Bak canım ha bire ben banaEltim köyde büyümüş kısmı ne alaka acaba?
Başınız sağ olsun öncelikle.İyi olalım istedim kaynanami takmayalim
Gereği yok dedim hep ilk başta kaynanam da eltimde birbirlerini bana kotulediler
Ben küçük gelinim
Eltim hatta bu eve gelin girme bu insanlar iyi değil ben çok pişmanım demişti
Kaynanam gözüm gözüm dedim gözümü oydu dedi
İkisine de uymamaya çalıştım Eltim beni aşırı kıskanmaya başladı bana iyi eşyalar alındı hem esim hem ailem ellerinden geleni yaptı
Ünv mezunuyum o köyde büyümüş bu fark onu aşırı rahatsiz ediyor farkındayım
Eşimde bunu demişti ehliyetim var ne bilim inan kendi gelisimim icin elimden geleni yaparım
Hep kıyaslamalar illaki oluyor
Herkes mesafeli ol diyor ama karsindakiyle illa iletişimde oluyorsun
Mesafe koyuyorum ama bir şeye yorum yapsam onunla ilgili olmasa bile eltim onu sundurup kendine cekip beni hep sucluyor
İnsanların gözünde kötü pozisyona düşmemi istiyor
Eşim kaynimdan daha iyi bir eştir kıskanıyor
Eşim bunu farkettim uyardı zaten telefonda bile asla görüşme dedi tamam dedim bende
Ama inan annem öldü eşim asker eşimin ailesi sorumsuz insanlar
Ve eltimin bu halleri çok yıprattı beni
Düşün kaynanam eltime cinsel ilişkisini anlatıyorAman boşver bende de var bi tane ne oldum delisi bişey konuşmuyorum kafam rahat eltiler hep k.valideye karşı doldurur kendisi iyi geçinir o yüzden meraba meraba kâfi..
Canim kendisi hep belirtiyor Köyde büyüdük hanım efendi okumuş o yüzden ona iyi esyalar alındı diyormuş :)Başınız sağ olsun öncelikle.
Eşiniz de askerde galiba biraz bunalmışsınız. Allah yardımcınız olsun tez vakitte kavuştursun.
Ay boşverin eltiyi falan Allah'a havale edin görüşmeyin. İyi olalım diye düşünmeyin. Takip etmeyin, dikkat etmeyin. Oyalayın kendinizi, kendinizle ilgilenin. Eşiniz de gelince daha güzel olur inşallah.
Köyde büyümüş biri demenizi de doğru bulmadım.
Ne iğrenç bi kadın eltiniz. Nerdeyse benim kocamı ne demek oğlu o onun. Görüşmeyin.Düşün kaynanam eltime cinsel ilişkisini anlatıyor
İstiyorum istiyorum bende insanım diyormus tövbe eltim nerdeyse benim kocamı şey edecek diyor
Arkadasindan bunları duyuyorum bir gittim sonra bunlar kankalar anlatamam
En kotu benim orda :))
İnan bak Allah canımı alsın hiç art niyetim yok mutlu olalım istiyorum
Zaten çok emek verdim iyi olalım diye olmayınca çok üzüldüm
Takmamin sebebi bu ..sonra herkes en kotu ben misim gibi davrandı
Biliyor musunuz en güzel yorum buydu belki deAnnenizi kaybetmissiniz başınız sağolsun. Böyle bir acı yasamissiniz eltidir kvdir bunların çok önemsiz dertler olduğunu aslında en iyi sizin biliyor olmanız lazım.
Uzak durun, zaten öyle iftira atan bir tipse cevrenizdekiler de onun ne olduğunu biliyordur, söylediklerini umursamiyordur.
Kafaya takmaya değmez.
Bazı şeyleri yazarken ifade edemiyorum inanın hüngür hüngür ağlamak geliyor icimden böyle insanlarla es olduğum içinNe iğrenç bi kadın eltiniz. Nerdeyse benim kocamı ne demek oğlu o onun. Görüşmeyin.
Düşün kaynanam eltime cinsel ilişkisini anlatıyor
İstiyorum istiyorum bende insanım diyormus tövbe eltim nerdeyse benim kocamı şey edecek diyor
Arkadasindan bunları duyuyorum bir gittim sonra bunlar kankalar anlatamam
En kotu benim orda :))
İnan bak Allah canımı alsın hiç art niyetim yok mutlu olalım istiyorum
Zaten çok emek verdim iyi olalım diye olmayınca çok üzüldüm
Takmamin sebebi bu ..sonra herkes en kotu ben misim gibi davrandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?