Eltim =yılan

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Türkce ögrenince tekrar yazin

Sevmek zorunda değilsiniz ama bir arada olmak zorundasınız baştan böyle yaparsan sen kaybedersin eşinle aran bozulur sinirlenebilirsin neye sinirlendin tam anlamadım ama yaşadığın normal düzeyde bir sinirlenme değil öyle öfkeli ve kinlenmişsinki sana ne yapmış olabilir yani geçmişinden sanane ne güzel demiş işte senin bir ailen var abilerin bu kıskanma değil

Bence yilan kim bilmem ama fesat olan sizsiniz
Kadin gel kaynananla baris falan demis
Bu durum isine gelse seni daha da doldururdu aksine
Kacarak gelmesi falan da seni ilgilendirmez
Koskoca kadin olmussun kendi ailene bile eltinden nasil bahsediyorsan mesafe koy demisler
Evlilik icin ehliyet diyorlardi cidden sizin gibiler icin sart bu kanun

Çocuk seviyorum ben en azından kafam dağılsın onunla mutlu olurum yoldaş gibi olur bana
Kafa dagitmak icin cocuk mu yapilir yahu aklinizi peynir ekmekle mi yediniz?
Yoldaş olurmus tovbe est kendi berbat evliligine ortak getirecek zorla
Sabah sabah 2 dk bakayim dedim ayar oldum ha

Görüşme çok birsey anlamadim ama esini birakip kacan kadindan kimseye sadakat olmaz zaten cokmu önemli elti

Çocuk seviyorum ben en azından kafam dağılsın onunla mutlu olurum yoldaş gibi olur bana
Al işte.
Kendisi için çocuk yapan bir zihniyet daha.
Açıklasam da anlamayacaksın.
Konu sahibiyle siz dertleşip durun, birbirinizi sizden daha iyi kimse anlamaz.

Vay vay vay demet ablam hoş geldin.

Eltinizin sizi hedef alarak yaptığı bir şeylerden bahsetmemişsiniz anlatabildiğiniz kadarıyla.
Boşuna canınızı sıkıyorsunuz bence.

Aklınız nerde sizin? Adam sizi dövmüş bir yatak odası ve çocuğunuza dolap çok görülmüş ortada ev bile yok çocuk yapmaya çalışıyorsunuz. Aklınızı başınıza alın ya bu kadar kolay değil o çocuğa verecek hiçbir şeyiniz yok mutlu aile nede maddiyat. Oyalanmak için çocuk mu yapılır kaç yorumdur okuyorum bu konuda, aklınız hala sabredeyim de tabi dayak yeyin yeyin kafa gitsin sonra sabretmeyi de unutursunuz bu gidişle. Çok sinirlendim gerçekten ya sıkılınca çocuk yapıyor insanlar !

Konu sahibi kimsenin Türkçesine laf etmedim burada ama yazık ya! açıp kitap okuyun hiç mi etrafta yok?
İlkokul kitabı bile olur. Doğacak çocuğa öğretecek birşeyler olsun en azından

Şuan ailesinden uzak olduğumuz için iyiyiz sıkıntılar eskide kaldı çok şükür çocuk olunca daha da düzelir herşey

Şuan ailesinden uzak olduğumuz için iyiyiz sıkıntılar eskide kaldı çok şükür çocuk olunca daha da düzelir herşey
Ya lütfen çocukla düzelmez herşey ikinci evliliğiniz nasıl hâlâ bu kadar cahil konuşuyorsunuz adam şimdi sevse de ailesini dinleyip evini dağıtan karısını döven biri ona çocuk değil oyuncak bebek verilmez

Bu arada Türkçe bilmediğinden değildir kadının yazısı klavyeden yazmak farklı oluyor yazdığını kontrol etmeyince olabilir yani o an bir heyecan bir stresle yazmış ondan yazım yanlışları olmuş olabilir anlamıyorsanız yazdığını eleştiri yapamadan sessizce dağılın bende bazen uzun bir şey yazdığımda yanlışlar oluyor bu normal bir şey cahillikle alakalı değildir dikkatli yazmamıştir buda eleştiri yapmaktan hoşlanan insanlara fırsat oluyor işte malzeme geldi bunu değerlendireyim kimseyi yazısı için aşağılamam yani yok kitap oku yok Türkçesi zayıf siz bilmişsiniz de ne kadar medenisiniz saygınız ne kadar kadın bir derdini paylaşmış demediğiniz kalmadı yazık gerçekten cahillik başa bela

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…