Eltim ve sanırım küstük, konuşmuyoruz ...

al işte beni elti zede daha:60: ya bunlar çikletten mi çıkıyor bize özel anlamadım ki:27: resmen sorun yaratmak istemiş ne güzel işte bi de sevinsin zırt pırt gelmiyor diye. çok gitseniz bu sefer de çok geliyor diye söylenirdi böyleleri gerçekten problemli kafaları hasta ne yazıkki

gerçekten hasta kafalı bunlar normal bi insan böyle düşünebilirmi.Allahım neden benim gibi iyi düşünen iyi niyetli birini çıkarmazki karşıma..iyi niyetimizden mi nedir hep suçlu taraf biz oluyoruz..Ama yok artık hakkını bilmeyenlere bildirme vakti geldi:128:

Konu sahibi arkadaşım,

ben burda hatalı olarak seni gördüm kim ne derse desin.....sen haksızsın...eltinler onu almış bunu almış..onlar herşeyi alıyormuş sen alamıyormuşsun...bunları kaynına ve eltine konu yapman çok küçültücü bir davranış bence..çünkü bu işi çözmek sana değil eşine düşer..bu eşine yakışır sana değil..

Kayınvalidenlere surat yapma meselesi de çok saçma...ne diye surat yapıyorsunki..baktın eltin yapmıyor sen niye yapıyorsun...eltinde belliki herkese mavi boncuk takarak işini hallediyor..arkasından konuşuyorsun ama kayınvalideni görünce bakıyorumda yelkenler suya iniyor deseydin eltine..şaka yoluyla vursaydın lafı..kaynın sana laf söylediğinde bu benim sorunum kimseyi ilgilendirmez diyip kestirip atsaydın...sonrada eltine gidip sana hiç yakışıyormu konuştuklarımızı eşine söylemen deseydin...

Bu saatten sonra eltinle konuşmanın barışmanın bir anlamı yok..konuşacaksada gelsin kendisi konuşsun..sen yapacağını yapmışsın zaten...

Taş yerinde ağırdır !

kelebek bende de haksızlıklar vardır mutlaka ben sütten çıkmış ak kaşık değilim ama genel olarak herkesin hatası var . Ben zaten kafayı yedim artık ne yapacağımı nasl davranacağımı şaşırdım bunlara ama genel olarak haksızlıklar yapıldı bize ben kendimce savunmaya cakıştım kendimi

herkes beceremiyor öyle mavi boncuk takıp gezmeyi bende beceremiyorum işte zaten öyle olsam bunlar olmazdı .. .eltimlede ztn görüşmemeye konuşmamaya karar verdim ...

Back
X