Eltim ve kocasının temizlik taslamalari

Ceylan87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2023
564
-5
28
38
Günaydın arkadaşlar kayinvalidemle karsilikli aynı dairede oturuyoruz ,kapılarımızın önünde apartman boşluğuna bakan bı pencere var herkesin kapısının önünde var yani eltimgil her geldiklerinde kayınvalidem in pencersi dururken bizim pencereyi açıyorlar bir oldu iki oldu 5 6 yıl buldu sinir oluyorum sanki bize evinizin onu kokuyor der gibi ,veya eviniz kokuyor der gibi ,ben kimsenin evine gidince kapısı önündeki pencereyo acmam mesela bence terbiyesizlik siz ne düşünüyorsunuz ne yaparsnz

Ben sinir olacak bir durum görmedim madem bu kadar rahatsızsınız söyleyin o halde.
Ayrıca bazı insanların kokuya hassasiyetleri düşüktür pencere açmak isteyebilirler.

Siz bu konuyu daha önce de açmıştınız.

Neden özellikle sizin katın camını açtıklarını açık açık sorun isterseniz. Israrla açtıklarına göre kokudan vs. rahatsız oluyorlardır.

Sizin neden açılmasından rahatsız olduğunuzu da çok anlamıyorum. Böcek, sinek girmesin diyorsanız basit bir tel takın. Zaten sinek diğer katlardan da girebilir, tek katı kapatmak çözüm değil yani.

Günaydın arkadaşlar kayinvalidemle karsilikli aynı dairede oturuyoruz ,kapılarımızın önünde apartman boşluğuna bakan bı pencere var herkesin kapısının önünde var yani eltimgil her geldiklerinde kayınvalidem in pencersi dururken bizim pencereyi açıyorlar bir oldu iki oldu 5 6 yıl buldu sinir oluyorum sanki bize evinizin onu kokuyor der gibi ,veya eviniz kokuyor der gibi ,ben kimsenin evine gidince kapısı önündeki pencereyo acmam mesela bence terbiyesizlik siz ne düşünüyorsunuz ne yaparsnz
Burada şikayet etmek sorunu çözmüyor,ya iyi bir had bildireceksiniz,ben yapamam kocam beni suçlar derseniz pencereye kilit yaptıracaksınız,öyle kolay açılmayacak ...

Siz bu konuyu daha önce de açmıştınız.

Neden özellikle sizin katın camını açtıklarını açık açık sorun isterseniz. Israrla açtıklarına göre kokudan vs. rahatsız oluyorlardır.

Sizin neden açılmasından rahatsız olduğunuzu da çok anlamıyorum. Böcek, sinek girmesin diyorsanız basit bir tel takın. Zaten sinek diğer katlardan da girebilir, tek katı kapatmak çözüm değil yani.
Aynen böcek sinek giriyor toz oluyor kapımın onu

Meraba arkadaşlar, kaynanamla karşılıklı oturuyorum eltimin biriyle de aynı apartmandayiz ,apartmanda herkesin kapısının önünde pencere var apartman boşluğuna bakıyor ,ben pek acmiyorum toz böcek girer diye ,dün aynı apartmandaki eltim kahvaltıya gelmiş ben de temizlik yapıyordum bizim pencereyi acmslar kaynanaminki kapalı hava alsın diye acsalar kaynanamın penceresi de açık olması lazım sadece bizimkini aciyolar ,sanki biz pismisz veya bizim evden koku geliyor gibi ,bı kere de diğer abisig kaynanama yemeğe gelmişler biz de dışardan geliyorduk bizi görmediler çıktılar merdiveni abisi hemen bizim pencereyi açtı kaynanaminki dururken ,acayip sinir olutorum canım sikiliyor nasıl bı cozum bulabilirim,abartıyor miyim sizce
Aynı konu. Konu tekrarı. Nesini beğenmedin ilk başlığının?

Burada şikayet etmek sorunu çözmüyor,ya iyi bir had bildireceksiniz,ben yapamam kocam beni suçlar derseniz pencereye kilit yaptıracaksınız,öyle kolay açılmayacak ..
Ya
Burada şikayet etmek sorunu çözmüyor,ya iyi bir had bildireceksiniz,ben yapamam kocam beni suçlar derseniz pencereye kilit yaptıracaksınız,öyle kolay açılmayacak ...
Beni anlayan birini buldum ,yok eşim suclamaz eşim de açanlara kızıyor ya yapstrcm ya kolunu sokecem diyor, hadsizlik bence ,ben kimsenin kapı onundeki penceresini açamam mesela

Ne diyebilirim mesela bize geldgnzde veya anneme geldifnzde pencereyi açmayın mi diyeyim
Evet bu kadar basit aslında.

Sakin bir dille “Dikkat ediyorum, diğerini değil bizim penceremizi açıyorsunuz. Özel bir nedeni var mı? Yoksa açmayın lütfen, ben rahatsız oluyorum toz ve böceklerden.” diyebilirsiniz.

Yani bu kadar iletişim kuramıyorsanız çok zorlanırsınız insanlarla ilişkilerinizde. Üstelik aynı apartmanda yaşıyorsunuz.

O cam açılip bina havalandirilsin diye yapiliyor zaten.
Ha kv'deninki açılmış ha sizinki sonucta ayni kattalar. Hem belki de sizin almadiginiz kötü bir koku vardır sizin tarafinizda.
Velevki sizin düşündüğünüz niyetle açmış olsunlar, neden bunlari kendinize dert ediyorsunuz? Umursamayin geçin.
Surekli kendinize neyi dert edinsem diye mi dusunuyorsunuz?
Bu sizi yormuyor mu cidden?

Evet bu kadar basit aslında.

Sakin bir dille “Dikkat ediyorum, diğerini değil bizim penceremizi açıyorsunuz. Özel bir nedeni var mı? Yoksa açmayın lütfen, ben rahatsız oluyorum toz ve böceklerden.” diyebilirsiniz.

Yani bu kadar iletişim kuramıyorsanız çok zorlanırsınız insanlarla ilişkilerinizde. Üstelik aynı apartmanda yaşıyorsunuz.
Aynı apartmanda değiliz abisigil başka yerde yaşıyor kayinvalidem bizim apartmanda,

Belki de kayınvalide kendi camının açılmasını istemediği için ve yaşlı kadına söz geçiremedikleri için sizinkini - katı havalandırma amaçlı- açıyorlardır. Sizinle ilgili kötü bir düşünceleri yoktur yani.

Sormadan nasıl bilebilirsiniz ki? Böyle arkadan düşünüp durmak daha zor değil mi?

O cam açılip bina havalandirilsin diye yapiliyor zaten.
Ha kv'deninki açılmış ha sizinki sonucta ayni kattalar. Hem belki de sizin almadiginiz kötü bir koku vardır sizin tarafinizda.
Velevki sizin düşündüğünüz niyetle açmış olsunlar, neden bunlari kendinize dert ediyorsunuz? Umursamayin geçin.
Surekli kendinize neyi dert edinsem diye mi dusunuyorsunuz?
Bu sizi yormuyor mu cidden?
Bana göre evimin önünde hiç bir koku yok ,hayır hicvde kendime dert aramıyorum sizin karşı komşunuz sürekli size bunu yapsa hoşunuza gider mi ,kendi penceresi kapalı dururken sizin pencereyi acsa kimse hoşlanmaz diye düşünüyorum

Onlar gelince siz kendiniz açın pencerenizi onlar açmadan önce. Böylece hem sinir olmazsınız hem de evinizin kontrolünün sizde olduğunu hisseder hissettirirsiniz. Bunda dert edecek bir şey yok bence bu kadar

Back
X