Eltim ve kocasının temizlik taslamalari

Bende kvdeme gidince gider pencereleri açarım evinde, çünkü kendisine kalsa evde koku yok ama yemek yapıyor o ev buram buram yemek kokuyor eve geldiğimde bütün kıyafetlerime sinmiş oluyor
Her evin kendine has bir kokusu oluyor, en titiz insanın evinde dahi pencere açılmadığı zaman koku oluyor, evde hiç yemek yapmasa da nefesinizin ve vücudunuzun kokusu siniyor oturduğunuz uyuduğunuz odalara, apartman içine de yemek kokuları siniyor, tüm gün gelen giden insanların vücut kokuları siniyor, ben evde yokken eşim birini ağırlamışsa hemen anlarım yabancı insan kokusu oluyor evde😬

Her evin kendine has bir kokusu oluyor, en titiz insanın evinde dahi pencere açılmadığı zaman koku oluyor, evde hiç yemek yapmasa da nefesinizin ve vücudunuzun kokusu siniyor oturduğunuz uyuduğunuz odalara, apartman içine de yemek kokuları siniyor, tüm gün gelen giden insanların vücut kokuları siniyor, ben evde yokken eşim birini ağırlamışsa hemen anlarım yabancı insan kokusu oluyor evde😬
Benimde koku hassasiyetim çok yüksek o yüzden kokmuyor etmiyor diyenlere böyle bakıyorum 😒 çok zorlaniyorum bazen 🥲

Benimde koku hassasiyetim çok yüksek o yüzden kokmuyor etmiyor diyenlere böyle bakıyorum 😒 çok zorlaniyorum bazen 🥲
Yok ya kokuyor, bazı insanlar kendi kokularını da almıyor ama hiçbir şey sinmese tüm gün evin içine nefes kokusu siniyor, şimdi yaz mesela dışarıdan terlemiş geliyorsunuz o koku siniyor, bizde dalga geçme konusudur koku konusu, sabah yüzümü yıkamadan her yeri açarım burası insan kokuyor diye, bizimkiler çok gülüyor, kırlentleri koklayarak analiz ederim kafa kokuyor diyorum gülüyorlar ama valla kafa kokusu oluyor, ki titiz de değilim ama kokular geliyor burnuma, pencere açmadan da duramam sadece koku için değil daral gelir bana kapı pencere açılmazsa😵‍💫

Yok ya kokuyor, bazı insanlar kendi kokularını da almıyor ama hiçbir şey sinmese tüm gün evin içine nefes kokusu siniyor, şimdi yaz mesela dışarıdan terlemiş geliyorsunuz o koku siniyor, bizde dalga geçme konusudur koku konusu, sabah yüzümü yıkamadan her yeri açarım burası insan kokuyor diye, bizimkiler çok gülüyor, kırlentleri koklayarak analiz ederim kafa kokuyor diyorum gülüyorlar ama valla kafa kokusu oluyor, ki titiz de değilim ama kokular geliyor burnuma, pencere açmadan da duramam sadece koku için değil daral gelir bana kapı pencere açılmazsa😵‍💫
O kafa kokusu bilmem mi ya 🤣 ay bide erkoların ayrı bir kokusu var 🫣 odaya girersin ve dersin ki evet burdan erko geçmiş 🤣

O kafa kokusu bilmem mi ya 🤣 ay bide erkoların ayrı bir kokusu var 🫣 odaya girersin ve dersin ki evet burdan erko geçmiş 🤣
Aynen, her gün duş almasına rağmen sıcak suya basıp deterjanla çitileyesim geliyor😵‍💫
Tüm gün oradan oraya servise giden adamcağızların ayakkabı içinde kokuyor ayakları, galoş takmalarını ayakkabı çıkarmamalarını rica ediyorum o koku da siniyor, bize ne zaman servis gelse koku yüzünden arkalarından temizlik yapılır, koku hassasiyeti çok illet bir şey çünkü:(

Konu sahibine de kimsenin pis iması yaptığını, pencereyi bu maksatla açtığını sanmam ama dediğim gibi herkes kendi evinin binasının kokusuna alışık oluyor, direkt o pencereyi açmak el alışkanlığıyla da alakalı olabilir, ki başka apartmanda otursa bile kayınla elti yabancı değil misafir değil, annelerinin evine gelen evlatlar, diğer dairede oturan da kardeşleri, yabancının penceresini açmıyorlar.

Bizim apartmanda kimin eline hangi pencere gelirse, ayakkabılar ve ayakkabılığım dışarıda değildir, en tertipli kat da benim kat diyebilirim, penceresine kadar düzenli silerim, koku çubukları bile var ama havasız kalırsa önce ben boğulurum alt katların bile yemek kokuları yukarı çıkıyor diye.

Niye bu kadar dert ediyorsunuz ki? Kimse pencerenizi açarak size pis iması yapmıyordur, bunu böyle anlayan sizsiniz, toz ve böcek oluyorsa pencereye sineklik yaptırırsınız, ki herkes kendi evinin kokusuna alışık oluyor ama aslında pislikle de alakası yok, havalandırılmadığı zaman evlerin içi de apartmanın içi de kokuyor.

Oturduğum katın penceresini katta oturmayan komşularım bile açıyor hiç rahatsız olmadım ya da pis miyim diye düşünmedim, bizim kattan alt katlara doğru daha iyi hava sirkülasyonu olduğu için açıyorlar, ki ben de alt katların pencerelerini açarım.
Ortada tek pencere olsa veya her pencere açılsa benim için de sorun yok ama herkesin dairesinin önünde pencerevvar sadece benim pencerimin acilmasi sorun benim için

Ortada tek pencere olsa veya her pencere açılsa benim için de sorun yok ama herkesin dairesinin önünde pencerevvar sadece benim pencerimin acilmasi sorun benim için
O zaman sürekli buna sinirlenip acaba ne ima ediyorlar demek yerine direkt sorun veya açmayın rahatsız oluyorum deyin, aylardır söylememişsiniz ki aynı konu sizin için sıkıntı olmaya devam ediyor.

Siz bu pencere konusunu daha önce de açtınız, hayatınız kaynana, elti ve görümce üçgeninde devam ediyor, milim ilerleme yok.

Back
X