Eltim...

Ben hiçbir zaman kayınvalidemin beni ayrı bi yere koyduğunu zannetmedim. Bana nasılsa eltime de aynen öyle davranıyor merak etmeyin. Dilerim bu adaleti de ömrünün sonuna kadar böyle devam eder. Birimize yi davranıp birimize kötü davranması taraftarı olmadım hiçbi zaman. Bugüne kadar hep eşit davrandı, bugünden sonra da eşit davranmaya devam eder inşallah. Başka da hiçbişey istemiyorum.

Kv nizi takdir ettim.biz senin ablalarınız senden çok şey gördük ve yaşadık.haklıyken haksız duruma düşmemen için istenmediğin hiç biryerde olmayacak kimseye hak etmediği değeri vermeyeceksin.bu genel kural.elti için ayrıca bir kural daha var ki "yılandan çıyandan kaçar gibi kaçacaksın" kuralı.herkes için geçerli olmasa da %90 geçerli bir kuraldır bilesin.

konunu istersen tekrar oku
sadece bir günlük bir konuşmadan ibaret olmadığı konunda yazıyor
sadece kayınvalideyle değil, kayınpederle ve nişanlınla da eltini konuşmuşsun
nişanlının yengesine karşı seni kışkırtması da ayrı bir konu

bize bir şey ispat etmek zorunda değilsin
konu açmışsın biz de yorumladık
burdan bakınca, evet sen, kv,kp ve nişanlınla eltinin dedikodusunu yapıyorsun. hatta oyle anlasılıyor ki bir araya geldiginizde gundeminizi eltiniz olusturuyor

Siz elinizden geleni yapmışsınız..
Oyuzden daha fazla üstüne gitmeyin derim ben..
Belli ki manyağın tekii.. Uğraşmaya bile değmez..
Birde siz onu aradıkça belirli aralıklarla, konuşmaya çalıştıkça kendini bi mok zanettmiş belliii..
Böyle insanları kendi haline bırakacaksınn tatlımm..
Ve ayrıca lütfen kayınvalidenizle onun hakkında artık konuşmayın..
Onun hakkında konuşmayın derken yalnış anlamayın..
Hani bana karşı soğuk aramıyor beni, telefonlarımı açmıyor gibi..
Sizin ona en büyük cewabınız, o yokmuş gibi dawranmak olucak..
Doğum gününde de sakın aramayın, aramadınız diyede kıyamet kopacak diye düşünmeyinn artıkkk yaa..
Kim o ya kim yaniiiii...
Nişanlısınız we ailesi onun nasıl biri olduğunu anlamışş, bırak kendi kendine havlasın dursun..
Sen kendi mutluluğuna bak, o yokmuş gibi dawran yeter..
Daha gıcık olcak eminimmm

Herkese tek tek yazmaya çalışıyorum cevap veremediklerim olduysa kusura bakmayın lütfen.

Son düzenleme:

Şu hiçbişey bilmeden yargısız infaz yapanlara da çok sinir oluyorum "haa"(!)

Benim 6 seneye yakındır ilişkim var ve şuan nişanlıyım evet. Eltim diye bahsettiğim kişi de kaynımın 3 senedir hayatında ve aralarında sadece söz var. Kim 10 yıllık gelin kıvamına bürünmüş bi daha düşünün isterseniz?

Bence tam tersine ben nişanlımın tavrında hiçbi şekilde yanlış bi hareket görmüyorum. Beni fitillediği falan da yok, bi laf edecekse kendi çekinmeden eder zaten. Siz kafanızı yormayın yani böyle şeylere.

ayyyy eltim eltim diyince ben de sandım ki evlisin bi evlen gir aralarına ondan sonra kim nedir daha iyi anlarsın sana tavsiyem sende fazla kaynanacı olma senin durumunda bi antipatik geldi bana,evli değilsin bişey değilsin sürekli evlerine girip çıkma taş yerinde ağırdır

Bi dakka yani bu hikayede evli olan sadece kayınvalde ve kayınbaba mı? Eltin aslında sadece sözlüsü ve sen de sadece nişanlısın. Hiçbirinizin işi gücü yok da aile içi dinamiklerine mi sardınız?

Neyse sen bu konuda haklı da olsan haksız da olsan doğum gününü kutlama artık. Kayınpederinin hatrına dilersen tatsızlık çıkmasın diye biraraya geldiklerinizde alttan almaya devam et ama onun dışında özelden kimseyle muhatap olma. Ne gerek var. Bir denersin iki denersin olmadı mı bırak. Yani sen doğumgününü kutlamadın diye dünya durmaz, kayınpederin ağlamaz, hayat devam eder.

Canım elti de daha kayınbiraderin sözlüsüymüş zaten.

Biz nişanlımla çok yakın oturduğumuz için evde can sıkıntısından sürekli kayınvalidemlere gidiyorum, o da son derece mutlu zaten bu durumdan. Bunun ağırlıkla hiçbi alakası yok, birlikte güzel vakit geçiriyoruz istediğim kadar girip çıkarım evlerine kimseyi de ilgilendirmez. Sırf bununla antipatik olunuyorsa diyecek başka hiçbi sözüm yok valla.

bir de ikisi de evli değilmiş

evlenince okuruz burdan çoşkuyu artık

Ben olsam hayatta msj atmam aramam niye bukadar uğraşıyorsunuz anlamıyorum bir beklentinizmi var of sinir oluyorum yahu böyle şeylere benimle görüşmek istemeyen biri için niye uğraşıcam sanki çok yakınınız görümceniz olsa anlıcam

Sende çok zorlama şansını bence ,eltiniz uzak duruyorsa sizin doğum gününüzü vs.kutlamıyorsa sizde onu aramayın ki ders alsın: yada almasın anlasın tavır neymiş görsün

daha ortada elti-k.valide-k.peder-kayınbirader durumları bile yok biri nişanlı diğeri sözlü.bende en azından bir taraf evli sandım.

buradan şunu anlıyorzu ki evlenmeden önce gereksiz yere çok samimiyet ve yüz-göz olunma gereksiz savaşlara yol açıyormuş.genç kızlara duyrulur

tamam canım biz kafamızı yormayalım o zaman
madem yorum istemiyorsun yönetime ilette konuyu yoruma kapatsınlar

Ay kimse evli değilmiymiş ahhahahaha herkes gelin #direngelin :)

Son düzenleme:
Umursamayın gitsin... Kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz. Aramıyorsa aramayın, sormayın. Zaten vakti geldiğinde insanların tavırlarından neyin ne olduğu ortaya çıkar. Şuan bu yaşananlar için çok erken bunları yaşamak için önünüzde Allah kısmet ederse uzun bir hayat olacak. Naçizane tavsiyem ne olursa olsun Kayınvalideler annelerimiz gibi olamazlar bizi evlatları gibi çok sevemezler. İleride hezeyana uğramamak için kayınvalidenizle çok içli dışlı olmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…