Eltim sürekli hamile misin diyor. Çıldıriiciiiim.

Kızlar merhaba,

Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.

1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.

Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.

Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.

Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
Hasta midir nedir eltin takmis kafayi

sanane de geç 10 defa soran birine bu denir ancak. cvp verdikçe daha çok sorma hakkı bulacak

Kızlar merhaba,

Şimdi şöyle açıklayayım ben evliliğimin 4. ayındayım eltim 2 yıllık evli. 2 yıldır çocuk istiyor henüz nasip olmadı. Evlendiğim haftadan beri strese girdi ben önce hamile kalırsam diye. Sanırım 2. haftaydı aradı beni hamile misin diye laf arasında sordu hayır dedim.

1-1,5 ay sonra kadın kadına kalabalık bir grup oturuyorduk bu birden laf açtı "rüyamda gördüm biri hamile ama kim" dedi. Birkaç kişiyi aramış rüyadan sonra "sen mi hamilesin " diye hepsi "hayır" demiş. "Onlar değilse bu hamile kim kesin aramızda bir casus var" dedi üstüme bile alınmadım 1 aylık evliyim ve henüz düşünmüyoruz diye. Neyse bu olayın akşamı türk kahvesi içelim denildi fincan sayısı yetersizdi o yüzden ben içmeyeceğimi söyledim. Sağolsun eltim bunu ikimiz içebiliriz dedi bende "yok, sağol canım" dedim. cümle tam olarak bu. Bir anda döndü "neee hamile misin" dedi. Ben ve ortamdaki herkes şok oldu. "Ne alaka hayır değilim. Sen duymak istediğini duyuyorsun." deyip güldüm.

Bu haftasonu aradı beni "nasılsın" dedi "iyiyim" dedim direkt "hamilesin di mi" dedi. "hayır" dedim. "o zaman bu ay kalacaksın rüyamda gördüm" diyor.

Kızlar nasıl davranmalıyım. Kalbini kırmak istemiyorum. Üzülüyorum da. Benim yüzümden strese giriyor. Ama o böyle yaptıkça bende stres oluyorum. Biz bu aydan itibaren çocuk istiyoruz e olursa nasıl söyleyeceğim bunu bile düşünür oldum. Hatta karar verme aşamalarımızda acaba önce onların olsa sonramı biz düşünsek dedik. Gerçekten üzülüyorum Ki o böyle yaptıkça "ya benimde 2 yıl olmazsa" diye düşünüyorum.

Sizce kalbini kırmadan nasıl halledebilirim bu sorunu, bu sorudan rahatsız olduğumu bilsin istiyorum. Biliyorum dert değil ama fikirlerinizi rica ediyorum.
valla dün o kadar kızmısım ki eltine sinirden rüyama girmiss bi tanıdıgımızın 4 üz olmus manyak elti yaaa

valla dün o kadar kızmısım ki eltine sinirden rüyama girmiss bi tanıdıgımızın 4 üz olmus manyak elti yaaa

ahaha çok pardon hayatınızı böyle etkilediğim için. :KK48: sıradaki işiniz o kişiyi arayıp hamile misin diye sormak olmalı :confused:
ama güzel rüyaymış hayra çıksın.

Konuyla alakasız ama,hem uzun olup hem okurken sıkılmadığım nadir konulardan biri,noktalama işaretlerini kullanmanız ve yazım şekli çok güzel. <3
Konuya gelirsek,hareketleri çok sinir bozucu. "Yapmaya karar verirsek bizden önce bile ilk senin haberin olur merak etme,o derece yani."demek lazım. :D

ayy kötü düşünme kız napsın çocuğu olmaması çok zor bi süreç her ay negatifi görmek.. o çok önemsediği için belki etraftan gelicek tepkilerden korkuyodur gelin hemen hamile kaldı bunların çocuğu olmuyo diye.. sen ona kırmadan çocuk düşünmediğini düşünmeye başlayınca ilk ona söyleyeceğini söyle bence.. kalbini kırma yazık:(

ay bu eltiler...ben 1 aylık evliyim eltimden bir mesaj: "Kaynanayla fal baktırdık biri hamile dedi kadın, kaynanada dedi ki acaba aok mı hamile" ben 1 aylık evliyim sen 1 yıllık neden sana değilde bana yoruyor ki dedim cevap olarak

bizimkilerin karın ağrısı da şuydu, biz nikahtan sonra düğünden 1.5 ay önce yaşayacağımız ile gidip 5 gün kalmıştık ev falan tuttuk temizledik vs, onların kafaya göre biz o arada bebek yaptık ben düğünde hamileydim, ağız arıyolar, öyle olsa kime ne çocuk yapmasam kime ne yani, hep iş yokluğundan yeminle başka şeyden değil

Konuyla alakasız ama,hem uzun olup hem okurken sıkılmadığım nadir konulardan biri,noktalama işaretlerini kullanmanız ve yazım şekli çok güzel. <3
Konuya gelirsek,hareketleri çok sinir bozucu. "Yapmaya karar verirsek bizden önce bile ilk senin haberin olur merak etme,o derece yani."demek lazım. :KK70:

teşekkür ederim yorumunuz için. :KK19:

Yanlış anlama ama bana sürekli hamile misin diye sormazan olur mu? Cünkü rahatsiz oluyorum..
Diye söyle...

Nacizane fikrim hamile kalirsan da esinle sen bil bi süre.. cok hassas bi konu bu. Gözü kalır, haset eder Allah korusun kötü seyler olmasin. Cünkü pek iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum...

O ne ya 2. haftada hamile misin nedir?
Hamilelikle kafayı bozmuş.

Ben de 8 senedir evliyim henüz 4 aydır çocuk düşünüyoruz.
Benden sonra 2 kaynım evlendi.
Bir eltimin 2 çocuğu oldu. Diğeri henüz hamile değil.
İkisine de hamile misin diye sormadım, rekabete girmedim.
Bana ne ki. Benden önce doğursa ne olur yani?

Bence lafı koyun bir daha soramasın.
Çok itici oluyor.

Senin çocuğun olur da onun olmazsa aileden dışlanacağını düşünüyor heralde.
Kısır yaftası yiyeceğini de düşünüyor olabilir.
Kadın kesinlikle sorunlu. Özel hiç bişeyini paylaşma ilerde ondan önce hamile falan kalırsan koz olarak kullanabilir sana karşı.
Bir daha da sorarsa hamile olma gibi bi çabam yok allah nasip ederse olur inşallah senin de tez zamanda çocuğun olur ama ikide bir sorup durman aftık canımı sıkıyor de kestirip at.

Canim cocuk isi Allahin nasip isi .. Dogal olarak o simdi ilk olupta ilk torun verememenon eksikligini yasiodurki bu kesinlikle onun elinde olmayan bisy.. Sen bence olgunlukla karsila alttan al ama cocuk isteginiz varsada onun icin geri durmak zorunda hissetmeyin kendinizi dedgm gibi nasip isi .. Sahsi fikrim :)

Eltiniz biraz paranoya olmuş..Buda hamile kalamamasından kaynaklı ve sizin hamile kalmanız onu çok yıkacak belli...Durumunuz çok zor gerçekten

Ah bu eltiler aynısından bende de var.
Kendisinin 6 yaşında çocuğu var,
oda tedaviyle olmuş..
Benim çocuğum henüz yok,
geçtiğimiz sene erken doğumum oldu,
bebeğimi kaybettim, çok zor zamanlar yaşadım..
8 aydır yeni bir gebelik düşünüyorum..
Allah nasip ederse..
Eltim de 2. çocuk için çalışmalara başlamış,
bana duyurdu bir şekilde..
Her ay soruyo seninki gibi,
hamile misin diye,
ben "yok" demekten bıktım o sormaktan bıkmadı...
Bu nedenle, benden önce
hamile kalmasını can-ı gönülden istiyorum...
Çünkü aramızda bir yarış var zannediyor.​

Kızlar merhaba,

Bence en guzeli duymamazlıktan gel ve sırf baskası için kendi istegnden kendi haylnden vazgecme ben eltinin kotu niyetli oldugunu hisstmedm normalde insnlar hakkında hemen tanı koyablrm:) belki senin bebegni sevmek bişeyler almak istedgi için soruyodur bnmde oluyo ole arada:)

Bu tipler çok tehlikeli hem devamlı sana kıskançlık besler kötü enerjisi üzerinde olur seni gerer seni sıkar hem de iyi bir olayın olunca da hemen nazar değdirir. Size tavsiyem biz bi süre çocuk düsünmüyoruz diyin rahatlasın sizden elini çeksin. Bu sürec icinde de hamile kalırsanız bi süre saklayın son anlara doğru duyurun

Ona bebek düşündüğünu söylemek zorunda değilsin boşver. Hamile kaldığında söylersin.

Hem onlari beklemek de ne yahu :)) ee belki onların bikac yil sonra olacak. Istiyorsan ve sartlar da uygunsa kimseyi bekleme bence.

Bak ben de çok Ama çok zorlu bi süreç geçirdim. Çok tedavi oldum. İçimden geçiriyodum ben de o hamile mi bu hamile mi diye ama hiç kimseye hamile misin vb. Taciz etmedim. Çünkü saçmaladığımın kafaya taktığımın farkındaydım. Eltin böyle değil. Pro yardıma ihtiyacı var.

canim öncelikle eltin tehlikeli, aslinda senin hamile kalmani istemiyor, senin ondan hamile kalmanda ödü kopuyor.. kalirsanda bence ilk üc ay eltine belli etme... allah onada nasip etsin..aama eltine artik bi tavrini belli et. herkesin icinde olur olmaz her halime hamile misin diye bagirma diye uyar..

Back
X