Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bırak benim uyduruk olmamı (o da ne demekse) , uyduruk bir dolap bile layık görmemişler ogluna iki sene.
Ay ben mi bu tip şeyleri çok kafaya takıyorum ya :)
Belki çok takintilisin ama ben ilk aldığımda eşyalarımi annesi laf etti ağladı diye üzüldüm iptal ettim hatta bana verseydiniz kullanırdim dedi ben de bu zamana kadar aldırmadım inat uğruna annesi benim eşyalarımi atınca ama şimdi aldırdım para sıkıntısı yok çok şükür ama inattan ben aldırmadim çocuğun odasını bilerek almadı ben eve eşya aldırmam dedim diye alınmadı hepsi bir alınacak dedi en sonunda inadımi kırdım aldırdım yani bilmediğiniz şeyler için boş boş yorum yapıyorsunuz ya valla gülüyorum

Bir büyü de siz yapsaydınız hanginizinki güçlüyse o kazanırdı. Sadece kaynananın büyüsü mü çalışıyormuş? Evire çevire dövmüş adam hala kaynanam yaptırdı diyor. Kocanız bakmış ki ağız burun kırmak beleş, kadına ne yapsam yapışıyor gitmiyor bari iş görsün eve baksın demiş. Çünkü her kadın kabul etmez bunu. Elin herifinden dayak yediğinizi gören oğlunuz mu sizinle gurur duyuyor? Utanç duyulacak durumlar yaşayıp yuva aile bebek vs sayıklamaya devam edin. Dayağı paylaşırsınız, bir sizi döver bir bebeği. Siz de çoluk çocuğa bunu yaşatıp mükemmel anneyim diye gezersiniz ortada. Oğlunuz sizin hem de defalarca dövülmenizi görmedi mi, utanmadınız mı çocuğunuzdan ağzınız burnunuz dağıtılırken?

Çocuğu nasıl bir adamdan, nasıl bir aileye,ortama doğuracağım diye düşünen kadınlar annelikten bahsetmesin litfen. Ana dediğin bunların hiçbirine bakmaz sadece doğurur.
Sen öyle yapıyorsun galiba sadece doğuruyorsun anlaşamadin ya babaya ya devlete mi verirsin annelikten anladığın bu galiba

Çok şükür annelikten anladığım çok güzel iki evlat yetiştirdim vijdanim rahat Allah hesap sormaz bumu yetiştirdin çocuk diye yine doğurur yine hayırlı evlatlar yetiştiririm ben en çok anne olmayı seviyorum bide sevdiğim adamdan çocuğum olursa oh ne güzel

Eşim 35 yaşında benden 5 yaş küçük hadi buyurun malzemeye koşun

Benim büyücüyle hocayla işim olmaz edenin ayağına dolanıyor zaten Allah şirk koşmak bu sadece

Şimdi büyü de yok, edebiliyo musunuz anasına iki çift laf? Ağzınızı kıracağını bildiğinizden açamıyosunuz bile.

Benim büyücüyle hocayla işim olmaz edenin ayağına dolanıyor zaten Allah şirk koşmak bu sadece
Oğlum üniversite okuyor bide dayak yedim diyince ağız burun kanadı mi sanıyorsunuz benim için iki Tokat bile dayak sayılır ama bedelini ödedi kimse bedava görmüyor beni eşim Gayet iyi dedim ya ilk zamanlarda oldu şimdi iyi hatta şuan arıyor öğle molasında olduğu için bay bay kızlar valla vakit nasıl geçti bilmiyorum boş eleştiriniz sayesinde

Z zehram06 zaten konuyu siz açmamışsınız madem bu kadar yoruma ihtiyacınız var çünkü maşallah takip edip cevap yetiştiriyorsunuz kendiniz konu açsaydınız keşke

Ne bedeli ödedi hem ağzınızı açamıyorsunız hem iki yıl eşyasız kalmışsınız. O sırada karılık görevleri tam gaz zaten.

Şimdi büyü de yok, edebiliyo musunuz anasına iki çift laf? Ağzınızı kıracağını bildiğinizden açamıyosunuz bile.
Ay zoruna gidiyor ailesi sonuçta annesi kötü de olsa mantıken bir düşünün aynı şeyi annen kocandan ayirmak icin yapsa kocan konuyu açtıkça ne hissedersin cevabin ne olurdu annen büyücü dese sana illaki annen olduğu için savunmak zorunda kalırsın ama annedir kötü de olsa kimse laf ettirmez konusunu açtırmaz yani

Sen öyle yapıyorsun galiba sadece doğuruyorsun anlaşamadin ya babaya ya devlete mi verirsin annelikten anladığın bu galiba
2 çocuğum da varken, bana büyü yaptığını düşündüğüm, bu sebeple dayak yediğim, eşyalarımdan olduğum kocayla evliliğimde devam etsem bile bu ailenin de bir parçası olacak bir çocuk istemezdim. Bunu anlayamayacaksınız hiçbir şekilde ne yazılsa boş.
Kocanızın da çocuğu ya da çocukları var. Hepsine yetecek kadar kazanıyor mu mesela bu da bir soru ama çok düşünmeye gerek yok. Siz çocuk seviyorsunuz sonuçta önemli olan bu.
Bu da size son mesajımdır. Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Aylar sonra siteye girdiğimde denk geldiğim konu Hiçbir şey değişmemiş ne hoş.

Ne bedeli ödedi hem ağzınızı açamıyorsunız hem iki yıl eşyasız kalmışsınız. O sırada karılık görevleri tam gaz zaten.
Bırakmıyor beni eşim çok seviyorum diyor her defasında pişman olduğunu sinir krizi geçirdim o an annesi bir yandan ben bir yandan arada kaldı annesine vuramazdi bana vurdu ben kabul etmedim tabiki şikayet ettim iki ay eve gelemedi ceza ödedi bide devlete şimdi kovsam gitmiyor zaten Kovmam için sebep yok ki zaten kötü olan herşeyi kapattık biz yeni bir sayfa açıldı eskiyi dillendirip dillendirip huzur bozmaya gerek yok

90 bin alıyor canım söylemesi ayıp günlük 3 bin TL'ye çalıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…