Eltim ve bilmişliği

Darısı bana inşallah
Inşallah şimdi o günler geliyor aklıma da ayy ruhum daralıyor.Dedigim gibi bende çok mücadele etmiştim eşim bana inada gidip geliyordu falan sonra ilahi adalet mi desem biseyler oldu.Esimin arkasından ettikleri oyunlar ortaya çıktı şimdi adını bile anmaz eşim .Sen kalbini ferah tut hiç dert etme,umursama

Siz eltinizin bir lafiyla yeni tepsi alirsaniz daha cok sizi yonlendirmeye calisir.Evinizde istediginiz esyayi kullanirsiniz kime ne, ben boyle durumlar da inadina yapar her geldiginde de plastik tepsiyle cay verirdim ki onun borusunun benim yasadigim yerde otmedigini anlasin.

Birakin gormemisligine de devam etsin, siz bunun farkindaysaniz herkes farkindadir.
Kendini kucuk dusurerek zamanla olgunlasir belki..

sen baş ediyorsun anlaşılan da çocuklarını üzmesine izin verme sakın

en büyük mücadelen bu konuda olsun hem çocukların gerilip üzülmesin hem de sana kimse bir şey diyemesin çocuklarını düşünüp uyardığın için.

İyi akşamlar HANIMLAR
İçim şişti gene bugün eltim geldi ... :bicak: .. Ben eşimin ailesiyle yaşıyorum ve küçük gelinim .. İki gelin iki eltiyiz işte :KK47: Kadın her geldiğinde bi kusur buluyor yalnız bana değil eşimin ailesindeki herkese aynı şeyi yapıyor .., sürekli bi eleştiri hali ( benden başka kimse tepki vermiyor ben vermemde işe yaramıyor zaten ) :sinirli: kendini okadar beğenmişki anlatamam herşeyin en iyisini o bilir !!! En ufak bi örnek vereyim misal ...
Geçen geldiğinde plastik çay tepsim vardı ( küçük çocuğum olduğu için daha kullanışlı oluyur )
- niye palatik tepsi kullanıyorsun misafir için özel tepsiler al ayıp bişey dedi ...
Bende aldım cam çok şık bir tepsi .. Bugünde demezmi
- cam tepsi neden kullanıyorsun plastik
tepsi Alsana !! :KK16:

Sonradan görme ne oldum delisi türünün son örneği bi insan ... Etrafındakiler kıçını kaldırdıkça kendini bişey sanıyor .. Bi ben tepki veriyorum işe yaramıyor ... Ya ağlıyor sızlıyor şikayet ediyor kocasına kv kp .. Geri kapanıyor konu ... Ama çok sıkıldım artık gerçekten görmeye bile tahammül edemiyorum .... Helede çocuklarımı eleştirince yada toplum içinde onlara lafa sokunca :KK20::KK62:
Geldiği yeri unutmuş ne oldum delisi babadan değil kocadan görme ( oda bi kaç senedir KOCASI özel sektöre girdi ALLAH yürü ya kulum dedi .. Allah daha çok versin gözüm yok yeminle ... Para girince cepleri kimseyi beğenmemeye başladılar ) parasında pulunda değilim yoklukta gördüm bollukta ... Nezaman darda kalsan yetişti Rabbim :KK200:. .. Evine gideriz kafam kaldırmıyor küçük çocuk sesi eşyalarım yeni çok pahalı dikkatli ol der ... Gitmesek küser biz büyüğüz siz gelmiyorsunuz der ...
Ben kimseni. Hayatına karışmıyorum çocuklarını eleştirmiyorum .... Ama o sürekli yapıyor bunu ... Çocuklarımın başarısından mutsuz oluyur illa onaltı üzecek birşeyler yapıyor :duduk:
Allah'a havale ediyorum sadece bakalım nereye kadar sürecek bu çok bilmişliği herkesi küçük görmesi ... Sabırla bekliyorum ... Hakkı'nızı helal edin sadece içim şişti anlatacak kimsem yok buraya yazmak istedim .. :KK200:
Böyle insanları hayatınızdan çıkarın kafa rahat ohh miss zaten bi işe yaramayan boş beleş insanlar böyle bir yerleri havalarda dolaşır bir yerlere gelmiş insanların yapacağı hareketler diil bunlar bende de bu tane vardı bundan en son ağzına ........ Kovdum evimden şimdi çok huzurlu yım:-)

İyi akşamlar HANIMLAR
İçim şişti gene bugün eltim geldi ... :bicak: .. Ben eşimin ailesiyle yaşıyorum ve küçük gelinim .. İki gelin iki eltiyiz işte :KK47: Kadın her geldiğinde bi kusur buluyor yalnız bana değil eşimin ailesindeki herkese aynı şeyi yapıyor .., sürekli bi eleştiri hali ( benden başka kimse tepki vermiyor ben vermemde işe yaramıyor zaten ) :sinirli: kendini okadar beğenmişki anlatamam herşeyin en iyisini o bilir !!! En ufak bi örnek vereyim misal ...
Geçen geldiğinde plastik çay tepsim vardı ( küçük çocuğum olduğu için daha kullanışlı oluyur )
- niye palatik tepsi kullanıyorsun misafir için özel tepsiler al ayıp bişey dedi ...

Sonradan görme ne oldum delisi türünün son örneği bi insan ... Etrafındakiler kıçını kaldırdıkça kendini bişey sanıyor .. Bi ben tepki veriyorum işe yaramıyor ... Ya ağlıyor sızlıyor şikayet ediyor kocasına kv kp .. Geri kapanıyor konu ... Ama çok sıkıldım artık gerçekten görmeye bile tahammül edemiyorum .... Helede çocuklarımı eleştirince yada toplum içinde onlara lafa sokunca :KK20::KK62:
Geldiği yeri unutmuş ne oldum delisi babadan değil kocadan görme ( oda bi kaç senedir KOCASI özel sektöre girdi ALLAH yürü ya kulum dedi .. Allah daha çok versin gözüm yok yeminle ... Para girince cepleri kimseyi beğenmemeye başladılar ) parasında pulunda değilim yoklukta gördüm bollukta ... Nezaman darda kalsan yetişti Rabbim :KK200:. .. Evine gideriz kafam kaldırmıyor küçük çocuk sesi eşyalarım yeni çok pahalı dikkatli ol der ... Gitmesek küser biz büyüğüz siz gelmiyorsunuz der ...
Ben kimseni. Hayatına karışmıyorum çocuklarını eleştirmiyorum .... Ama o sürekli yapıyor bunu ... Çocuklarımın başarısından mutsuz oluyur illa onaltı üzecek birşeyler yapıyor :duduk:
Allah'a havale ediyorum sadece bakalım nereye kadar sürecek bu çok bilmişliği herkesi küçük görmesi ... Sabırla bekliyorum ... Hakkı'nızı helal edin sadece içim şişti anlatacak kimsem yok buraya yazmak istedim .. :KK200:

Ben de de vardı öyle bir elti var demiyorum vardı dıyorum kendı kendıne köşesine çekildi. benım ıcınde ıyı oldu.yemeğimizi ekmeğimizi onlar vermıyorya sen kocanı cocuklarını dusun gerisi dış mandallar.

İyi akşamlar HANIMLAR

Ondan bir tane de bende var. Ben görüşmüyorum. :duduk::dondurma::halay::rapci: eşimin ailesi,görümcelerim ( 5 tane) falan da görüşmüyor. Kendi calıp kendi oynuyor işte. :63::KK69:

Valla kim olursa olsun ne yaparsa yapsın ucu çocuğuma dayanıp onu üzecek bişey yapıyorsa ağzının payını veririm,paralarım,sözlerimle gözlerimle parçalarım bi daha gık diyemez.

Bosver...bizdede var onlardan. Altinda yatan hep bir eziklik duygusu böylelerinde. Ciddiye almamak en iyisi

Back
X