Eltim

Aman boşver bende de var bi tane ne oldum delisi bişey konuşmuyorum kafam rahat eltiler hep k.valideye karşı doldurur kendisi iyi geçinir o yüzden meraba meraba kâfi..

Eltim köyde büyümüş kısmı ne alaka acaba?
Bak canım ha bire ben bana
Koylusun sen ben okumusum diyormussum
O yüzden sana alınmadı bana iyi eşyalar alındı demişim
Köy yerinde geneli bu böyledir insanlar aşırı lafcidir
Bizim köyde de böyle inan hiç işi gücü yok bu kadar iftiraya ne gerek var
Anlıyorum kiskaniyor
Yemin ederim esyalarima her baktığımda üzülüyorum artik
Çünkü kaynimi bile çok doldurmuş kaynım babasının karşısına geçip BEN SENİN EVLADİN DEGİL MİYDİM DEMİS bana neden almadın
Halbuki inan aynı para onlarada harcandı
Tek fark zevkler farkli
Benim üzüldüğum şey eşimin tek kardeşi abisi
Eltim hep nifak tohumu ekiyor

Başınız sağ olsun öncelikle.
Eşiniz de askerde galiba biraz bunalmışsınız. Allah yardımcınız olsun tez vakitte kavuştursun.

Ay boşverin eltiyi falan Allah'a havale edin görüşmeyin. İyi olalım diye düşünmeyin. Takip etmeyin, dikkat etmeyin. Oyalayın kendinizi, kendinizle ilgilenin. Eşiniz de gelince daha güzel olur inşallah.

Köyde büyümüş biri demenizi de doğru bulmadım.

Aman boşver bende de var bi tane ne oldum delisi bişey konuşmuyorum kafam rahat eltiler hep k.valideye karşı doldurur kendisi iyi geçinir o yüzden meraba meraba kâfi..
Düşün kaynanam eltime cinsel ilişkisini anlatıyor
İstiyorum istiyorum bende insanım diyormus tövbe eltim nerdeyse benim kocamı şey edecek diyor
Arkadasindan bunları duyuyorum bir gittim sonra bunlar kankalar anlatamam
En kotu benim orda :))
İnan bak Allah canımı alsın hiç art niyetim yok mutlu olalım istiyorum
Zaten çok emek verdim iyi olalım diye olmayınca çok üzüldüm
Takmamin sebebi bu ..sonra herkes en kotu ben misim gibi davrandı

Tamam kizarsin anlarim ama normal hayatini etkileyecek sekilde takinti haline getirmissin.
Iftara atiyorsa verirsin agzinin payini bidaha muhatap olmazsin olur biter.
O ne demis bu ne demis
koyde dedikodu olmus vs boyle hayatmi gecer..

Canim kendisi hep belirtiyor Köyde büyüdük hanım efendi okumuş o yüzden ona iyi esyalar alındı diyormuş :)
Bilerek o yüzden belirttim

Ne iğrenç bi kadın eltiniz. Nerdeyse benim kocamı ne demek oğlu o onun. Görüşmeyin.

Biliyor musunuz en güzel yorum buydu belki de
Allah razı olsun
Umursamamin sebebi arkamda ailem yok yuvam yıkılsın istemiyorum
Kaynanamlar cahil insanlar zaten
Eltim de iftiraci bir tip
Hep kaniyorlar
Bir de eltim onların akrabası
Beni ne kadar sevselerde hep ittiler bu yüzden
Bir gün eşimle ayrir bunlar bizi diye korkuyorum

Ne iğrenç bi kadın eltiniz. Nerdeyse benim kocamı ne demek oğlu o onun. Görüşmeyin.
Bazı şeyleri yazarken ifade edemiyorum inanın hüngür hüngür ağlamak geliyor icimden böyle insanlarla es olduğum için
Kaynanam 48 yaşında ama çok oturaksiz ya insan gelinine anlatır mi ozelini
Eltim böyle biri migdem kaldırmıyor
Mecbur gorusmem gereken insanlar bunlar
Eşimin ailesi çünkü
Ama şunu diyebilirim ikisi akraba ikisi de aynı eltim ve kaynanam
Birbirlerini hiç sevmezler ama
İnan bir gör otur bu insanlar mı dersin
Birilerinin yanında tatlı dilli
Millet gidince küfürlü devam ederler

Pek bir şey anlamadım da madem kendi fikirleri olan ve umursamayan birisiniz(kv için demişiniz ya) eltinizi de umursamayın.

O cinsellik mevzusu da iftiradir. Eltinin iftirasi. Yani bana oyle geldi.
O eltiyi hic dinleme. Mikser gibi milleti birbirine katmak icin yer yapiyor. Mutsuzluktan besleniyor demek ki.
Herkes o eltiyi biliyordur merak etme. İstedigi kadar iftira atsin. İcini ferah tut onuda hayatindan komple cikar. Hic konusma. Hayatindan hicbir ayrintiyi anlatma. Eline malzeme verme kisacasi. Vereceksen havadan sudan seyler ver. Sana karsi canini yakabilecek konular verme eline. Senden yana veya senin hakkinda baskalari uzerinden malzeme alamayinca baskasina sarar kafayi.
Ayrica onunla konusmak zorunda oldugun vakit kisa ve bos cumleler kur. Nasilsin diyorsa can sikici bi sekilde iyiyim iste hep ayni tarzinda ruhsuz konus. Ozenmesin. Kiskanclik yapmasina da malzeme vermemis olursun. Birde arada öv onu ..ver gazi sal gitsin. Boyleleri bunu ister. Boyle insanlarla dusmanliktan kacinmak lazim. Sohbetleri minimuma indirmek. Sonra da hicbirsey olmaz zaten merak etme.

Öncelikle başınız sağolsun. Ama bu konuyu okumuştuk daha önce başka bir üyeliğinizden. Yani "Anneni kaybedince beni anlarsın" sözünüzü ve eltinizin tepkisini de biliyoruz.

Takmayın ve düşünmeyin. Bu kadar fazlaca geçmişte yaşananları düşünüp durursanız psikolojik anlamda çok zarar görürsünüz. Önünüze bakın artık.

Ay dediysen dedin, Annen ölmüş,7 gün geçmiş neden soğuksun diyor sana. Ben daha kötü şeyler söylerdim. Takma boşversene. Senin için önemli olan eşin. Dayan 6 ay daha, kavuş eşine, takma kimseyi de.

eşiniz neden araya giriyor.madem kotü bir insan eşide memnun degil boşanmaya da gönüllüler barıştırıp herkese hayatı zehir etmesini izlemek saçma geldi.
görüşmeyin en dogal hakkınızı kullanın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…