Eltim

Evet bir dakika eltimi arayacağım tatil nasıl geçiyor diye ama yeminle hiç kıskanmıyorum. Çünkü sebep yok.

Bilmiyorum ama ben hiç böyle şeyler söylemedim eltim hakkında aksine onu korudum her lafta haklı olduğu konularda savundum herkes ten. İyi olmak için başkaları gibi kötü olmamak için. Böylede lafini duyunca bikackez birseyler de duymuştum yine kaynanadan. Ama bu lafini geldiğinde sormayı düşünüyorum.

Bilmiyorum ama ben hiç böyle şeyler söylemedim eltim hakkında aksine onu korudum her lafta haklı olduğu konularda savundum herkes ten. İyi olmak için başkaları gibi kötü olmamak için. Böylede lafini duyunca bikackez birseyler de duymuştum yine kaynanadan. Ama bu lafini geldiğinde sormayı düşünüyorum.

Arkadaşlar eltimi aradım. Yarın nasıl geçtiğini sordum biraz önce. Normal konuştuk. Dedim abimin vatsapta resminiz gözükmüyor nedense dedim. Oda telefonu bozuldu ekran kırıldı dedi. Ama esimin telinde gözüküyor resminiz dedim. Bilmiyorum. Ama telefon kırıldı dedi. Silinmiştir dedi. Sonra başka şeylerden konuştuk kapattık.

Aslında hata sizde
Ben olsam kayinvalideme bana gelip eltimin dedikodusunu yapma der orda onu susturur konuşturmazdim
Sonra da eltimi arar kayınvalidem kaç oldu gelip bana bu muhabbetleri yapıyor susturdum eltimin dedikodusunu yapma dedim bidaha da sorunun varsa kayınvalide yerine benimle konuşursan hallederiz derdim. Olması gereken bu
Belki eltim öyle birşey demedi belki kayınvaliden uyduruyor ne biliyorsun ?
Ben eltimin yerinde olsam kayinvalidenizle beni cekstirmesini dinleyene kadar bana sorsaydin asıl kötü niyetli sensin derdim.

Bence kayınvalide seni eltinle karşı doldurmuş tamda yapmak istediğini başarmış onun aklına uyup eltinle kötü oluyorsun
Kimbilir kayınvalide gidip senden yana eltine neler dedi !

Ilk nişanlandğmz dönem face.den kaynımı eklemiştim daha tanışmadğm eltim direk engellemişti beni
Komik insanlar ya kendilerini bi halt sanıyor bazıları. Zerre kadar takmam şahsen.

Aslinda önceleri de yapıyordu böyle şeyler kaynana. Ama ben farkedince eltimi dedim bak bizi birrimize kötülüyor galiba diye. Ogunden sonra eltimle daha iyi olmaya başladık onların yanında daha iyi davrandık birbirimize. Şimdi eltim tatilde kaynanamlarda tatilde beni aradı sana böyle dedi diye söyledi. Ama bunu eltimi soracağım zaten. Aramızda kötü olunca sürekli bize gelip onları kotuluyordu kaynana aslında olanlar içinde bir konu açmam lazım

ben mesafenizden kaynaklı bakıp durduğunu düşünmedim zaten
kötü niyetli bişe gelmedi aklıma
neyse uzun uzun anlatmak istemiyorum ne düşündüğümü
sevgiler

Valla dediğim gibi anlattiklariniza göre hatanın büyüğü sizde
profil resmini kocasının gormesini istemediğini sandığın ,kayinvaliden gelip eltin hakkında cekstirip seni doldururken sesini cikarmadigin ,samimiyetle gidip birlik olmak yerine içten içten kendini ona karşı doldurdugun bı eltin var

Sana bunu diyen kaynana ona da aynı şeyleri demiyor mu sanıyorsun

Benim eltim senin yaptıklarını yaptı kayınvalidem gidip cekistirdi beni ona arkamdan iş çevrilmiş gibi hissettim yüzüme nasıl bakabildi bide dost gibi sahte davranışlar . Engelledim ve sildim

Sizi engellese de silse de haklı

Kayinvalideni susturmaliydin.

Eltim bana birgun dediki kaynanagili telefonda bana kotuluyordu.ve sonra dediki. Elti yenge fırsatta olur derler sana bunları anlattım istersen git söylediklerimi, onlara anlat sen iyi ol dedi. Telefonda şok oldum. Birsey demedim. Siz olsanız böyle bir laf karşılığında iyi niyet dusunurmusunuz. Veya ne düşünürsünüz? Konuştuk eltimle telefonu kırılmış oyuzden görünmüyor dur dedi. Konuyu kapattık. Ama ben ona karşı kötü niyet düşünseydim. Daha farklı davranirdim. Ama o her hareketimden mana çıkarıyor. Birsey olsa altından farklı imalata bulunuyor. Halbuki ortada Hicbirsey yokken.kaynanamida anladık ikimizde biliyoruz. O söylediği lafın kulağıma geleceğini bile bile söyledi. Ben neden X size bunları söylüyor. Veya X size şöyle davranıyor demiyorum..ben niye bazı konularda X haklı diyorum. O niye birgun bana böyle birşey demiyor. Evine bile davet etmedikçe gitmeyiz. Ilk zamanlar yeni gelin geldiğinde sürekli beni bozma çabalarına girmişti. Peki neden böyle davrandı. Ben niye eskileri unutup sayfa açıyorum. Bununla ilgili bir konu açacağım olanları anlatmak için . Daha söylenecek çok söz var

Niye herkes gelip dedikodusunu sizde yapıyor

Kadın haklı engellemeyipte ne yapsın ,her anını takip eden bir insan kayinvalidenle bir olup dedikodusunu yapıyorsun o kendi keyfinde sen küçük şeylerle uğraşıyorsun :)

Birde çocuk gibi eşime gostericem diyosun :)
Kıskançlık bu başka bir şey değil

Eltinize kafayı takmışsınız siz. Bu nedir ya? Düşman başınasınız gerçekten
Hem eltinizi ortamda bozmaya ve yalancı çıkarmaya çalışıp hem de neden beni sildiler mi diyorsunuz?
Bence siz bizimle dalga geçiyorsunuz.

Yanlış anlayıp yanlış yorum yapan birisi daha geldi.. ya arkadaşım sayıylami geliyorsunuz. Kimsenin yanında bozmadım eltimi. Yanlizken konuştuk hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…