- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.787
- 178
Eltinizin kaynananızı dolduruşa getirmesi hiç hoş değil ama her gün görüyorsunuz diye selam vermemeniz de çok ayıp olmuşMerhaba kizlar eltim 19 yasinda gelin gelmis simdi 35 yasinda. Kaynsnamla ayni evde yasiyorlar evlendigi gunden beri. Evlendim 1 yillik evliyim ve calisiyorumda. Haftasonu evdeyim camasrlari asiyorum kayinvalidem gelcek memlekketten gorumcemde gelmis yemek yapmak icin onu gordum ve sasirdimda. Arkalarindanda eltim ve esimin teyzesinin kizi. Onlarida gordum hatta hergun goruyorum ayni mahallede oldugumuz icin ve eltim ogun selam vermedm diye darilmis bana ve benimle ogun hic konusmuyordu. Ertesi gun kaynanam geldi ve bana boyle boyle yapmissn dedi git ozur dile dedi . Eltim sizce ne yapmaya calisio kizlar
Sanirim zipzip gelip sormadan ben cevap vermis olayim diye dusundu...konunun eltinın kaç yaşında evlenmiş olduğuyla ne ilgisi var bide çamaşırlar falan vallahi bişi anlamadım slm kısmı bıraz anlaşılır ilişkilerini iyiyken boşuna araya soğukluk sokmayın gördüysenız slm vermenız gerekir
memleketten gelen görümce.Eltim kaynanamla oturo demişsin, kaynanam gelecek memleketten demişsin??
Hem nie slm vermedinki o gün? Benmi anlamadım konuyu
Kayın validem gelecek memeleketten, görümcemde gelmiş dio amamemleketten gelen görümce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?