Eltim..

Yapmanız gerekeni eşiniz söylemiş zaten, tekrar söylememize gerek yok sanırım.

O size gelme o zaman dediğinde, peki bilirkişi bidahakine sizin onayınızı almadan bi şey yapmam veya sana mı sorcaktım laflarına dikkat et diyemediniz mi? İstediğini söyleyen istemediğini işitirmiş. O düşünüyo mu da siz düşünüyosunuz? Bu kafayla kırılmaya mahkumsunuz.

Ayrıca eşinizi karıştırmadan verin ayarını. O sizin eşiniz, veliniz değil.

Kan bağın, akraban dahi olmayan bir kadının söyledikleriyle kendini üzme.
Cevabını ver hiç çekinme sustukça tepeye çıkarlar çünkü.Eşine de bence bundan sonrası için sadece birşey yaşadığınızda durumu anlat cevaplarını ver o da bilsin arkansa dursun yeter.

Eşinize helal olsun . Sana ne yapman gerektiğini söylemiş.. Seni susturmaya da çalışabilirdi. Eşinin dediği gibi yap, ama alttan alttan. Onun gibi insanarlar çok çabuk çevirirler lafı. Sen kötü olursun. Herkesin içinde gül konuş onunla ama yalnız olunca sürekli inceden inceden laf sok. Tükür ağzına. Ay keşke ben yapabilsem ama ben biraz doğrucu davudum. Kıvırmayı bilmem. Inallah siz yapabilirsiniz.

Peki bilirkisi bir dahakine sizin onayinizi alırım mi
Ayy hahahahaah
Benim babamda hep böyle
Esimin annesine diyecekmiş ki
Peki hanimefendi siz oğlunuzun ne yaptigini biliyor musunuz (o ara esimle birbirimize girmiştik ve aileler duymustu)
Bir kerede bir kadin esime demisti ki sen iyi beslememissin karını
Ben zayifim ya akli sira laf sokuyor cahil iste
Babama anlattim kaynanamin komsusu bana boyle dedi baba diye
Diyo ki
Sen de ona deseydin ki
Hanimefendi beyefendi sizi baya iyi beslemis gordugum kadariyla (kadin kiloluydu)
Bide dioki kizim.ne beslenir bilirsin?? Cok fena babam hemen insanin agzina lafi tıkar

Çocuk değilsiniz ki neden siz ağzının payını vermiyorsunuz da eşiniz sizi savunuyor. Böyle bir mesele için eşe konu açmak bile gereksiz geldi bana. Aranızdaki muhabbet esnasında bozun onu ya da hiiiç konuşmayın

Elti kim gerçekten..fazla önemsemeyin, üstünüzden prim yapmasın..

Valla iyi yapiuor elti. Siz polyanna maya devam edin ne guzel yolunu bulmus. Hakimiyet onda.millet onu ustun gorup korkuyor birsey demeye. Siz kendinizi neden gunah kecisi yapiyorsunuzki.

Baban benim gibi zarif zarif lafını söylüyor görünürde bi şey yok ama anlamı çok güzel :)))

kaynanan yamangillerden ama babana ihtiyaç duymadan hakkından gelirsin sen kanka yaa

Yapıcam artık haddini bilmesi gerekiyor

Eltim öyle bir insanki kaleyi içten fethediyo güleryüzlü zannediyo kendini ben böyle dediğim zaman ben şaka yapmıştım olur adı. Çok fena bir kadın kendini övmeyi seven bir insan fazlasıyla hemde.

Baban benim gibi zarif zarif lafını söylüyor görünürde bi şey yok ama anlamı çok güzel :)))

kaynanan yamangillerden ama babana ihtiyaç duymadan hakkından gelirsin sen kanka yaa
Aynen sekerim görüşmüyorum ya ooooooooohhhhhhhhhhhhh
Ben bazen bazi seyleri söylemiyorum aslinda soyleyemiyorum değil o an aklima gelmiyor sonradan geliyor ya o cok pis birsey haaa

Basit şeyleri neden büyütüyorsunuz anlamıyorum. Hele ki bu durumu neden eşinize anlatıyorsunuz.
Karar veremediysen evde saçını yapsaydın sözünü kaale bile almamanız lazımken olayı boşu boşuna büyütmeye ne gerek var.
O benim bileceği iş diyip ağzının payını verirdiniz olur biter ki zaten ben pek bir ters anlam da bulamadım bu cümlede.
Siz de yemeyip içmeyip eşinize anlatmışsınız, şimdi de ortalık karışır mı diyorsunuz. Bazı şeyleri fazla ciddiye alıyorsunuz.

Eltim öyle bir insanki kaleyi içten fethediyo güleryüzlü zannediyo kendini ben böyle dediğim zaman ben şaka yapmıştım olur adı. Çok fena bir kadın kendini övmeyi seven bir insan fazlasıyla hemde.
O tip insanlar gerçekten çok tehlikeli. Bana şunu dedi böyle yaptı deseniz hemen lafı çevirirler. Bizim bir tanıdık var gözümüzün önünde yapar, niye böyle yaptın desen ben yapmadım ki der. Kendinden şüphe edersin. O yüzden sakın cevap vermeyin milletin içinde. Ama yalnızken canına okuyun

bende şaka yapmıştım deyin sizde. Böyle böyle önünü kesersiniz.

Aynen sekerim görüşmüyorum ya ooooooooohhhhhhhhhhhhh
Ben bazen bazi seyleri söylemiyorum aslinda soyleyemiyorum değil o an aklima gelmiyor sonradan geliyor ya o cok pis birsey haaa
ay evet o bana da oluyor, sonra kendimi yiyorum bu benim aklıma nasıl gelmedi o an diye. Neyse artık arada olur o kadarlık :))

Erkekleri dahil etmeyin lütfen kadınlarla olan sıkıntılarınıza.kendiniz halledin.ya cevabını verin ya da aranızda mesafe olsun takmayın kafanıza.erkekler işin içine girince daha da büyüyor olaylar.kadinlar unutuyor erkekler unutmuyor.ilerisi için gereksiz huzursuzluk çıkar

Eşim anlatmayınca kızıyor ister istemez moralimden falan anlıyor

Ilk etapta esini araya sokmak sacma olmus kendi dilin var sonucta lafini tepicektin agzina bak bakalm bidaha haddini asabiliyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…