksiz ve saçma bir davranışta bulunmuş. hadi iyi niyetli olrak böyle birşey yaptı diyelim ancak bunu direk size söylese vatsaptan size yazsa daha sağlıklı olurdu.

Bu konuyla sizinki aynı şey değil. Konu sahibi henüz nişanlı ve anladığımız kadarıyla bir samimiyet yok.
O nedenle böyle bir hareket ters anlaşılıyor.

Geçen gün annem bir arkadaşıma yaptı bu olayı. Çok samimi arkadaşım annem de kızı çok sever. Bizdeydik kız evine gitmek için hazırlanıyor , anneme daha önce başkalarına vermesi için ayırdığım bi kaç ceketim vardı. Benden onay almadan bi anda " bak siyahgiyenkız ın giymediği benim çok beğendğim bi kaç ceket var kıyamıyorum vermeye sen giymez misin? Kız da aa yok falan filan yaptı ama annem çıkardı ortaya kıza denettiriyor.çok utandım nasıl toparlayacağımı bilemedim kız da biraz mahçup olarak mecbur aldı bitanesini güzel de oldu. Sonra kız gittikten sonra anneme baya kızdım sen napıyorsun giydiğim bişey olsa neyse giymediğimi vermek ne ayıp diye. Hiç kötü niyeti yoktu biliyorum samimiyetten yaptığınna eminim ama iyi niyetli yaptığımz herşey karşımızdakini sevindirecek diye bir şey yok kaş yaparken göz çıkarmak deniyor buna. Hiç hoşuma gitmedi bu hareket , nasıl davrancağını bilmeyen biri var karşınızda maalesef. Kızmayın ama tavrınızı gösterin bir daha aynı hatayı yapmasın.

Canım sakin alma kabul etme böle böle yaparak normalmiş gibi göstermeye çalışıyo ne münasebet senn eskilerini giymek çok istiyosa gitsin yeni alsin bence çok ayıp bu yaptigi

Eltiniz kesinlikle art niyetli. Çünkü Aranızda daha bi samimiyet yokken giymediklerini sana vermeye çalışması normal bi davranış değil. Ha evli olursunuz aranız çok iyi olur o zaman kendi size sorar. Ama gidip de nişanlınıza sorması falan tribünlere oynamak oluyor

Benim eltim de biz evlenmeden çok iyiydi. Asla eltilik yapmaz diyodum ama şuan her fırsatta alt etme çabasında. Ama eşim asla anlamıyor bunu benim fesat olduğumu düşünüyor. Siz de eltinize dikkat edin onun dilinden oynayın :)

Bu elti sorunlarının,ya da cekismelerinin temeli tamamiyle maddiyata dayanıyor. Baska hicbirsey degil. E bu da kardesin kardese yardımı olmamasindan kaynaklanıyor.
Sizinki pek oyle sayilmaz da yaptigi cok gereksiz birsey. Birde siz daha nişanlısınız. Elti sizden yaşca büyükse cok takılmayın nisanlinizla da kagva etmeyin. O ne yapsin yani karsisindaki görgüsüzse. Erkekler boyle ince ayrintilari düşünmez
Size yollarken fotoyu tamamen iste safligindan yani.

Eğer eltiniz beğenmediği eskimişlerini size veriyor sa art niyet var kesinlik le haklısınız ama güzel yeni ama kilo aldığı için falan giyemiyorsa sizi de kendine yakın bulduğu için vermek istemiştir belki.. Bence bunda art niyet aramayın..

Yeni tanıştığın insanı kardeşin olarak göremeyeceğin gibi eskilerini ona vermeye çalışmakta iyiniyet falan değil apaçık görgüsüzlüktür.

Art niyet yok fazlaca gorgusuz sadece. Ayrıca onu biraz tanidiginda tam kararını ver belki onun için normal bı davranıştır .( Gorgusuzce ve sacma olsa da)

Sakin sakın alma giyme tavrını koy yarın birgün onun evindeki masayı onun evindeki bı eşya hurdacı gibi senin eve gelmeye başlar

Valla ben ayıp olur insanlar kendilerini kötü hissederler diye kimseye kıyafet veremiyorum, birtek kendi kardeşime veririm, kullanmadıklarımı da kızılayın giyim kutularına bırakırım. Bir defa aynı şey bana da yapıldı bir kız arkadaşaım tarafından ve herkesin içinde, çok sinir olmuştum, sanki benim onun kıyafetlerine ihtiyacım vardı! Ha velev ki vardı ve o da iyilik yapacaktı, o zaman bunu herkesin içinde reklam yapar gibi söylemenin ne anlamı vardı ? Görgüsüzlük ! Görgü çok başka birşey, beğenmedim , benim tarzım değil deyin

Eltiniz hiç iyi niyetli değil oda benim eltim gibi hasta biri belli ki
Yuh diyorum artık
Ne münasebet arada samimiyet yok birşey yok
Ama suç nişanlında onun bozulması gerekirdi buna

Saçma bir hareket olmuş.

Onun Kültür'ünde iyi niyet olabilir belki ama bana göre de tuhaf bşr davranış.

Ben olsam tesekkür ederim der gerisini yorumlamazdım.

Siz bunu bu kadar takıyorsanız evli olduğunuzda daha çok sorun yaşarsınız. Bedeni size uygun gelmiştir. Size vermek istemiştir. Bir insanı aşağılamak için al bu eskilerimi demek için büyük nefret etmek lazım. Bunu takıpta tavır almayın. İlerde iyi mi kötü mü öğrenirsiniz zaten ..

Ben de verdim elitime kilo aldığım için bana olmayanları, o da çok sevindi ve giyiyor da.. karşınızdaki kişinin içini ne düşündüğünü biliyorsanız sorun yok.. art niyet olmadan yapılanı anlar insan..

Ben olsam sağolsun düşünmüş ama ihtiyacı olan birine verin işi görülür der kapatırım
İyi niyet kötü niyet düşünme bence
Bedenlerimiz uymuyor ama eltime verirdim kıyafetlerimizi çocuklarınkini veriyorum mesela hem eltime hem gelinimize aramızda hiç sıkıntı olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…