eltimden tanımadan neden nefret ediyorum?

İnceledim uçağa nasıl binilir prosedür nedir diye konu acmissin.. Gerçekten über elitsin takdir ettim.

laf söyledi bal kabağı.. uçağa hiç binmemek bir eksiklik değildir yurtdışına çıkmamışsındır işin düşmemiştir binmezsin. bunun bir elitlik ölçütü olduğunu sanmıyorum

benim nişnlım bana alasını döşüyor ama ben bunu insanlarla paylaşmaktan haya ederim.. paylaşanları da kınarım hiç normal değil çünkü bir şeyleri ispat çabası
Bak canım benim sana gerçekten dost tavsiyesi bende sevmem öyle şeyleri ama insanlara karışmam da bana da yapmacık gelir öle insanlar hayatlar ve genelde de öle olduğunu görürüm .ama sen çok önyargılısın herşeyi eleştirmişsin . İnsanlara bu kadar kin nefret besleme ortada bişey Yok . Bak çok ciddi söylüyorum bu kafayla üzülen sevilmeyen sen olursun gerek Yok yani iyi olmak varken neden kötü olasın ki

Okumayan insanlar gorgusuz cahil mi oluyor? Gercekten universite mezunu biri olarak uni siralarinda gayet geri kafali insanlar gormus biri olarak dehsetle okudum konunuzu. Siz düşes falan misiniz? Ya da Turkiyenin taninir ailelerinden falan mi? Uni okuyan kendini ust perdeden goruyo arkadas. Bu ulkede bim marketin olmadigi bolgelerde bile uni aciliyor artik.
Ayrica daha yeni ilk kez ucaga binicem diye konu acmadiniz mi siz? Hani gorgulu ve egitimlisiniz ya ne bilim garip geldi ilk kez ucaga binecek olmanjz ve de son bomba ogrencilerine gerizekali herifler diyen bundan utanmak yerine meslegime bisey olur mu diyen sizzz????? Ay pardon ama uni mezunusunuz. Allah sizin gibilerin serrinden korusun valla cevremde olsaniz fena benzetirdim ben sizi

profilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
Fazla birseye sahip degilsiniz kendinizi abartiyorsunuz sadece. Kisaca kibirlisiniz.

Cok sey görmüs, yasamis, elde etmis, basariya ulasmis bi insan cikipta görümceyle eltiyle ona hic bir yanlis davranisi olmadigi halde ugrasmaz. Siz daha cok agir issiz gibi kime sarsam muhabbetindesiniz. Kusura bakmayin eger gercekten ögretmenseniz sizden birsey ögrenmek istemezdim.

Ya konu sahibine çok yüklenmemiş misiniz? Anlattığı kadın profili gözümde canlandi. Daha doğrusu birebir böyle olan bı arkadaşım var. Kadın eltisinin düğününe nisanlikla gitti. Bildiğiniz duagi falan vardı. Kızına da gelinlik diktirdi kp ödedi sırf ona yapıyorlar bana da yapacaklar mantığıyla. Kendisine de söyledim sen evleniyosun ki ne bu telaş diye. Aynı şekil her paylaşımı bı masallahinizi alırımli! Bende mı kıskanıyorum valla kiskanmiyorum banane benim neyim. Ama itici. 2 dj önce kocası için demedigini bırakmayan kızına tokat atan kadının sosyal medyada 2 dk sonra canım yavrum biricik kocam vs yazması itiyor beni.

Konu sahibinin bı tek eğitim durumunu elestirmesinden rahatsız oldum. Onun dışında haklı buldum ne yalan söyleyeyim. :)))

Şu konudaki tek düzgün ve yardımcı olucu mesaj.
Konu sahibi eltiyi eleştirdi diye konu sahibini gömenler de ondan farksız değil.

Kendi halinde olan kendi çalıp kendi oynayan bi insan size neden bu kadar dert oldu anlamadım. Kendisi yazar diyosunuz sıcaklık kurmaya çalışıyor diyerek..... Ne var kötü bişy mi etmiş? İnsanların giyinişi, tahsili yüzünden yargılamak sizin haddinize mi düşmüş. Belkide tek varlığı kocası ve çocuklarıdır nerden biliyorsunuz neler yaşadığını geçmşte?

O kadında yazık safça size yakınlık kurmaya çalışıyor. Umarım eltilik yapıp hayatı zehir etmezsiniz.... Allah ona kolaylık versin şimdiden.

vallahi bu insanlar yemiyor içmiyor seni kıskanıyor. Bu arada görümceden bahsediliyor bu konuda.

benim nişnlım bana alasını döşüyor ama ben bunu insanlarla paylaşmaktan haya ederim.. paylaşanları da kınarım hiç normal değil çünkü bir şeyleri ispat çabası
Ay keşke biraz da eltine hakaret edip dedikodusunu yaparken kınarken haya etsen.Ne hayaymış arkadaş dile gelince pabuç sevgi göstermeye gelince haya ederim

Katılıyorum

Allah eltiye sabır versin. Cidden normal değilsiniz. Kız söylediklerinizin hepsi olabilir ama bu sizin beslediğiniz garip duyguya bahane değil. Şimdiden kıskançlık bunun adı başka açıklaması olamaz. Bence bir psikoloğa anlatım bu durumu, ciddiyim!

Ahso kadın senden 10 kg fazlaysa gitsin köprüden atlasın o söz elbisesi neydi kız popişini kalıp gibi göstermişti o konuyu görünce fikrim çok da pozitif olmadığı için hiç yorum yapıp konu sahibesini üzmemeyi tercih etmiştim. Lakin bu konunun açılacağını bilseydim streç filmle sıkılmış sosise dönmüşsün yazardım bak zavallı kadının kanını yerde bırakmamak içintamam anladık elti kezban sen çok elitsin de o elbiseyi giymeyeydin iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…