Susma, cevabını ver, söylediği gerçekten kırıcı art niyetli geçimsiz bir insan şımarık, cevabını ver onla görüşmenide minimuma indirMerhaba, ben bu kızı ne yapsam bilemiyorum. Sürekli bi laf sokma çabaları kaynanama yağ yapma çabaları. Bana kalkıp haddi olmayan şeyleri söylemeleri. Sırf abimin kaynanamın hatrına susuyorum ama sabrımı çok taşırıyor. Geçen akrabamızın düğününde kuaföre geçerken aramızda saçımızı nasıl yaptıralım muhabbeti oluyor ve ben karar veremedim dediğim zaman kaldırıp bana o zaman evde yap saçını gelme diyor. Ve ben bunu eşime söyledim eşim haddini aşıyor diye çok kızdı abime açıcam bu konuyu dedi. Eşime söylediğim için pişman oldum ortalığı durduk yere ayağa mı kaldırmış oldum bilmiyorum kimsenin benim hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum. Kötü duruma düşmek istemem. Eltim zaten çok yağcı bi insan hep ben ilgi odağı oluyum istiyo, bi yolunu bulur beni yalancı çıkarır diye korkuyorum. Eşim o sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini lafını ver bidaha böyle bir şey yapmasın diyo ama ben kalp kırmamak için susuyorum ne yapmalıyım şaşırdım artık
Eşin ne yapman gerektiğini söylemişEşim o sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini lafını ver bidaha böyle bir şey yapmasın diyo ama ben kalp kırmamak için susuyorum
bi cumledem nasi cikardiniz bu kadar seyi.Susma, cevabını ver, söylediği gerçekten kırıcı art niyetli geçimsiz bir insan şımarık, cevabını ver onla görüşmenide minimuma indir
Benim hiç hoşuma gitmedi söylediği konu sahibininde gitse buraya yazmazdı heralde.bi cumledem nasi cikardiniz bu kadar seyi.
Kuaför mevzusu pek açıklayıcı olmamış maalesef canım, karar veremediysen evde kendin istediğin gibi yap demek istemiştir belki. Tabi söyleyiş tarzı da önemli.
Ayrı yerlerde oturuyoruz ben yoldan gelmiştim ertesi gün bu lafı duymam bana çok doğru gelmiyo. Ben yapmam aynı şeyiKuaför mevzusu pek açıklayıcı olmamış maalesef canım, karar veremediysen evde kendin istediğin gibi yap demek istemiştir belki. Tabi söyleyiş tarzı da önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?