Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha oğlunun dolabı yok bebek yapacak.
Sizin her şey düzeldi iki sene önceydi bunlar yalanınızı sevsinler.
Sıkışınca uydur uydur ipe diz.
Senin kadar uyduruk değil inan ki çok sıktın ama gerçekten kişi kendinden bilir işi

Senin kadar uyduruk değil inan ki çok sıktın ama gerçekten kişi kendinden bilir işi
Bırak benim uyduruk olmamı (o da ne demekse) , uyduruk bir dolap bile layık görmemişler ogluna iki sene.
Ay ben mi bu tip şeyleri çok kafaya takıyorum ya :)

Annem de yeni vefat etti, gidecek yerim yoktan, kocamla çok iyiyiz çocuk istiyoruz noktasına geldi. Hayal aleminde yaşıyorlar resmen.
Az daha yazarsak havuzlu villada soluğu alacak gibi bir vibe aldım.
Parası da peşin ha !

Annem de yeni vefat etti, gidecek yerim yoktan, kocamla çok iyiyiz çocuk istiyoruz noktasına geldi. Hayal aleminde yaşıyorlar resmen.
Buranın sihri diye bişey var Tahinim yazıyosun her sıkıntın geçiyo.

Az daha yazarsak havuzlu villada soluğu alacak gibi bir vibe aldım.
Parası da peşin ha !
Dün açılan başka bir konuda da saatler içinde her şey yoluna girdi. Oraya da yazdım, bunlar hep kadınlar kulübünün sihirli gücü.
Bundan sonra kocama kızınca buraya yazacağım, nasıl olsa daha yorum yazarken çözülüyor sorunlar.

Daha oğlunun dolabı yok bebek yapacak.
Sizin her şey düzeldi iki sene önceydi bunlar yalanınızı sevsinler.
Sıkışınca uydur uydur ipe diz.
Senin kadar uyduruk değil inan ki çok sıktın ama gerçekten kişi kendinden
Ya iki yıl oldu evlendim severekte evlendim ilk zamanlar kaynanam çok etti etmediği kalmadı onlar yüzünden dayak bile yedim eşyalarımi attılar gittim evden eşim pişman oldu geldi aldı kaynanam niye geldin dedi hatta evim ayrı olduğu halde neyse gel zaman git zaman aileden iyice koptuk o aileye girmem mümkün değil kabul etmiyorlar beni ama eşim umursamıyor ha onların dedikodusunu lafını evdeyim herşey başa dönüyor kavga oluyor bende niye konusunu edipte huzurumu bozarım onlar için eşyalarım gerçekten alındı yani yerde yatacak Halim yok ama eşyaların yapılma süresi olduğu için 15 gün içinde gelir dendi ayın 1 ine gelecek parası peşin ödendi yani eşimle aramda eskiden şeyleri anlattım hepsi bu siz kavga edince herşeyi bırakıp çıkıyormusunuz kaynanam istemiyor diye hergün eşinle kavga mı ediyorsunuz yada çocuk yapmıyormusunuz kaynananiz sizi sevmiyor diye ne saçma sapan bir düşüncedesiniz yok kıvırdi bilmem ne benim lafı kıvırdigim yok yaşandı bitti olaylar bunu hergün evde gündeme getirmek huzuru bozar yani

Bunun için bir büyü komitesi kuralım diyorum
Fırçasını attıgımız herif melaike kesiliyor birden

Çocuk olunca aile yine uzakta mı kalacak peki? Torun görmek istemeyecekler mi? Kendilerine laf söylenmesine müsade etmeyen eşiniz, çocuğunuzu ailesine götürmek istemeyecek mi? Hiç düşünüyor musunuz bunları? İkinizin de çocuğu var zaten, hiç anne olmasanız bir nebze anlayabilirim. Hadi diyelim evliliğe devam ettiniz bir şekilde, cocukla zaten oturmamış dengeleri iyice bozacağınızı düşünemiyorsanız, yapın da başınız göğe ersin ne diyelim.

Son düzenleme:
Yazı dilinizden konuya adapte olamadım. Müge anlı gibi ortada cinayet varken sorayım bende ablacım ne mezunusun sen?

Eşimin sevgisini sonradan kazanmadim o benim sevgini kazandı çok uğraştı bunun için ama ailesinin baskısı çileden çıkardı onu birde büyüler fala devreye girince iyice karıştı ortalık o zaman beni dövmesinin sebebi apaçık iyi bir büyü çünkü annesi bunu itiraf etti so yaptıracağı büyü yaptırsam kafayı iyice yiyecekti dedi oğlunun yanında itiraf etti hemde akraba olan bir kadınla gitmişler en son hoca yaparım ama oğlun kafayı yer demiş çok büyü yapıldı demiş akrabası da doğruladı zaten yani hepsi geçti gitti kocam beni sevmiyor bende kocamı biz kolay gelmedik bu yuvayi kolay kurmadık şimdi kimse uğraşmıyor konuları da kapandı yani oyle bir anlatmışim ki en başta sanki hergün yaşıyorum bu sıkıntıyi Allah aşkına niye hergün dayak yiyip eziyet gördüğüm yerde kalayım gider çalışirim eskisi gibi bakarim kendime bir erkeğin eline bakmam yani ailem yok gidecek yerim yok ama en azından kendi düzenimi kurabilirim yani ama sıkıntı yokken niye ayrılalım niye çocuk hayalimiz olmasın

Büyücü aileye bir çocuk eksikti zaten.

2 yıldır eşya mı yapılıyor, saray olsa o kadar sürmez.

hanım efendi eşiniz bir problem yaşadığınızda size şiddet uygulamış ya hani.. dün kayın aile yüzündendi diyelim ki yok oldular artık dünyada bile değiller ama bu yine de eşinizin sizi bir daha dövmeyeceğinin garantisi değil.. Çünkü burada anlamadığınız önemli olan neden değil finalde bu durumu nasıl yönettiği. yani bu adam hem fikir olamadığınız her hangi bir konuşma, tartışma v.b. durumda ne yapacağını göstermiş size. bunun kayın aileniz ile ilgili yok bugün onlarla olan anlaşmazlığınız sonucu olmuş (bakın onlar yüzünden değil!) yarın başka bir anlaşmazlığınız olduğunda da bu adam size yine şiddet uygulayacak.

Son düzenleme:
10 tane çocuk olsa o aile beni istemiyor bende onları istemiyorum ben konuştum eşimle bugün beni istemeyenlere çocuğum olursa göstermem dedim beni istemeyen benden olanı da istemez torunum diye bunu dedim açık açık oda haklısın sen bilirsin dedi ben zaten onların konusunu açmıyorum fazla eşim gider gelir ayda bir çocuğum olursa eğer görmek isterlerse benden izin alacaklar böyle anlaştık biz kabul etti eşim o da benim haklı olduğumu kardeşinin eşine iyi davranıyorlar eşimde dahil onu suçu yok seni tanımıyor bile niye düşman olayım diyor haklı yani zaten ayda yılda bir görüyor bana kötü davrananin ailesi olduğunu biliyor onun için konusunu açtırmıyor yani ailesi arkamda kaldı artık mümkün değil bir araya asla gelemeyiz eşimde çocuk olsun ya da olmasın beni bırakmıyor asla yaptıklarıni telafi etmek için uğraşıyor ben mutluyum eskileri düşündüğüm zaman mutsuz oluyorum üzülüyorum ama eşimin ilk zamanlarda olduğu gibi olmasına seviniyorum sevgi olamasa mümkün değil düzelmezdik zaten

Ne iyi oldu buraya yazdıgın, iki yıldır beklediğin dolap gelecek sonunda.
Ne alaka buraya yazdım diyemi aldı kocam zaten alınmış tı ki gerçekten hayatınız yalancı insanlarla o kadar çok ki herkesi bir görür olmuşsunuz nasıl bir psikolojiye sahipseniz artık neyse

Kadın evine gelecek sıkar biraz

o çok sevdiğiniz çocuklarınızın bu durumda neler hissedip belki öfke ile neler yapabileceğini falan da bir düşünün yeni çocuk düşüneceğinize. çocuğunuzun okulda birinci olması sizin iyi bir ebeveyn olduğunuz anlamına gelmez.
bende bir anneyim kızım başarısından hiç pay çıkarmadım bugüne kadar size şaşırıyorum valla. ya aslında anlayacağınıza inansam anlattıklarınızdan sizinle hiç bir derdi olmayan biri olarak kendinize gelmeniz için bir çok eleştiri yapacağım ama siz cidden anlamak istemiyorsunuz

Kaynanam attıysa kocam aldı yani ayın birinde hepsi geliyor parası peşin ödendi
E 2 yil onceydi o olaylar diyorsunuz
Esyalari yerde katli duruyor diyorsunuz
2 senede 1 dolap alamadi mi kocaniz
Hani kendiniz tek basiniza yetiyordunuz cocugunuza?
Bir dolap bile alamamissiniz 2 yilda?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…