Eltim..

Melike56

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2019
13
1
1
30
Merhaba, ben bu kızı ne yapsam bilemiyorum. Sürekli bi laf sokma çabaları kaynanama yağ yapma çabaları. Bana kalkıp haddi olmayan şeyleri söylemeleri. Sırf abimin kaynanamın hatrına susuyorum ama sabrımı çok taşırıyor. Geçen akrabamızın düğününde kuaföre geçerken aramızda saçımızı nasıl yaptıralım muhabbeti oluyor ve ben karar veremedim dediğim zaman kaldırıp bana o zaman evde yap saçını gelme diyor ve bunu kaynımın eşinin yanında diyo abimin sesini çıkarmaması çok üzdü beni ve ben yoldan gelmişim bir gün sonra bu lafı duymak, şaka bile olsa söylenecek şey değil. Ve ben bunu eşime söyledim eşim haddini aşıyor diye çok kızdı abime açıcam bu konuyu dedi. Eşime söylediğim için pişman oldum ortalığı durduk yere ayağa mı kaldırmış oldum bilmiyorum kimsenin benim hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum. Kötü duruma düşmek istemem. Eltim zaten çok yağcı bi insan hep ben ilgi odağı oluyum istiyo, bi yolunu bulur beni yalancı çıkarır diye korkuyorum. Eşim o sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini lafını ver bidaha böyle bir şey yapmasın diyo ama ben kalp kırmamak için susuyorum ne yapmalıyım şaşırdım artık

Son düzenleme:
Kuaför mevzusu pek açıklayıcı olmamış maalesef canım, karar veremediysen evde kendin istediğin gibi yap demek istemiştir belki. Tabi söyleyiş tarzı da önemli.

Susma, cevabını ver, söylediği gerçekten kırıcı art niyetli geçimsiz bir insan şımarık, cevabını ver onla görüşmenide minimuma indir

Eşim o sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini lafını ver bidaha böyle bir şey yapmasın diyo ama ben kalp kırmamak için susuyorum
Eşin ne yapman gerektiğini söylemiş
Kalbini kıranın kalbini kırmaktan çekinirsen ezilen sen olursun

Belki bu Defa Eşinize söylemek yerine kendiniz cevabını verebilirdiniz.Sonuçta kim ki ? Sizden ne fazlası var ? Ekmeğiniz mi ondan geliyor Ki susmak zorunda olasınız? Siz sustukça daha çok haddini aşacak.Ne derse çekinmeden cevabını verebilirsiniz bence.Ama baktınız siz baş edemiyorsunuz eşinizi devreye koymak o zaman daha mantıklı olur.

Sizin agziniz yok mu? Bu insan kirmak kalp kirmak mevzusu degil ki? Asil onun yaptigi kalp kirmak. Siz sadece savunma yapacaksiniz. " x yenge, x abla yada ismiyle hitap ediyorsaniz, x... Bana neden bu sekilde davraniyorsun? Kiriliyorum. Biz aileyiz" demek zor mu? Birakin yalakalik yapsin kime yapiyorsa. Bu sizi ilgilendirmez ki? Siz sadece ikinizin arasindaki iliskiye bakin. Boyle durumlarda kendi hakkinizi savunmayip, eslerinizin basinin etini yerseniz aile cinayeti de cikar, kavgalar kuslukler de cikar. Ben iyi niyetten, baristan, huzurdan yanayim. Kendi sorununuzu kendiniz cozun. Eltinizle konusun. Eger sizi terslerse de gorusmeyin. Bu kadar basit. Bu insanlari gozunuzda bu denli buyutmeyin. Size yazik, omrunuz bunlari dert edinmekle gecer yoksa...

Hiç duymayın yok sayın , daha sinir olsun. Belliki sizinle bir problemi var , eltiler arasında kıskançlık olur derler eltim yok bilmiyorum ama muhtemelen öyledir.

Kuaför mevzusu pek açıklayıcı olmamış maalesef canım, karar veremediysen evde kendin istediğin gibi yap demek istemiştir belki. Tabi söyleyiş tarzı da önemli.
Ayrı yerlerde oturuyoruz ben yoldan gelmiştim ertesi gün bu lafı duymam bana çok doğru gelmiyo. Ben yapmam aynı şeyi

Benim de var bir eştim her şeyi o bilir telefonda görüntülü kızımı ararlarken bile evim dağınık diye laf etmiş biri
Sadece yazları görüşürüz kışın aramam bile
Herkeste en az böyle bir tane elti oluyor demek ki

Eşiniz haklı, size laf söylediği zaman sizde verin cevabını, iyilik kendini ezdirmek değildir o biraz daha saflığa giriyor bana kalırsa. Ayrıca asıl huzursuzluk bu tarz şeyler eslere yandığında çıkar.

Son düzenleme:
Siz kendi meselenizi kendiniz çözün,cevabı kendiniz yapıştırın.olayı eşlere havale ederseniz tabi huzursuzluk çıkar olay büyür.şu aşamada hiç gerek yok başkalarını katmaya.ne yapıyorsa ne diyorsa karşılığını verin.hiç ezilip büzülecek bir durum yok.
Ha yalan söyler olayı çarpıtır manipüle edip üste çıkar diyorsanız, belirsiz soyut şeylerde takmayın herkesin içinde yaşanan somut şeylerde tepkinizi koyun.örneğin bana yan baktı diye fırça atmanız sizi antipatik gösterir.ama herkesin yanında söylediği lafa anında karşılık vermenize şahit olurlarsa manipüle edilecek yalanlanacak bişey kalmaz

Ee susmayın bi zahmet canim sozde,Agzinin payini verin !

Bozun aranızı gitsin sizin canınız sıkılacağına onun sıkılsın hayatınızda gram değeri olmayan insanlar için kendinizden ödün vermeyin bu karşıdaki insanı daha da cesaretlendirir bugün onu diyen yarın neler demez yapmayın bunu kendinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…