Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Normal sağlıklı erkekler kimseye vurmaz
Hele hele bir kadına hiç vurmaz
Bunu da savundunuz yaa pess

Benim oğluma bakıyor
Z zehram06 zaten konuyu siz açmamışsınız madem bu kadar yoruma ihtiyacınız var çünkü maşallah takip edip cevap yetiştiriyorsunuz kendiniz konu açsaydınız keşke
Bu kadar eleştiri yapılacagini tahmin edemedim konu bile değildi benim için konu sahibine keşke elti savaşı olsa diye anlattığım bir geçmiş nereye kadar geldi

Benim koca üç ayda bir kavga ediyor anasıyla. Kavgaların bi yerinde mutlaka varım çünkü içten içe oğlunun bana sahip çıkmasını, beni sevmesini, değer vermesini bir türlü kabullenemedi. Dün yine kavga ettiniz eve gelemiyo diye şişti anan iyice dedim, kayınbaba ile boşanmışlar, kayınbaba bizde, ben de lojman çıktı diye evi taşıdım, e kayınbaba ile birbirlerinin yüzünü görmeye tahammülleri yok gelemiyor. Daha neler diyorum, bir kere ağzını açmadı çünkü doğru. Kayınbaba da sürekli sağdan dolar soldan dolar evde suratından geçilmez, eşim çok kavga eder onunla. Diyorum senin baban çocuk gibi, zaten ev geçindirmek nedir bilmiyor, kendi bişey başarmamış ama senden çok şey bekliyor diye. Bi senin kocanın anası danası yok. Kaldı ki büyü yapacak o karının oğlunu almam başta, hadi aldım dibine girmem. Şaka değil o işler. Öyle bişey olsa ev değiştirerek ucuz kurtulamazdınız.

Eşimin bir tane çocuğu var bizle yaşamıyor o babaanne de gelmiyor buraya
Yazmayacağım dedim ama eşiniz babalıktan ne anlayacak ki onu yeniden baba yapmak istiyosunuz ? Var olan çocuğuna sahip çıkıp başında duramıyor. Aman doğurun bulunmaz hint kumaşı adamlar çocukları. Kocanızda çocuk istiyormuş. Sanki babalıktan anladığı var. Annesinin başına atmış çocuğu, yeni çocuk istiyormuş. Kime ne anlatmaya çalışıyoruz cidden boşu boşuna.

Bıraksa ne olacak dışarı kadın mı yağıyor? Sinir krizi geçirdi anasına kıyamadı napsın bana vurdu mecbur, yok artık ya ahaha sen sinir krizi geçirip vurabiliyor musun?

O kocayla biraz zor şekerim.
Kacama dedim ben asla gelemez annen hep böyle sağlıklı kalacağını sanıyor ama yaşlandığında kim bakacak ne yüzle annem bizle kalsın yaşlanmış diyeceksin dedim şimdi kimin yanındaysa yaşlanıncada orda kalır dedim bişey demedi o kadar şey yapacak bana ama elden ayaktan kesilince ben bakacam severler adamı canım

Sen bakıcan. Kocan getircek başına, bakmam de sıkıysa.

Bıraksa ne olacak dışarı kadın mı yağıyor? Sinir krizi geçirdi anasına kıyamadı napsın bana vurdu mecbur, yok artık ya ahaha sen sinir krizi geçirip vurabiliyor musun?
Niye aynı seviyeye düşeyim ki o cezasıni ödedi ben evimde oturdum

Normal sağlıklı erkekler kimseye vurmaz
Hele hele bir kadına hiç vurmaz
Bunu da savundunuz yaa pess
Savunmak mı iyi okuyun isterseniz şikayet ettim polise iki ay uzaklaştırma aldı eve gelemedi

Kızlar ben uğraşamam artık valla işim var kocişim gelecek akşama ne pişirsem düşünüyorum valla eskiler eskide kaldı ben çıktım o dönemden siz de çıkarsınız inşallah

Bir de söylemesi ayıp yazmışsınız ilahi, daha dolap alamıyorsunuz. Oğlunuz okullarını bitirir işe girer belki o zaman dolabınız olur endişelenmeyin. Siz bence kaynananın etrafında dört dönün, bir dediğini ikiletmeyin. Büyüyle sizi oğluna dövdürüyormuş. Her canı sıkıldığında yapar bir büyü attırır dayağı. Harry Potter evreni mübarek. Bu boş beleş kalitesiz hanzoların bile alıcısı var şaka gibi. Herifler anaları istiyor diye kadın dövüyor, kadın da erim kocam diyor yapışıyor. Çok dayaklar yedim yazıp arkasından hep olmadı ki yazmak da ayrı eziklik. Herifin yüzüne bakmaktan da hiç rahatsızlık hissetmiyorsunuz, çoluk çocuğumun önünde beni dövdü diyip çocuklarınızdan da utanmıyorsunuz. Siz hiç ayrılmayın olur mu, gencecik kadınların kızların başı yanmasın. Siz gönüllü gönüllü yiyin dayakları oturun, başkalarına musallat olmasın bu mahalle hanzosu.

Hiç çocuğun gözüyle bakıp empati yaptınız mı, şiddetten yediğim dayaklardan korktular mı, psikolojikleri bozuldu mu diye psikoloğa götürdünüz mü? Çocuklarınız kaçar kere dayak yedi? Babaları sahip çıkmadı mı, elin herifi benim çocuklarımın yanında şiddet uygulayamaz demedi mi? Fen lisesi kazanınca gördüğünüz şiddet sıfırlandı mı? IQ EQ nedir bir bakın isterseniz.

Benim oğluma bakıyor

Bu kadar eleştiri yapılacagini tahmin edemedim konu bile değildi benim için konu sahibine keşke elti savaşı olsa diye anlattığım bir geçmiş nereye kadar geldi
Kendi çocuğuna değil sizinkinide bakıyor öyle mi ? Sizin ki çocukta diğeri çocuk değil mi ?
Evlenirken çocuğunu bilip evlenip niye şimdi çocuğu eve almıyorsunuz
O çocuğun ahı sizi bırakır mı sizce?
Saçma sapan şeyler yok vurdu da bilmem affettim de günlük 3000 TL kazanıyor da ilk çocuğunu istemiyor eve getirmiyor başından attı ama benden çocuk istiyorda

Böyle ufak tefek şeyleri bende diyorum ama iş eşyalarımi attı büyü yaptı hakaret etti diye konusu açılınca kızıyor yani kapat konuyu diyor ben de kapatıyorum ailesi için kavga edecek değilim ya

Ayyyy valla bilmeden yorum yapıyorsunuz ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…