ya inanır mısınız gelirlerse ne yapsam diye bile düşünüyorum onlar benimle ilk tanıştığı zman ellrinde telefon yzüme dahi bakmamışlardı karı koca arkadaşım sende aynısını yap geldiklerinde eğer gelirlerse diyor ama işte huyum kurusun hiç yapamam yaozelıkle sız arayp cagırmayın
kendılerı gelmek ıstıyorsa telde gelcez dıye ararlar mısafır gıbı gelıp cayınızı ıcer kalkar gıderler
ısrarcı olmayın
ozellıkle cagırmayın
gerçekten doğru dediniz valla sayenizde kararlı oldum şimdiOnların sizi arayıp geleceğiz demeliler..
Arama ..
Gelene kapın açık olsun. .
Gelneyene amenna ..
valla cesaret geldi sayenizde şaşırmış kalmıştım ben sıcak davrandıkça daha fazla ezecek en iyisi gelirlerse mesafeli olmakSiz davet etmeyin madem sorunlu bir eltiniz var bayramlar hariç bir araya gelmek zorunda değilsiniz ki?Eşiniz bakın anlayışlı,iki kardeş konuşabilir ama siz muhattap olmayın.
Eğer ki onlar gelmek istiyorlarsa,gelsinler çok sıcak davranma eltine ver çayını gitsin.
Eğer hiç gelsin istemiyorsan,kusura bakma o gün işimiz var ben çağırırım sizi malum tek başımıza uğraşıyoruz her şeyle deyin.
Kimse için de kendinizi germeyin.
onların ayıbı bosver senın onlardan farkın olsunya inanır mısınız gelirlerse ne yapsam diye bile düşünüyorum onlar benimle ilk tanıştığı zman ellrinde telefon yzüme dahi bakmamışlardı karı koca arkadaşım sende aynısını yap geldiklerinde eğer gelirlerse diyor ama işte huyum kurusun hiç yapamam ya
işte sorun burda herşeyi kafaya takıyorum rüyama dahi giriyorlar o kadar korkuyorum eltimden vallahiAman eğer gelıcekse kendısı arasın sen nıye arıyosun kı?
Gelirlersede saygıda kusur etme okadar kafaya takma böyle şelerı amannnn
haklısınız eşimede ısrar etmicem ara diyeAramazdım sormazdım davet dahi etmezdim kendileri bilir gelirlerse herkese kapım açıktır kovmak olmaz sonuçta mesafemi koruyup saygımı hiç düşürmeden misafirperverliğimi gösterir geri gönderirdim
aynen valla Allah için onlar için birşey yapılmaz zatenonların ayıbı bosver senın onlardan farkın olsun
evıne gelen mısafır sen ustune dusenı yapmıs ol allah ıcın bosver gerısını
agızlarına laf verme
Eşin zaten istemiyorsa vardır bir bildiği açıkcası kimin olsa zoruna giderhaklısınız eşimede ısrar etmicem ara diye
evet o da aynı şeyi düşünüyor abisi yanında olacağına arkadaşları koşturdu oda benim abim onlar diyorEşin zaten istemiyorsa vardır bir bildiği açıkcası kimin olsa zoruna gider
Mantıklı herkese hakettiği kadar değer vermek gerekevet o da aynı şeyi düşünüyor abisi yanında olacağına arkadaşları koşturdu oda benim abim onlar diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?