- 11 Temmuz 2017
- 644
- 235
- 103
- 32
- Konu Sahibi Askimkizimcanimkizim
-
Evet bir dakika eltimi arayacağım tatil nasıl geçiyor diye ama yeminle hiç kıskanmıyorum. Çünkü sebep yok.İçten içe eltinizi kiskandiginizi düşünüyorum lütfen bunu torpuleyin bu size zarar verir
Ben eltimi çok ahlaksız bı insan olduğu için silmiştim . Sildikten sonra belki oda benim hakkımda profil resmimi eşinin görmesini istemiyordur belki diye söylemiştir. Sizin ilk aklınıza gelen bu . Bu sizin aklınızda ki içinizde ki. Biri sizin için böyle düşünse ? Ne kadar kötü değil mi arkadaşım
Bence şimdi ara nasıl geçiyor tatil de napıyorsunuz de geçen gün eşimin teline bakarken farkettim tesadüf şimdi gördüm silinmisim gibi duruyor bilmeden birşey mi yaptım acaba için rahat etmedi arayıp sormak istedim de...
Bilmiyorum ama ben hiç böyle şeyler söylemedim eltim hakkında aksine onu korudum her lafta haklı olduğu konularda savundum herkes ten. İyi olmak için başkaları gibi kötü olmamak için. Böylede lafini duyunca bikackez birseyler de duymuştum yine kaynanadan. Ama bu lafini geldiğinde sormayı düşünüyorum.Seni kotulememis canım kayinvaliden ara bozuyor sana böyle diyerek
Kayınvaliden adaletsiz davraniyordur eltiler arası eltide bunu vurgulamıştır bu seni kiskandigindan değil
Kayınvalide in doldurusuna gelip eltinle kötü olma kayinvalideler sever böyle ortalık karıştırmayı
Bilmiyorum ama ben hiç böyle şeyler söylemedim eltim hakkında aksine onu korudum her lafta haklı olduğu konularda savundum herkes ten. İyi olmak için başkaları gibi kötü olmamak için. Böylede lafini duyunca bikackez birseyler de duymuştum yine kaynanadan. Ama bu lafini geldiğinde sormayı düşünüyorum.Seni kotulememis canım kayinvaliden ara bozuyor sana böyle diyerek
Kayınvaliden adaletsiz davraniyordur eltiler arası eltide bunu vurgulamıştır bu seni kiskandigindan değil
Kayınvalide in doldurusuna gelip eltinle kötü olma kayinvalideler sever böyle ortalık karıştırmayı
Aslında hata sizdeBilmiyorum ama ben hiç böyle şeyler söylemedim eltim hakkında aksine onu korudum her lafta haklı olduğu konularda savundum herkes ten. İyi olmak için başkaları gibi kötü olmamak için. Böylede lafini duyunca bikackez birseyler de duymuştum yine kaynanadan. Ama bu lafini geldiğinde sormayı düşünüyorum.
Arkadaşlar eltimi aradım. Yarın nasıl geçtiğini sordum biraz önce. Normal konuştuk. Dedim abimin vatsapta resminiz gözükmüyor nedense dedim. Oda telefonu bozuldu ekran kırıldı dedi. Ama esimin telinde gözüküyor resminiz dedim. Bilmiyorum. Ama telefon kırıldı dedi. Silinmiştir dedi. Sonra başka şeylerden konuştuk kapattık.
Aslinda önceleri de yapıyordu böyle şeyler kaynana. Ama ben farkedince eltimi dedim bak bizi birrimize kötülüyor galiba diye. Ogunden sonra eltimle daha iyi olmaya başladık onların yanında daha iyi davrandık birbirimize. Şimdi eltim tatilde kaynanamlarda tatilde beni aradı sana böyle dedi diye söyledi. Ama bunu eltimi soracağım zaten. Aramızda kötü olunca sürekli bize gelip onları kotuluyordu kaynana aslında olanlar içinde bir konu açmam lazımAslında hata sizde
Ben olsam kayinvalideme bana gelip eltimin dedikodusunu yapma der orda onu susturur konuşturmazdim
Sonra da eltimi arar kayınvalidem kaç oldu gelip bana bu muhabbetleri yapıyor susturdum eltimin dedikodusunu yapma dedim bidaha da sorunun varsa kayınvalide yerine benimle konuşursan hallederiz derdim. Olması gereken bu
Belki eltim öyle birşey demedi belki kayınvaliden uyduruyor ne biliyorsun ?
Ben eltimin yerinde olsam kayinvalidenizle beni cekstirmesini dinleyene kadar bana sorsaydin asıl kötü niyetli sensin derdim.
ben mesafenizden kaynaklı bakıp durduğunu düşünmedim zatenYa arkadaşım girip bakmakla ne alakasi var sürekli girip baksaydım daha yeni farketmezdim. Herkesin vatsapta ki resimlerine bakmiyormussunuz ve durumlarina. Bir ay önce resim bir anda yoktu ikisinin. Bende resim kaldırmış abim nedense diye düşündüm o gün. Sonrada hiç bakmadım zaten . Bugunde esimin telden konuştuklarına bakarken kayinimla konuşmuşlar aynı resim duruyordu. Bende geri benimkinden baktım dün akşam aynı anda benimkinde gorunmuyo. Kendisi benim abim gibi severim. Eğer karısı kıskanmissa çok üzülürüm çünkü bunun için sebep yok sıkta görüşmeyiz zaten onlarla. Belkide arkadaşların dediği gibi telefonda sorun olduğunu düşünmeye başladım. Suan tatildeler zaten. Aramızda asla cıvık muhabbet olmamıştır hep mesafeliyim dır.
Valla dediğim gibi anlattiklariniza göre hatanın büyüğü sizdeAslinda önceleri de yapıyordu böyle şeyler kaynana. Ama ben farkedince eltimi dedim bak bizi birrimize kötülüyor galiba diye. Ogunden sonra eltimle daha iyi olmaya başladık onların yanında daha iyi davrandık birbirimize. Şimdi eltim tatilde kaynanamlarda tatilde beni aradı sana böyle dedi diye söyledi. Ama bunu eltimi soracağım zaten. Aramızda kötü olunca sürekli bize gelip onları kotuluyordu kaynana aslında olanlar içinde bir konu açmam lazım
Eltim bana birgun dediki kaynanagili telefonda bana kotuluyordu.ve sonra dediki. Elti yenge fırsatta olur derler sana bunları anlattım istersen git söylediklerimi, onlara anlat sen iyi ol dedi. Telefonda şok oldum. Birsey demedim. Siz olsanız böyle bir laf karşılığında iyi niyet dusunurmusunuz. Veya ne düşünürsünüz? Konuştuk eltimle telefonu kırılmış oyuzden görünmüyor dur dedi. Konuyu kapattık. Ama ben ona karşı kötü niyet düşünseydim. Daha farklı davranirdim. Ama o her hareketimden mana çıkarıyor. Birsey olsa altından farklı imalata bulunuyor. Halbuki ortada Hicbirsey yokken.kaynanamida anladık ikimizde biliyoruz. O söylediği lafın kulağıma geleceğini bile bile söyledi. Ben neden X size bunları söylüyor. Veya X size şöyle davranıyor demiyorum..ben niye bazı konularda X haklı diyorum. O niye birgun bana böyle birşey demiyor. Evine bile davet etmedikçe gitmeyiz. Ilk zamanlar yeni gelin geldiğinde sürekli beni bozma çabalarına girmişti. Peki neden böyle davrandı. Ben niye eskileri unutup sayfa açıyorum. Bununla ilgili bir konu açacağım olanları anlatmak için . Daha söylenecek çok söz varValla dediğim gibi anlattiklariniza göre hatanın büyüğü sizde
profil resmini kocasının gormesini istemediğini sandığın ,kayinvaliden gelip eltin hakkında cekstirip seni doldururken sesini cikarmadigin ,samimiyetle gidip birlik olmak yerine içten içten kendini ona karşı doldurdugun bı eltin var
Sana bunu diyen kaynana ona da aynı şeyleri demiyor mu sanıyorsun
Benim eltim senin yaptıklarını yaptı kayınvalidem gidip cekistirdi beni ona arkamdan iş çevrilmiş gibi hissettim yüzüme nasıl bakabildi bide dost gibi sahte davranışlar . Engelledim ve sildim
Sizi engellese de silse de haklı
Kayinvalideni susturmaliydin.
Niye herkes gelip dedikodusunu sizde yapıyorEltim bana birgun dediki kaynanagili telefonda bana kotuluyordu.ve sonra dediki. Elti yenge fırsatta olur derler sana bunları anlattım istersen git söylediklerimi, onlara anlat sen iyi ol dedi. Telefonda şok oldum. Birsey demedim. Siz olsanız böyle bir laf karşılığında iyi niyet dusunurmusunuz. Veya ne düşünürsünüz? Konuştuk eltimle telefonu kırılmış oyuzden görünmüyor dur dedi. Konuyu kapattık. Ama ben ona karşı kötü niyet düşünseydim. Daha farklı davranirdim. Ama o her hareketimden mana çıkarıyor. Birsey olsa altından farklı imalata bulunuyor. Halbuki ortada Hicbirsey yokken.kaynanamida anladık ikimizde biliyoruz. O söylediği lafın kulağıma geleceğini bile bile söyledi. Ben neden X size bunları söylüyor. Veya X size şöyle davranıyor demiyorum..ben niye bazı konularda X haklı diyorum. O niye birgun bana böyle birşey demiyor. Evine bile davet etmedikçe gitmeyiz. Ilk zamanlar yeni gelin geldiğinde sürekli beni bozma çabalarına girmişti. Peki neden böyle davrandı. Ben niye eskileri unutup sayfa açıyorum. Bununla ilgili bir konu açacağım olanları anlatmak için . Daha söylenecek çok söz var
Herkesi bozamadigim için galiba. Kırılmasın diye . Ama ben kaynanam bana böyle diyor dediğinde birşey demedim .desem biliyorum gidip ona söyleyecek. Oniye bildiği halde beni kullanarak kendini Savunma hakkına giriyor.Niye herkes gelip dedikodusunu sizde yapıyor
Yanlış anlayıp yanlış yorum yapan birisi daha geldi.. ya arkadaşım sayıylami geliyorsunuz. Kimsenin yanında bozmadım eltimi. Yanlizken konuştuk hep.Eltinize kafayı takmışsınız siz. Bu nedir ya? Düşman başınasınız gerçekten
Hem eltinizi ortamda bozmaya ve yalancı çıkarmaya çalışıp hem de neden beni sildiler mi diyorsunuz?
Bence siz bizimle dalga geçiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?