- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
Hasta midir nedir eltin takmis kafayiKızlar merhaba,
Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.
1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.
Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.
Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.
Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.