Belki çok takintilisin ama ben ilk aldığımda eşyalarımi annesi laf etti ağladı diye üzüldüm iptal ettim hatta bana verseydiniz kullanırdim dedi ben de bu zamana kadar aldırmadım inat uğruna annesi benim eşyalarımi atınca ama şimdi aldırdım para sıkıntısı yok çok şükür ama inattan ben aldırmadim çocuğun odasını bilerek almadı ben eve eşya aldırmam dedim diye alınmadı hepsi bir alınacak dedi en sonunda inadımi kırdım aldırdım yani bilmediğiniz şeyler için boş boş yorum yapıyorsunuz ya valla gülüyorumBırak benim uyduruk olmamı (o da ne demekse) , uyduruk bir dolap bile layık görmemişler ogluna iki sene.
Ay ben mi bu tip şeyleri çok kafaya takıyorum ya :)
Bir büyü de siz yapsaydınız hanginizinki güçlüyse o kazanırdı. Sadece kaynananın büyüsü mü çalışıyormuş? Evire çevire dövmüş adam hala kaynanam yaptırdı diyor. Kocanız bakmış ki ağız burun kırmak beleş, kadına ne yapsam yapışıyor gitmiyor bari iş görsün eve baksın demiş. Çünkü her kadın kabul etmez bunu. Elin herifinden dayak yediğinizi gören oğlunuz mu sizinle gurur duyuyor? Utanç duyulacak durumlar yaşayıp yuva aile bebek vs sayıklamaya devam edin. Dayağı paylaşırsınız, bir sizi döver bir bebeği. Siz de çoluk çocuğa bunu yaşatıp mükemmel anneyim diye gezersiniz ortada. Oğlunuz sizin hem de defalarca dövülmenizi görmedi mi, utanmadınız mı çocuğunuzdan ağzınız burnunuz dağıtılırken?Eşimin sevgisini sonradan kazanmadim o benim sevgini kazandı çok uğraştı bunun için ama ailesinin baskısı çileden çıkardı onu birde büyüler fala devreye girince iyice karıştı ortalık o zaman beni dövmesinin sebebi apaçık iyi bir büyü çünkü annesi bunu itiraf etti
Sen öyle yapıyorsun galiba sadece doğuruyorsun anlaşamadin ya babaya ya devlete mi verirsin annelikten anladığın bu galibaÇocuğu nasıl bir adamdan, nasıl bir aileye,ortama doğuracağım diye düşünen kadınlar annelikten bahsetmesin litfen. Ana dediğin bunların hiçbirine bakmaz sadece doğurur.
Valla çöküntüm yok 30 gösteriyorum en fazla göğüsler dik göbek yok gayet fitimDayak yemeyince yaşımı gösteremediğim doğrudur.
Cefa çekmeyince çökmüyorsun demek ki
O kocayla biraz zor şekerim.Kadın evine gelecek sıkar biraz
Devletin der
coluğu cocuğu büyütmüş yaşını başını almış
antropoza girecek adam neden bu saatten sonra gitsin ki ?
bazı şeylerin etkisi 3-5 yıl sürer sonrası fosssss.
siz sabretmiş gitmemiş kalmışsınız. ama bunun için eşinizi s
Eşim 35 yaşında benden 5 yaş küçük hadi buyurun malzemeye koşuncoluğu cocuğu büyütmüş yaşını başını almış
antropoza girecek adam neden bu saatten sonra gitsin ki ?
bazı şeylerin etkisi 3-5 yıl sürer sonrası fosssss.
siz sabretmiş gitmemiş kalmışsınız. ama bunun için eşinizi savunmanıza gerek yok bence.
Devlet mi baktı yani ben baktım çocuklarımaDevletin derken
Bu seferkine devlet bakar artık, sorun değil.Devlet mi baktı yani ben baktım çocuklarıma
Benim büyücüyle hocayla işim olmaz edenin ayağına dolanıyor zaten Allah şirk koşmak bu sadeceBir büyü de siz yapsaydınız hanginizinki güçlüyse o kazanırdı. Sadece kaynananın büyüsü mü çalışıyormuş? Evire çevire dövmüş adam hala kaynanam yaptırdı diyor. Kocanız bakmış ki ağız burun kırmak beleş, kadına ne yapsam yapışıyor gitmiyor bari iş görsün eve baksın demiş. Çünkü her kadın kabul etmez bunu. Elin herifinden dayak yediğinizi gören oğlunuz mu sizinle gurur duyuyor? Utanç duyulacak durumlar yaşayıp yuva aile bebek vs sayıklamaya devam edin. Dayağı paylaşırsınız, bir sizi döver bir bebeği. Siz de çoluk çocuğa bunu yaşatıp mükemmel anneyim diye gezersiniz ortada. Oğlunuz sizin hem de defalarca dövülmenizi görmedi mi, utanmadınız mı çocuğunuzdan ağzınız burnunuz dağıtılırken?
Şimdi büyü de yok, edebiliyo musunuz anasına iki çift laf? Ağzınızı kıracağını bildiğinizden açamıyosunuz bile.Eşimin sevgisini sonradan kazanmadim o benim sevgini kazandı çok uğraştı bunun için ama ailesinin baskısı çileden çıkardı onu birde büyüler fala devreye girince iyice karıştı ortalık o zaman beni dövmesinin sebebi apaçık iyi bir büyü çünkü annesi bunu itiraf etti so yaptıracağı büyü yaptırsam kafayı iyice yiyecekti dedi oğlunun yanında itiraf etti hemde akraba olan bir kadınla gitmişler en son hoca yaparım ama oğlun kafayı yer demiş çok büyü yapıldı demiş akrabası da doğruladı zaten yani hepsi geçti gitti kocam beni sevmiyor bende kocamı biz kolay gelmedik bu yuvayi kolay kurmadık şimdi kimse uğraşmıyor konuları da kapandı yani oyle bir anlatmışim ki en başta sanki hergün yaşıyorum bu sıkıntıyi Allah aşkına niye hergün dayak yiyip eziyet gördüğüm yerde kalayım gider çalışirim eskisi gibi bakarim kendime bir erkeğin eline bakmam yani ailem yok gidecek yerim yok ama en azından kendi düzenimi kurabilirim yani ama sıkıntı yokken niye ayrılalım niye çocuk hayalimiz olmasın
Oğlum üniversite okuyor bide dayak yedim diyince ağız burun kanadı mi sanıyorsunuz benim için iki Tokat bile dayak sayılır ama bedelini ödedi kimse bedava görmüyor beni eşim Gayet iyi dedim ya ilk zamanlarda oldu şimdi iyi hatta şuan arıyor öğle molasında olduğu için bay bay kızlar valla vakit nasıl geçti bilmiyorum boş eleştiriniz sayesindeBenim büyücüyle hocayla işim olmaz edenin ayağına dolanıyor zaten Allah şirk koşmak bu sadece
Z zehram06 zaten konuyu siz açmamışsınız madem bu kadar yoruma ihtiyacınız var çünkü maşallah takip edip cevap yetiştiriyorsunuz kendiniz konu açsaydınız keşkeMerhabalar hanımlar ilk defa ailevi bir konu açtım artık gece gece kendimi üzmekten size danışmak istiyorum kimse yanlış anlamasın bari siz anlayın beni Eltim kıskanıyor,kiskaniyurmuş ta ben bugün anladım evet önceden anlardım ama zoruma gitmezdi ve şimdi biri bana dese düşmanın o yılanı gösteririm o derece nefret ediyorum nasıl davranmam gerek zaten ona karşı 2 aydır mesafaleyim kendisi yengeme söylemiş neden Red ediyur beni sürekli diye duyduma göre mutlu oldum demmeki fark etmiş ama hala devam ediyur sinsiliğine sırf ben kaynanamla konuşmuyorum kendisi konusyur onların arkasında bir sürü laf sokuyur ama yüzlerine başka sürekli eşimin iyi olduğunu işte şanslı olduğumu söylüyor bana akıl veriyur yuvama karşı işte eşinin hatrina konus kaynanala gel köye kaynamada aram bozuk sürekli sikayet ediyrud eşime beni diye küstük işte ama Eltim çocuğunu eşini bırakıp kayinima kaçtı ailesi Red etti onu şimdi bana hep şey diyur sen şanslısin baban var abin var herkes korkuyur sizden sürekli dört gözlü hayatıma bende sanırdım iyi biri ama değilmiş yemin ederim ki kaynanam gitti kovdu onu kaynanam evime geldi dedi benim sıram bitti bakmayacam ama hep orda hep memelekete kayinlarimin gözüne giriyur eşim de dahil ama kimse onu bilmiyur sadece eltiler tanıyor onu şimdide köyde yine yalakalık annemde babamda kızdı bana mesafe koy konuşma o ortalığı karisityru diye siz olsanız ne yaparsınız zaten uzak duruyorum ama istiyorum ki eşim gerçek yüzünü görsün
Ne bedeli ödedi hem ağzınızı açamıyorsunız hem iki yıl eşyasız kalmışsınız. O sırada karılık görevleri tam gaz zaten.Oğlum üniversite okuyor bide dayak yedim diyince ağız burun kanadı mi sanıyorsunuz benim için iki Tokat bile dayak sayılır ama bedelini ödedi kimse bedava görmüyor beni eşim Gayet iyi dedim ya ilk zamanlarda oldu şimdi iyi hatta şuan arıyor öğle molasında olduğu için bay bay kızlar valla vakit nasıl geçti bilmiyorum boş eleştiriniz sayesinde
Ay zoruna gidiyor ailesi sonuçta annesi kötü de olsa mantıken bir düşünün aynı şeyi annen kocandan ayirmak icin yapsa kocan konuyu açtıkça ne hissedersin cevabin ne olurdu annen büyücü dese sana illaki annen olduğu için savunmak zorunda kalırsın ama annedir kötü de olsa kimse laf ettirmez konusunu açtırmaz yaniŞimdi büyü de yok, edebiliyo musunuz anasına iki çift laf? Ağzınızı kıracağını bildiğinizden açamıyosunuz bile.
Neyse ki avada kedavra büyüsü yaptirmamisbüyüler fala devreye girince iyice karıştı ortalık o zaman beni dövmesinin sebebi apaçık iyi bir büyü
2 çocuğum da varken, bana büyü yaptığını düşündüğüm, bu sebeple dayak yediğim, eşyalarımdan olduğum kocayla evliliğimde devam etsem bile bu ailenin de bir parçası olacak bir çocuk istemezdim. Bunu anlayamayacaksınız hiçbir şekilde ne yazılsa boş.Sen öyle yapıyorsun galiba sadece doğuruyorsun anlaşamadin ya babaya ya devlete mi verirsin annelikten anladığın bu galiba
Bırakmıyor beni eşim çok seviyorum diyor her defasında pişman olduğunu sinir krizi geçirdim o an annesi bir yandan ben bir yandan arada kaldı annesine vuramazdi bana vurdu ben kabul etmedim tabiki şikayet ettim iki ay eve gelemedi ceza ödedi bide devlete şimdi kovsam gitmiyor zaten Kovmam için sebep yok ki zaten kötü olan herşeyi kapattık biz yeni bir sayfa açıldı eskiyi dillendirip dillendirip huzur bozmaya gerek yokNe bedeli ödedi hem ağzınızı açamıyorsunız hem iki yıl eşyasız kalmışsınız. O sırada karılık görevleri tam gaz zaten.
90 bin alıyor canım söylemesi ayıp günlük 3 bin TL'ye çalıyor2 çocuğum da varken, bana büyü yaptığını düşündüğüm, bu sebeple dayak yediğim, eşyalarımdan olduğum kocayla evliliğimde devam etsem bile bu ailenin de bir parçası olacak bir çocuk istemezdim. Bunu anlayamayacaksınız hiçbir şekilde ne yazılsa boş.
Kocanızın da çocuğu ya da çocukları var. Hepsine yetecek kadar kazanıyor mu mesela bu da bir soru ama çok düşünmeye gerek yok. Siz çocuk seviyorsunuz sonuçta önemli olan bu.
Bu da size son mesajımdır. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?