• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltim ve gelin olmak yardımmm :)

Hayat senin düğün senin Allah kısmet ederse hayatında tek yaşıyacağın bir duygu bir olay o yüzden bırak kim ne düşünürse düşünsün istediğini yap sen içinde kalmasın o insanlar zaten her şeye konuşur sen naparsan yap :)

ona özensen ne olacak ayıp mı güzel olan bir şeye özenip taklit etmek..
hem 8 yıllık sevgilin 3 yıl sonra evlilik 11 yıl eder
naptınız siz kreşte mi başladı ilişkiniz :)
ben saçı başı düşünmedim de bence o kadar uzatmayın artık süreyi :)

ona özensen ne olacak ayıp mı güzel olan bir şeye özenip taklit etmek..
hem 8 yıllık sevgilin 3 yıl sonra evlilik 11 yıl eder
naptınız siz kreşte mi başladı ilişkiniz :)
ben saçı başı düşünmedim de bence o kadar uzatmayın artık süreyi :)
:D kreş sayılır gerçekten baya kücüktük :D

daha 3 sene varmiş senin kafandaki modeller değişir değişmese bile aradan o kadar zaman geçtikten sonra eltinin yaptığı unutulur unutulmasa bile eltin azıcık çekiştirir seni sonra susar aklında kalmasın hiçbirşey nasıl istiyorsan öyle yap

3 seneye kadar herşey değişir.Benimde küçüklüğümden beri saçım ve gelinlik modeli hayalim farklıydı ama düğünümde bambaşka bir gelin olmuştum dert etme bu kadar

Düğünüm de uzun aylar araştırmalarım sonucunda hiç beğenmediği m ve herkes de olan prenses topuz rahibe duvak yaptırmıştım internet sitelerinde es gectigim modellerdi zamanla zevkin değişecektir ki tercih ettiğin model çok sıradan yaptirsanda öyle dusunulecegini sanmıyorum

Back
X