Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çocuk kendi gelmiyor babaanne kandırdı çocuğu işte annen iyi bu kötü diye diye çocuk istemiyor bizi

Yaw kızlar boş verin.
Kocası ilkinden olan çocuguna bakamamış babaanneye bırakmış. Yenisine hevesleniyor.
Zehra desen oglunun kıyafetleri iki sene yerlerde kalmış daha yeni dolap aldırmış hala yeni bebe derdinde
Kızlar bunlar gerçekten iflah olmazlar cenahından.
Doğurmanın marifet olarak sayıldığı, anne olmanın hevesiyle dünyaya getirilmiş bir sürü kaybedilmiş çocukların ebeveynleri aha işte bunlar.
Kocasının kendisinden 5 yaş küçük olmasını bile yazmış.
Sanırım çok büyük bir mesele gibi gördü, kıskanılacak sandı.
Oysaki kimin umurunda yahu bu ayının kaç yaşında olduğu.
Bildiginiz dağdan inme ayılarından yedigi dayakları bile büyüye yormuşlar.
Bu büyü nedense hep bunlar ve bunlar gibileri etkiliyor.
İlahi hikmet işte :)
Bir hoca da (!) şunlara iyilik büyüsü yapmıyor.
Hhshsh
Aman al birini vur ötekine.
Anlamıyorlar işte.
Diyorum ya ülkeden umudumu neden kestiğimin özeti gibi oldu yine.

Benim oğluma bakıyor

Bu kadar eleştiri yapılacagini tahmin edemedim konu bile değildi benim için konu sahibine keşke elti savaşı olsa diye anlattığım bir geçmiş nereye kadar geldi
sizin konunuz zaten sizin alıntılara cevap verirken yaşadığınız durumu nasıl anladığınızı anlattıkça bizlerde duyarsız kalmayıp size yaşanılanların sizin normalleştirdiğiniz kadar normal olmadığını anlatmaya çalıştığımız için uzamış. durduk yere uzamamış yani. her alıntıda ayrı bir şaşkınlık yaratıyorsunuz. Ben sizi tanımam karakterinizi, hayat koşullarınızı, gerçekte yaşanılanların size ne hissettirdiğini ve bununla durumları normalleştirerek baş etmeye çalışıp çalışmadığınızı yada daha da kötüsü gerçekten bu anlattıklarınızı normal görüyorsanız bunları bilemem. Yaşayan ve yaşamaya devam edecek olan sizsiniz. Rabbim evlatlarınıza güzel ömürler versin inşallah. Nacizane ister kızın ister sana ne diyin ama tüm yazılanları sırayla sakin kafayla tekrar okuyun derim. ben bu yazdıklarınızı okuyup duyarsız kalsaydım vicdanım rahat etmezdi

Cocuklarinizda dayak yedi mi bu adamdan
Benim çocuğuma ben bile ses yükseltmedim daha kalmış dayak atacak adamın anasıni o zaman öperim iki Tokat attı diye polise verdim ben oğluma ses yükseltecek zayıf noktam o benim

Böyle ufak tefek şeyleri bende diyorum ama iş eşyalarımi attı büyü yaptı hakaret etti diye konusu açılınca kızıyor yani kapat konuyu diyor ben de kapatıyorum ailesi için kavga edecek değilim ya
Ufak tefek şeylerin arasında gece vakti benle kavgaya tutuşup evden kovması da var, o da İstanbul'dan taşınıp onun olduğu şehre gelme sürecinde oldu. Düğünde altınlarımı çalmaya çalışması ve becerememesi var. Asıl bunlar unutulur gider, sizinki unutulmaz, her yerde lafı edilir. Mecbur kapatıyorsunuz huzur bırakmıyor herif evde.

Benim çocuğuma ben bile ses yükseltmedim daha kalmış dayak atacak adamın anasıni o zaman öperim iki Tokat attı diye polise verdim ben oğluma ses yükseltecek zayıf noktam o benim
Dünya kadar dayak yeyip çocugunu şahit kılarken de anasını öptün mü bu ayının ?
Daha çok o seni öpmüş gibi duruyor da buradan, hani bil istedim.

En son ne zaman hediye aldınız ne zaman çiçek alındı size ayda kaç kere yemeğe gidiyorsunuz ayda bir çiçeğim geliyor saksıda al dedim artık kalıcı olsun hafta sonları dışarda yemek yeriz burda bir sıkıntı varmı yani annesi yüzünden bir dönem çektim diye bir ömür hayatı niye zehir edeyimki

İki yıl dolap almayan adam haftada bir yemeğe çıkarıyor, demek ki ev ekonomisi denen şey size uğramamış. Ota bi şeye harcayacağına iki yıl dolapsız koymasaymış.

Biz evden balkona çıkamayan kadınlarız canım bir dayagimiz eksik demek büyü yapilmiyorsa
Adam dövüyor dövüyor sonra cicekti böcekti unutturuyor morluklar darbeler iyileşince yine sar başa

Oğlunun masrafını kim ödüyor okula gidiyor çocuk ne istese alınıyor telefon istedi aldı laptop tablet şimdi de bisiklet istiyorum dedi onu alacaktı ben karışmam ki bir tane çocuğu var alacak tabi ülkeyi siz kurtarırsiniz şimdi

Zehra.
Bebeğim, aşkımsu
Daha nasıl iyi anlatılır bilmem ama
Ayıya gül vermişler, çevirip götüne tutmuş.
Seninki de o hesap.

İki yıl dolap almayan adam haftada bir yemeğe çıkarıyor, demek ki ev ekonomisi denen şey size uğramamış. Ota bi şeye harcayacağına iki yıl dolapsız koymasaymış.
Çocuk kendinin değil ya adam niye alayım demiştir buda cocuk mühim değil benim çiçeğim gelsin kafasında ise demekki

Biz evden balkona çıkamayan kadınlarız canım bir dayagimiz eksik demek büyü yapilmiyorsa
Adam dövüyor dövüyor sonra cicekti böcekti unutturuyor morluklar darbeler iyileşince yine sar başa
Ne morluğu ya
Zehra.
Bebeğim ayına gül vermişler, götüne tutmuş.
Seninki de o hesap.
Sana öylemi yapıldı iki yıl olmuş cicim ayımı kalır sevgiden yapıyor içinden geliyor alma mı diyim yani

Babalık görevini kasa olarak yerine getiriyorsa demek ki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…