İnceledim uçağa nasıl binilir prosedür nedir diye konu acmissin.. Gerçekten über elitsin takdir ettim.
hatırladim sizi. ise gitmeyen ogretmendiniz değil mi?
Bak canım benim sana gerçekten dost tavsiyesi bende sevmem öyle şeyleri ama insanlara karışmam da bana da yapmacık gelir öle insanlar hayatlar ve genelde de öle olduğunu görürüm .ama sen çok önyargılısın herşeyi eleştirmişsin . İnsanlara bu kadar kin nefret besleme ortada bişey Yok . Bak çok ciddi söylüyorum bu kafayla üzülen sevilmeyen sen olursun gerek Yok yani iyi olmak varken neden kötü olasın kibenim nişnlım bana alasını döşüyor ama ben bunu insanlarla paylaşmaktan haya ederim.. paylaşanları da kınarım hiç normal değil çünkü bir şeyleri ispat çabası
Fazla birseye sahip degilsiniz kendinizi abartiyorsunuz sadece. Kisaca kibirlisiniz.profilimi incelerseniz neciyim anlarsınız.. bu saydıklarınızdan çok daha fazlasına sahibim :)
Şu konudaki tek düzgün ve yardımcı olucu mesaj.Merhaba ahso eltinle alakalı içinde bitmek tükenmek bilmeyen eleştiri ve kıskançlık duygusuna bir son vermeye calis.oncelikle kafandaki elti fobisine çare bulalım.Onu hayatımda olmasını istemiyorum,mesafe koysam ailesinden tepki alirmiyim filan demişsin.bu çok yanlış bir tutum ahso.Evlilik farklı bir aileye gitmek ve farklı kültürden birçok kişiyle birarada yasamani gerektiren ve sünnettir,düğündur,nisandir,bayramdır ve ailece gorusmedir ve sair birlikteliklerini olduğu birsey.sen geçim ehli olmalisinki evliliğinde güzel olsun.Sağlam olsun.Eltinle git gel görüş konuş ama mesafeli tabiki ol..Hani çok samimi olma sırrını verme,özeline girme ama eltine lütfen saygı duy.cocuklarinin özel zamanlarında tebrik telefonu et fakat aşırı hasır neşir olma.yoksa eltini hayatindan nedensiz şekilde çıkarıp atmak istemen hiç etik değil.evet tarzı hoşuna gitmiyor olabilir ama onu aşağılama.unutmaki üstünlük okul okumada değil Allah'a olan yakinliktadir.belkide çok temiz bir kalbi var ve senin için çok iyi şeyler düşünüyor,fesatlık yapmiyor.iste o senden ozman daha üstün olur.onyargilarini kenara bırak.onu küçük görmeyi kenara bırak.herzaman olumlu düşünmeye bak.onu o yaptıklarıyla degerlendirirsen dar düşünmüş olursun.kendi iyiliğin için eltin hakkında da iyi düşün.kalbini karartma.
Şu konuyu okuyan herkes bal kabağının hasını gördü.laf söyledi bal kabağı.. uçağa hiç binmemek bir eksiklik değildir yurtdışına çıkmamışsındır işin düşmemiştir binmezsin. bunun bir elitlik ölçütü olduğunu sanmıyorum
vallahi bu insanlar yemiyor içmiyor seni kıskanıyor. Bu arada görümceden bahsediliyor bu konuda.Ben biraz kıskançlık seziyorum. Hem abisiyle evlendiğim için olabilir diğer bir neden de sakın beni kınamayın, enaniyet yaptığımı düşünmeyin ama benim ondan her açıdan üstün olmam bu kıskançlığın sebebi olabilir. Aynı yaştayız ve ben meslek, dil bilme, yaşayış tarzı gibi konularda ondan üstünüm.( nolur yanlış anlamayın kibir değil olayı size doğru aktarmaya çlışıyorum. ) Diğer yengesiyle arası iyi çünkü onu kendine rakip görmüyor( o ev hanımı, görümceye kıyasla cahil vs. )
Ortada neden olmadığından ben buna bağladım. Bu yazdıklarım size neler düşündürdü acaba? Teşekkür ederim şimdiden
Ay keşke biraz da eltine hakaret edip dedikodusunu yaparken kınarken haya etsen.Ne hayaymış arkadaş dile gelince pabuç sevgi göstermeye gelince haya ederimbenim nişnlım bana alasını döşüyor ama ben bunu insanlarla paylaşmaktan haya ederim.. paylaşanları da kınarım hiç normal değil çünkü bir şeyleri ispat çabası
Eğer öyleyse iyi uyutmuş bizi kaç senedirBen bu kisinin kesinlikle fake oldugunu dusunuyorum yeni bor merveokan vakasi bence cunku boyle bi insan olamaz yani
KatılıyorumYa konu sahibine çok yüklenmemiş misiniz? Anlattığı kadın profili gözümde canlandi. Daha doğrusu birebir böyle olan bı arkadaşım var. Kadın eltisinin düğününe nisanlikla gitti. Bildiğiniz duagi falan vardı. Kızına da gelinlik diktirdi kp ödedi sırf ona yapıyorlar bana da yapacaklar mantığıyla. Kendisine de söyledim sen evleniyosun ki ne bu telaş diye. Aynı şekil her paylaşımı bı masallahinizi alırımli! Bende mı kıskanıyorum valla kiskanmiyorum banane benim neyim. Ama itici. 2 dj önce kocası için demedigini bırakmayan kızına tokat atan kadının sosyal medyada 2 dk sonra canım yavrum biricik kocam vs yazması itiyor beni.
Konu sahibinin bı tek eğitim durumunu elestirmesinden rahatsız oldum. Onun dışında haklı buldum ne yalan söyleyeyim. :)))
Aaa konuyu niye sildin balkabaklarının yorumlarına mı alındın yoksa:/ aşk olsunlaf söyledi bal kabağı.. uçağa hiç binmemek bir eksiklik değildir yurtdışına çıkmamışsındır işin düşmemiştir binmezsin. bunun bir elitlik ölçütü olduğunu sanmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?