• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim nisanlimla neden başbaşa gitmek istedi

Fişfikleniyo ?? :KK57: Kelimelerine ayrı hayran kaldım.

Yakında bır konu acarsın Eltim kocama bakıyor dıye... Cok yakında sınemalarda...:KK70:

Nişanlısı ve kız olacak sanırım erkek kardeş başka şehirde ...ben olsam kabul etmem kızın hiç mi akrabası yok kendi halledemiyorsa
Nisanlisindan bir şey rica etmisler olabilir tamam. Kıskançlıktan bağımsız olarak sen kimsin de o gelmesin diyebiliyorsun derdim ben, sinir olurdum kizardim açıkçası. Ben kendim zaten gitmezdim de, 2 gündür tanıdığı insana nisanlin gelmesin deme artistligini nerden bulmuş onu düşünürdüm. Yani eltinin yerine koyuyorum kendimi, ben böyle bir şey söylemeye utanırim. Yardım istedigim, rica ettiğim insana hem de. Hoslanmadiysam kendi ailemle giderim. Çok garip kafalar cidden.

Ilk gelinsin diye eltinin evine gidince iş yapmak zorunda degilsin boyle bi gorevin yok.
Kiz da senin herseyine gelmek zorunda degil. Ceyizine evine falan bi mecburiyeti yok gelmeye.

Ama şu adliyeye seninkiyle tek gitme ısrarını sacma buldum o konuda haklısın da bunu kayinvalidenle konusmasaydin keske, nisanlina söylerdin "ben de geliyorum, beni istemeyen işini yalniz halletsin" der giderdin. Kv ile falan bu kadar yüz göz olmaya gerek yoktu.

Adlı sicil kaydını çıkartmak
Vesikalık fotograf çektirmek
Nüfus kayıt örneğini çıkartmak
Bunları almak için nişanlımı çağırmışlar sonrada tek gelsin başkası gelmesin diye tutturmus

Gitsin kendi alsın canım hayret birşey. Hem nişanlını kullanacak hem de seni istemeyecek

ufffff nerenizle yaziyorsunuz anlamiyorum gercekten. yani bu kadar yazim hatasi bu kadar karmasik anlatim. biraz daha dikkat etseniz olmaz mi? yani hic birsey anlasilmiyor. o ona sunu dedi bu buna bunu dedi ama kim kime neyi dedi? anlayan beri gelsin.

Nisanlisindan bir şey rica etmisler olabilir tamam. Kıskançlıktan bağımsız olarak sen kimsin de o gelmesin diyebiliyorsun derdim ben, sinir olurdum kizardim açıkçası. Ben kendim zaten gitmezdim de, 2 gündür tanıdığı insana nisanlin gelmesin deme artistligini nerden bulmuş onu düşünürdüm. Yani eltinin yerine koyuyorum kendimi, ben böyle bir şey söylemeye utanırim. Yardım istedigim, rica ettiğim insana hem de. Hoslanmadiysam kendi ailemle giderim. Çok garip kafalar cidden.
Zaten sıkıntı orda o gelmesin demesin de haspam aileye kendini iyi kaptırmış 2 günde gelin ata binmiş ya nasip demiş

Ben şunu soracağım, sadece nisanlin ve o kız mı olacaktı? Nisanlinin erkek kardeşi nerede? Bundan bahsetmemissin.
Kayınım edirnede çalışıyor orada
Evet elti hanım nişanlımı zorla tek getirtmeye çalışmış kv gitsin demişler kabul etmemiş banada yok demiş o zaman görümcen gitsin demişler yok yokk tek gelsin abim demiş ona yok buna yok niye tek gelsin diyince bende şüphelendim

Nişanlısı ve kız olacak sanırım erkek kardeş başka şehirde ...ben olsam kabul etmem kızın hiç mi akrabası yok kendi halledemiyorsa
Bende böyle dedim bu yaşına kadar hiç mi vesikalık çektirmedi hic mi nüfus kayıt örneği almadı sicil kaydı hiç mi lazım olmadı nisanlimla ben gidince kızın abiside geldi nisanlima abisi burdaymış kendileri gitseydi bizim gelmemize ne gerek vardı dedim nişanlım da onlar mal ne anlarlar bilmedikleri içinde arkalarından çağırıyorlar dedi kızın abisi 27 25 yaşında falan heralde böyle yani sonra abisi yolda indi bizde kızı bırakmaya gittik en önemlisi kızın annesi kansermiymis neymiş ben alttan aldıkça en sonunda bu oldu iste

Tek gelsin diye kime demiş Kv ye mi nişanlına mı

Nişanlına dedi ise o niye neden dememiş yani o gelsin olmaz bu gelsin olmaz abi tek gelsin deyince kimse neden diye sormamış mı

Zira yaşam biçimleri de ayrı odalarda oturma vs ise kızın kendi ailesinin bile kaynı olması düşünülen Ada'm ile onu göndermemesi lazım

Bir de düğün çeyiz serme yazmışsın nikahlım demişsin ama nişanlım diyorsun onu da anlayamadım

Abisi edirneden annesiyke
Evlenecek yaşta bunları yapamayan evlenmesin deyip çıksaydınız içinden

Eşiniz neden ille de götürüyor benim içim var demiyor
annesiyle babasida burdan zorlaya zorlayaaaa delirttiler adamı ki

Adlı sicil kaydını çıkartmak
Vesikalık fotograf çektirmek
Nüfus kayıt örneğini çıkartmak
Bunları almak için nişanlımı çağırmışlar sonrada tek gelsin başkası gelmesin diye tutturmus
Niye nişanlın gidiyor o işleri yapmaya onu anlamadım.Tamam o ailenin kadınlarıyla gitmek istememiş olabilir ama bunları kendş ailesiyle arkadaşıyla nişanlısıyla da yapabilir.Ben mi yanlış anladım.Açıklar mısın şu durumu?

Yanlış yanlış çok yanlış...
İlk tanışmaya gidildiğinde biraz daha mesafeli olmalıydınız .
İlk gittiğiniz evde , mutfakta olmamızın anlamı yok ,genelde yardım için değil etrafı kolaçan etmek için gittiğiniz düşünülür...

Sonra kayın valideye sarılmalar falan,ortamda samimi gelmemiş olabilir...

Alınması gereken resmi evraklar için ,sülale boyu gidilmesi de ayrı bir ilginç olurdu ,bir kişi olması yeterli...

Ben burda şunu düşündüm,o gelsin bu gelsin denilmesi de eltinize ayrıca bir hakaret .Ne yani ,bana ne gibi yakıştırmalar yapıyorlar diye de düşünmeden edemezdim ...
Alt tarafı bir kaç evrak alınacak bu ne ...Tek tek herkesi saymanız ayrı bir ilginçlik...

Şimdiden eşinizi eltinizden kıskanmaya başlarsanız .Vay o ailenin haline...

Üzgünüm senin adına ama düşüncem bu ...

Bende buna sinirleniyorum beni sevmeyebilir ama o gelmesin hakkına sahip değil bir diğer hususta kimse gelmesin tek gelsin demesi dahada acayip

Asl
Bende böyle dedim bu yaşına kadar hiç mi vesikalık çektirmedi hic mi nüfus kayıt örneği almadı sicil kaydı hiç mi lazım olmadı nisanlimla ben gidince kızın abiside geldi nisanlima abisi burdaymış kendileri gitseydi bizim gelmemize ne gerek vardı dedim nişanlım da onlar mal ne anlarlar bilmedikleri içinde arkalarından çağırıyorlar dedi kızın abisi 27 25 yaşında falan heralde böyle yani sonra abisi yolda indi bizde kızı bırakmaya gittik en önemlisi kızın annesi kansermiymis neymiş ben alttan aldıkça en sonunda bu oldu iste
Aslında bu kadar abartmyın ikinizde nişanlılık böyleyse evlenince kim kimi çatıdan atack durumuna gelir bence hiç tınlama insanın sinirini en çok bu bozar

Back
X