boşver demesse demesin abla desede sanki sen onun ablası gibi mi davranacak?!!
mesafe koyarsın olur biter!!! oda olmuyorsa , yanlış hareketlerini söylersen sevmezse sevmesin!!!nasıl mutlu olacaksan öyle hareket et!!!
Valla 2 eltim var iksi de annemle hemen hemen yaşıtlar...
Aa ben ikisine de ismiyle hitap ediyorum....
İlk tanıştığımız dönem siz biz diye knuşuyordum. Kendileri dediler, ismiizi kullanabilirsin sadece diye... Görümcelerim de biri benden 6 yaş biri 8 biri de 12 yaş büyük... Üçüne de ismiye hitap ediyorum....
Ne yani ben ukala mı oluyorum....
Takıla takıla buna mı takıldınız...
Bence eltinizin ukalalığı önplanda olma çabasından ziyade sizin kendinizi frenlemeniz gerekiyor...
Çok önyargılısınız...
Uzaksınız birbirinizden ana kırkta yılda bir bayramlarda telefonaşmak bile size fazla geliyorsa bence o ukala değil siz gereğinden fazla önyargılısınız....
Küçük eltimle düğünümüz arası 3 gün..hiç sevemedim kendisini ,ukala ve sürekli ön planda olmak istiyor..Herneyse...Benden 8yaş küçük ,ben 28 yalındayım..Bana abla dememesi beni sinir ediyor ..ukala bir şekilde ismimle hitap ediyor..Siz olsanız sinir olmaz mısınız?Ben çok mu abartıyorum.Başka şehirde yaşıyor telde özel günlerde araşıyoruz..Bu bile bana fazla geliyorkötükedihüso
Sizin Fesatlığınızdan Olabilir Fikrimce...
Yakın görüyorki Abla demiyor..Evinize yuvanıza burnunu sokmuyor
Yada Eşinizin ailesiyle aranızı açmıyor
Yada iki kardeşi düşman etmiyor
Dua edin derim...Ne eltiler var..
haklısın aslında konuşmaya düşünmeye de değmez..dün telde konuştuk ordan aklımda kaldı işte...Bana telde şöyle diyor.."Esra nasılsın bakalım ?! " bu bakalım kelimesi ne onu anlamıyorum...amaan benimki de laf işte kız:sm_confused:lar..Köylüleri aşağılamak için demiyorum kizse yanlış anlamasın ama bu kız ilkokul mezunu ,şivesi falan var..sakın yanlış anlamayın, küçümsemiyorum..Benimle konuşurken ses tonunu falan değiştiriyor,doğal bulmuyorum,yaşına ve konumuna göre ukala,bilmiş..neyseki aynı şehirde değiliz
Arkadasim bunca olumsuz özellikleri oldugnu düsündügün bir insani neden kiskaniyorsunki?
Bazı arkadaşlar kayınlarına ve eltilerine ismi ile hitap ettiklerini ve sorun olmadığını yazmış fakat herkesin ilişkisi ve kişiliği farklı ...sevdiğin samimi olduğun kişinin sana ismi ile hitap etmesi seni rahatsız etmeyebilir ama tanımadığın hoşlanmadığın birinin bunu yapması doğru değil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?