- 28 Mart 2016
- 6.641
- 13.448
- 248
Eşinize helal olsun . Sana ne yapman gerektiğini söylemiş.. Seni susturmaya da çalışabilirdi. Eşinin dediği gibi yap, ama alttan alttan. Onun gibi insanarlar çok çabuk çevirirler lafı. Sen kötü olursun. Herkesin içinde gül konuş onunla ama yalnız olunca sürekli inceden inceden laf sok. Tükür ağzına. Ay keşke ben yapabilsem ama ben biraz doğrucu davudum. Kıvırmayı bilmem. Inallah siz yapabilirsiniz.Merhaba, ben bu kızı ne yapsam bilemiyorum. Sürekli bi laf sokma çabaları kaynanama yağ yapma çabaları. Bana kalkıp haddi olmayan şeyleri söylemeleri. Sırf abimin kaynanamın hatrına susuyorum ama sabrımı çok taşırıyor. Geçen akrabamızın düğününde kuaföre geçerken aramızda saçımızı nasıl yaptıralım muhabbeti oluyor ve ben karar veremedim dediğim zaman kaldırıp bana o zaman evde yap saçını gelme diyor. Ve ben bunu eşime söyledim eşim haddini aşıyor diye çok kızdı abime açıcam bu konuyu dedi. Eşime söylediğim için pişman oldum ortalığı durduk yere ayağa mı kaldırmış oldum bilmiyorum kimsenin benim hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum. Kötü duruma düşmek istemem. Eltim zaten çok yağcı bi insan hep ben ilgi odağı oluyum istiyo, bi yolunu bulur beni yalancı çıkarır diye korkuyorum. Eşim o sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini lafını ver bidaha böyle bir şey yapmasın diyo ama ben kalp kırmamak için susuyorum ne yapmalıyım şaşırdım artık
Yapmanız gerekeni eşiniz söylemiş zaten, tekrar söylememize gerek yok sanırım.
O size gelme o zaman dediğinde, peki bilirkişi bidahakine sizin onayınızı almadan bi şey yapmam veya sana mı sorcaktım laflarına dikkat et diyemediniz mi? İstediğini söyleyen istemediğini işitirmiş. O düşünüyo mu da siz düşünüyosunuz? Bu kafayla kırılmaya mahkumsunuz.
Ayrıca eşinizi karıştırmadan verin ayarını. O sizin eşiniz, veliniz değil.
Çocuk değilsiniz ki neden siz ağzının payını vermiyorsunuz da eşiniz sizi savunuyor. Böyle bir mesele için eşe konu açmak bile gereksiz geldi bana. Aranızdaki muhabbet esnasında bozun onu ya da hiiiç konuşmayınMerhaba, ben bu kızı ne yapsam bilemiyorum. Sürekli bi laf sokma çabaları kaynanama yağ yapma çabaları. Bana kalkıp haddi olmayan şeyleri söylemeleri. Sırf abimin kaynanamın hatrına susuyorum ama sabrımı çok taşırıyor. Geçen akrabamızın düğününde kuaföre geçerken aramızda saçımızı nasıl yaptıralım muhabbeti oluyor ve ben karar veremedim dediğim zaman kaldırıp bana o zaman evde yap saçını gelme diyor. Ve ben bunu eşime söyledim eşim haddini aşıyor diye çok kızdı abime açıcam bu konuyu dedi. Eşime söylediğim için pişman oldum ortalığı durduk yere ayağa mı kaldırmış oldum bilmiyorum kimsenin benim hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum. Kötü duruma düşmek istemem. Eltim zaten çok yağcı bi insan hep ben ilgi odağı oluyum istiyo, bi yolunu bulur beni yalancı çıkarır diye korkuyorum. Eşim o sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini lafını ver bidaha böyle bir şey yapmasın diyo ama ben kalp kırmamak için susuyorum ne yapmalıyım şaşırdım artık
Valla iyi yapiuor elti. Siz polyanna maya devam edin ne guzel yolunu bulmus. Hakimiyet onda.millet onu ustun gorup korkuyor birsey demeye. Siz kendinizi neden gunah kecisi yapiyorsunuzki.Merhaba, ben bu kızı ne yapsam bilemiyorum. Sürekli bi laf sokma çabaları kaynanama yağ yapma çabaları. Bana kalkıp haddi olmayan şeyleri söylemeleri. Sırf abimin kaynanamın hatrına susuyorum ama sabrımı çok taşırıyor. Geçen akrabamızın düğününde kuaföre geçerken aramızda saçımızı nasıl yaptıralım muhabbeti oluyor ve ben karar veremedim dediğim zaman kaldırıp bana o zaman evde yap saçını gelme diyor. Ve ben bunu eşime söyledim eşim haddini aşıyor diye çok kızdı abime açıcam bu konuyu dedi. Eşime söylediğim için pişman oldum ortalığı durduk yere ayağa mı kaldırmış oldum bilmiyorum kimsenin benim hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum. Kötü duruma düşmek istemem. Eltim zaten çok yağcı bi insan hep ben ilgi odağı oluyum istiyo, bi yolunu bulur beni yalancı çıkarır diye korkuyorum. Eşim o sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini lafını ver bidaha böyle bir şey yapmasın diyo ama ben kalp kırmamak için susuyorum ne yapmalıyım şaşırdım artık
Baban benim gibi zarif zarif lafını söylüyor
Peki bilirkisi bir dahakine sizin onayinizi alırım mi
Ayy hahahahaah
Benim babamda hep böyle
Esimin annesine diyecekmiş ki
Peki hanimefendi siz oğlunuzun ne yaptigini biliyor musunuz (o ara esimle birbirimize girmiştik ve aileler duymustu)
Bir kerede bir kadin esime demisti ki sen iyi beslememissin karını
Ben zayifim ya akli sira laf sokuyor cahil iste
Babama anlattim kaynanamin komsusu bana boyle dedi baba diye
Diyo ki
Sen de ona deseydin ki
Hanimefendi beyefendi sizi baya iyi beslemis gordugum kadariyla (kadin kiloluydu)
Bide dioki kizim.ne beslenir bilirsin?? Cok fena babam hemen insanin agzina lafi tıkar
Yapıcam artık haddini bilmesi gerekiyorEşinize helal olsun . Sana ne yapman gerektiğini söylemiş.. Seni susturmaya da çalışabilirdi. Eşinin dediği gibi yap, ama alttan alttan. Onun gibi insanarlar çok çabuk çevirirler lafı. Sen kötü olursun. Herkesin içinde gül konuş onunla ama yalnız olunca sürekli inceden inceden laf sok. Tükür ağzına. Ay keşke ben yapabilsem ama ben biraz doğrucu davudum. Kıvırmayı bilmem. Inallah siz yapabilirsiniz.
Eltim öyle bir insanki kaleyi içten fethediyo güleryüzlü zannediyo kendini ben böyle dediğim zaman ben şaka yapmıştım olur adı. Çok fena bir kadın kendini övmeyi seven bir insan fazlasıyla hemde.Yapmanız gerekeni eşiniz söylemiş zaten, tekrar söylememize gerek yok sanırım.
O size gelme o zaman dediğinde, peki bilirkişi bidahakine sizin onayınızı almadan bi şey yapmam veya sana mı sorcaktım laflarına dikkat et diyemediniz mi? İstediğini söyleyen istemediğini işitirmiş. O düşünüyo mu da siz düşünüyosunuz? Bu kafayla kırılmaya mahkumsunuz.
Ayrıca eşinizi karıştırmadan verin ayarını. O sizin eşiniz, veliniz değil.
Aynen sekerimBaban benim gibi zarif zarif lafını söylüyorgörünürde bi şey yok ama anlamı çok güzel :)))
kaynanan yamangillerdenama babana ihtiyaç duymadan hakkından gelirsin sen kanka yaa
O tip insanlar gerçekten çok tehlikeli. Bana şunu dedi böyle yaptı deseniz hemen lafı çevirirler. Bizim bir tanıdık var gözümüzün önünde yapar, niye böyle yaptın desen ben yapmadım ki der. Kendinden şüphe edersin. O yüzden sakın cevap vermeyin milletin içinde. Ama yalnızken canına okuyunEltim öyle bir insanki kaleyi içten fethediyo güleryüzlü zannediyo kendini ben böyle dediğim zaman ben şaka yapmıştım olur adı. Çok fena bir kadın kendini övmeyi seven bir insan fazlasıyla hemde.
bende şaka yapmıştım deyin sizde. Böyle böyle önünü kesersiniz.Eltim öyle bir insanki kaleyi içten fethediyo güleryüzlü zannediyo kendini ben böyle dediğim zaman ben şaka yapmıştım olur adı. Çok fena bir kadın kendini övmeyi seven bir insan fazlasıyla hemde.
ay evet o bana da oluyor, sonra kendimi yiyorum bu benim aklıma nasıl gelmedi o an diye. Neyse artık arada olur o kadarlık :))Aynen sekerimgörüşmüyorum ya ooooooooohhhhhhhhhhhhh
Ben bazen bazi seyleri söylemiyorum aslinda soyleyemiyorum değil o an aklima gelmiyor sonradan geliyor ya o cok pis birsey haaa
Eşim anlatmayınca kızıyor ister istemez moralimden falan anlıyorErkekleri dahil etmeyin lütfen kadınlarla olan sıkıntılarınıza.kendiniz halledin.ya cevabını verin ya da aranızda mesafe olsun takmayın kafanıza.erkekler işin içine girince daha da büyüyor olaylar.kadinlar unutuyor erkekler unutmuyor.ilerisi için gereksiz huzursuzluk çıkar
Anlatın ama dahil etmeyin.konusmasin abisi ile ya da herhangi birisiyle.sizin haklı olduğunuzu bilsin ama tepkiyi kendiniz verin.Eşim anlatmayınca kızıyor ister istemez moralimden falan anlıyor
Ilk etapta esini araya sokmak sacma olmus kendi dilin var sonucta lafini tepicektin agzina bak bakalm bidaha haddini asabiliyomuMerhaba, ben bu kızı ne yapsam bilemiyorum. Sürekli bi laf sokma çabaları kaynanama yağ yapma çabaları. Bana kalkıp haddi olmayan şeyleri söylemeleri. Sırf abimin kaynanamın hatrına susuyorum ama sabrımı çok taşırıyor. Geçen akrabamızın düğününde kuaföre geçerken aramızda saçımızı nasıl yaptıralım muhabbeti oluyor ve ben karar veremedim dediğim zaman kaldırıp bana o zaman evde yap saçını gelme diyor ve bunu kaynımın eşinin yanında diyo abimin sesini çıkarmaması çok üzdü beni ve ben yoldan gelmişim bir gün sonra bu lafı duymak, şaka bile olsa söylenecek şey değil. Ve ben bunu eşime söyledim eşim haddini aşıyor diye çok kızdı abime açıcam bu konuyu dedi. Eşime söylediğim için pişman oldum ortalığı durduk yere ayağa mı kaldırmış oldum bilmiyorum kimsenin benim hakkımda yanlış düşünmesini istemiyorum. Kötü duruma düşmek istemem. Eltim zaten çok yağcı bi insan hep ben ilgi odağı oluyum istiyo, bi yolunu bulur beni yalancı çıkarır diye korkuyorum. Eşim o sana laf soktuğunda sende ezdirme kendini lafını ver bidaha böyle bir şey yapmasın diyo ama ben kalp kırmamak için susuyorum ne yapmalıyım şaşırdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?