• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltim

Askimkizimcanimkizim

Cok bakma , kafa yapar :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2017
644
235
103
32
Arkadaşlar uzun zamandan beri kaynimin vatsapta ki elimle fotoğrafını göremiyordum. Kaynimin vatsapin da ikisinin resmi vardı. Bende neden silmiste diye düşündüm. Sonra aradan zaman geçti esimin vatsapin dan demin baktım aynı fotoğraf duruyor.Kendiminkinden baktım görünmüyor. Hayir çok önemli birşey değil ama neden beni silmiş olacabilecegi aklıma gelmiyor. Silmiş numarami bariz ortada ve elti min sildiğini düşünüyorum. Ben abim gibi severim kendisini . Bir cıvık hareketimde olmamıştır. Ama sizce neden boyle yaptı. Cok şaşırdım.

Aman silerse silsin, salla. Beni de galiba bir arkadaşım silmiş, sosyal paylaşım hesaplarımda herşeyimi beğenir. İnsanlara anlamak zor.

Neden elti ihtimali aklınıza geldi ki? Sevmiyor musunuz birbirinizi?
Normal aramiz ama kaynimin silecegine ihtimal vermiyorum. Çünkü bugüne kadar bir olay olmadı aramızda
. Ama belki elti fotoğrafımı görmesini istemiyordur. Yoksa vatsaptan niye silebilirki anlam veremedim.

Normal aramiz ama kaynimin silecegine ihtimal vermiyorum. Çünkü bugüne kadar bir olay olmadı aramızda
. Ama belki elti fotoğrafımı görmesini istemiyordur. Yoksa vatsaptan niye silebilirki anlam veremedim.

Belki tüm numaralar silindi. Eşinizin numarasını biliyorsa kaydetmiştir. Aranız normalse bunu yapması tuhaf çünkü.

Hic takilma bnce demek ki var bi fesatligi eger eltin silmisse. Keske beni de silseler:KK70:belki telfonu bozulmustur ya da sifirlanmistir. Tel hafizasindaki num. Gider biliyosun ki sim kalir seninde telde kayitlidir vs

Hic takilma bnce demek ki var bi fesatligi eger eltin silmisse. Keske beni de silseler:KK70:belki telfonu bozulmustur ya da sifirlanmistir. Tel hafizasindaki num. Gider biliyosun ki sim kalir seninde telde kayitlidir vs
Aslinda en son kaynımdan esime supriz hediyemi bulmama yardımcı olmasını istemiştim .mesajla konuştuk hediye hakkında bikac mesaj sadece. Sonra ondan bikacgun sonraları kayboldu fotoğrafları görünmedi .Bende silmiş sandım .ben silinmisim haberim yok .

Aslinda en son kaynımdan esime supriz hediyemi bulmama yardımcı olmasını istemiştim .mesajla konuştuk hediye hakkında bikac mesaj sadece. Sonra ondan bikacgun sonraları kayboldu fotoğrafları görünmedi .Bende silmiş sandım .ben silinmisim haberim yok .
Bnce olabilir ya hatta senin farkettigin gun bile bi sıkıntı olmus olabilir. Numarani seninle problemleri olsa bile sileceklerini sanmiyorum. Ne gececek ki eline

esine hediye almak icin kaynina niye soruyosun ki. ayrica sildiyse sildi eltin. belki sacma buldu sorunu, belki baska bisi.
Yurt dışında yaşıyorum ve alacağım hediyeyi baskasından alınması gerekiyordu başka şehirden. Kaynim dil biliyor ve çalıştığı şehirden alması için konuştum. Gayet normal bir konuşma.

Bilmiyorumki bende öyle düşünüyorum. Konuşmuyoruz da öylece duruyordu
Bnce yakin zamnda anlarsin. Hatta suan aklima gldi bi kere enistem de ablama demis aa hayirdr bni nden silmis bnde sok olmustum silmemistim elbettte. Hatta rehberimde ekli oldgu halde bnm profilim cikmiyodu. Olabiliyo yani

Arkadaşlar uzun zamandan beri kaynimin vatsapta ki elimle fotoğrafını göremiyordum. Kaynimin vatsapin da ikisinin resmi vardı. Bende neden silmiste diye düşündüm. Sonra aradan zaman geçti esimin vatsapin dan demin baktım aynı fotoğraf duruyor.Kendiminkinden baktım görünmüyor. Hayir çok önemli birşey değil ama neden beni silmiş olacabilecegi aklıma gelmiyor. Silmiş numarami bariz ortada ve elti min sildiğini düşünüyorum. Ben abim gibi severim kendisini . Bir cıvık hareketimde olmamıştır. Ama sizce neden boyle yaptı. Cok şaşırdım.
Kıskandı belki o sebepten sildi hem ne gerek var olsa ne olur olmasa ne

Bariz bir sıkıntınız yoksa muhtemelen yanlışlıkla silinmiştir. Son zamanlarda telefonumda birileri silindi ister istemez telefonum bozuldu vs sürekli bir şeyler oldu. iyi niyetli davranmayan arkadaşlarımdan tepkiler ne oldu nişanlım mi istemiyor bizimle görüşmeni dediler sasirdm kaldım inanın. Olabilir insanlık hali. Abartıp kafayı taktigini değmez.

Belki tüm numaralar silindi. Eşinizin numarasını biliyorsa kaydetmiştir. Aranız normalse bunu yapması tuhaf çünkü.
ve de
makine değiştirdiyse numaranız silinmiş olabilir sık görüşmüyorsanız farketmemiştir
ben eşime de söylerim dedikodu tarzında değil ama abiyi görünce direk sorardım madem aranız iyi

Back
X