eltim

ben mi yanlış anladım konuyu kv memleketten gelecek demişsin yanında görümceni görmüşsün,neyse yemk falan yapıcam demişsin arkalarındada eltin ve eşinin teyzesinin kızı varmış diyosun hergün görüyoruz eltin ile birbirinizi demişsin yukardada yanlış anlamadıysam eltim ve kv bir oturuyo demişssin ozaman nasıl hergün görüyosun e nasıl memleketten gelecek kv oazamn ???farzedelim hergün görüyosun evine misafir gelm,ş ne olursa olsun keşke bir hoşgeldin deseydiniz eltiniz bişey yapmaya çalışmıyor biraz üzlünce kv dert yanmış sanırım üzüldüm diye sizinde onun gönlünü almanızı istemiş tatsızlık olmasın diye sıkıntı yapılacak bir durum göremedim

Evine geldiği halde mi slm vermedin hoşgeldin demedin mi

Kim nereye geldi.Kimi nerde gördün niye şaşırdın ben anlamadım hiçbirşey.

tık tık tıkkkkk.... konu sahibi huuuuu.... bi zahmet sorularımıza yanıt versen. haa bu arada eltine bişey olduğu yok, sen selam vermeyince üzülüp kayınvalidesiyle (ki bunca zaman birlikte yaşaya yaşaya anne kız gibi oldukları için) dertleşmiş, kayınval,de de aranız açılmasın diye sizi uyarmak istemiştir. bu arada sahi siz niye selam vermediniz

YA BIRAKIN BU ELTİ KORUMA OYUNLARINI ARKADAŞLAR... HEPİNİZ ELTİSİNİZ DE ONDAN MI BÖYLE YORUMLAR YAPIYORSUNUZ.

ELTİN BAYA BİLDİĞİN FESATTT CANIM. FESATT... SEN ONDAN ÖZÜR DİLİCEN O DA SANA BAAAK GRDÜNMÜ BENİM DEDİĞİM OLUR, BÖYLE DE ÖZÜR DİLETİRİM İŞTE KENDİMDEN DİYE KASILCAK. EGOSUNU TATMIN ETCEK İŞTE O KADAR...

eltiye selam vermemişsin kaynanana noluyo git özür dile ??? ona mı soracaksın ne yapacağını.

Turkce meali;
Eltim 35 yasında ve kv ile oturuyor.Ben , kv ve Elti ayni sokakta oturuyoruz.Kv bir sebebden dolayı kendi memleketine gitti. Ben balkondaydım. Kv Döndüğünde yanında ona yemek yapmaya gelen gorumcemi gördüm.arkasında teyze kizi onun arkasında eltimi gördüm. Ortaya selam verdim. Şaşırdım.birden onları öyle görünce. Sıra sıra arka arkaya oldukları icin eltime selam ulaşmamış.eltim kv söylemiş . Kv git bana özür dile dedi. Şimdi sizce ben özür dilemelimiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…