Eltime gıcığım :) :(

evet canım bence katılıyorum bu arkadaşın kıskançlığı değil karşı tarafın ukalalığı ve saygısızlığı lmaz:

illa insan kıskandıgı kisiyemi gıcık olur sevmiyorsa olur

eğer banaysa bu sözünüz cevap vereyim size

illa kıskandığına gıcık olmaz...

yukarıda anlattığım gibi bir eylem olması gerekir...okuyun isterseniz

illa,her gıcık olduğumuz kıskanılcak diye bir şey yoktur elbetteki

tamam zaten burda bir eylem varmıs ustelik bir sanatcıya veya muhabbetin olmadıgı halde devamlı gordugun baska insanlara tavırlarını begenmedigin birinede gıcık olunabilir yani normaldir

Eylem var zaten niye olaya hala tek taraflı bakıyorsunuz anlamıyorum...

yaniii illa taktılarya kadına tek taraflı bakacaklar..İki taraflı düşünülmüyor konu...
İllaki üstüne gidecekler...

afedersiniz ama neden takayım ben konu sahibi arkadaşa :umursamaz:

bende yorumumu yaptım illa sizinle aynı fikirde olacak değilim ya
ozaman sizde bana taktınız ..

tanımam etmeme hayatımda görmediğim bir kişi illa pofpoflamam mı gerekiyor

kusura bakmayında bir konu açılmışsa olumlu yada olumsuz her türlü eleştiriye

açık olarak açılmış olması gerekiyor..

bırakında fikirlerimizi özgürce söleyelim..rahatsız olanda açmasın konu:hulya:

tamam zaten burda bir eylem varmıs ustelik bir sanatcıya veya muhabbetin olmadıgı halde devamlı gordugun baska insanlara tavırlarını begenmedigin birinede gıcık olunabilir yani normaldir

Her şey insanın tavırlarında biter ...
dediğin gibi tanımasanda tavırlarındanda gıcık olunabilir ...
Ama bu onu kıskandığın anlamına gelmez...

arkadaşım kendi fikrimi dile getirdim

siz niye rahatsız oldunuz benim düşüncem bu

siz diğer tarafın ukalalığında niye tek taraf düşünüyorsunuz :hulya:

Ben tek taraflı düşünmüyorumkiii....
Arkadaşın konusunun gereksiz olduğunu da söyledim zaten biraz fazla takılmış olduğunu ima ettim...
Ben sizin ''kıskanmasaydı gıcık olmazdı'' ithamınızdan ötürü yazdım bırakın bende düşüncemi söyleyeyim ozaman ...
Bende kendi fikrimi dile getirdim......

afedersinizde bende konu sahibi arkadaşı tanımam etmem ilk defa burda gördüm...Avukatıda değilim...Siz burdan onu pohpohluyorum umu çıkardınız...
Kusura bakmayında asıl siz illa bi olumsuz eleştiri yapılmış diye sürekli vurmak zorundamısınız...
Ben size benimle aynı fikirde olacaksınız demiyorum sadece bi yazınızda size katılmadığımı dile getirdim...
konu sahibi bişey demedi zaten size hemen her türlü eleştiriye açık olması gerekir muhabbetine girmeseydiniz...

istediğin yorumu yap arkadaşım illa böle nbiye düşünüyosunuz niye taktın ( hala anlama veremedim bu kelimeye neyse ) gibi yapıştırmalarda bulunma

ben sizin gibi taktın lafını yapıştırmıyorum..

illa sizinle aynı fikirde düşünmeyenlere sen böle yaptın şöle yaptın demiyorum

istediğiniz akdar uzatın.. kendi fikrimi söledim elbetteki sizde benim yorumuma alıntı yaparak karşı çıkabilirsiniz saygı çervçevesinde ama sadece okadar

benim adıma yargılayamzsınız taktın nedemekse taktıntı hayret bişey :umursamaz:

direk konu sahibine söylemedim zaten diğer yorumcu arkadaşlar içinde söyledim evet konu açıldıysa olumlu olumsuz eleştirilere açık olunmak zorunda

hemen bir seviyeyi düşürecek tartışma ortamı yaratacak şeyler söylenmemesi gerekiyor taktın gibi bende bu kelimeye taktım arkadaşım

arkadaşım kendi fikrimi dile getirdim

siz niye rahatsız oldunuz benim düşüncem bu

siz diğer tarafın ukalalığında niye tek taraf düşünüyorsunuz :hulya:

iyide arkadaşım eylemi yapan kişi karşı taraf zaten konuyu açan arkadaşda durup dururken gıcık oluyorum dememiş ya onun ukalalığına gıcık oluyor yani ortada bi eylem var bilmem anlatabildim mi :uhm:

tartısma uzarsa gıcık olma olayını bizzat gorcez heralde burda:) uzatmayın bence tatsızlık olmasın

İlk alıntı yaptığım mesajının, samimi gelmediğinden olabilirmi acaba???

evet ben artık uzatmıyorum artık bu konuya başka da bişey yazmıycam...
hemen hemen her konuda böyle tartışma çıkarmaya uğraşan ani çıkış yapan konuyu belkide tam anlamadan ama bende öyle yazayım gitsin gibi düşüncesizce yazılan yorumlara takığım varmıı takığımmm....

Konu sahibi de bişeyler yazsa iyi olur..Konu sahibi eltisinin kişiliğini sevmediğini belirtmiş bu nedenle mesafe koymak istiyor..Eltisinin ukala bir şekilde konuştuğunu bu nedenle ismiyle hitap ederken de rahatsız olduğunu belirttiği halde neden bazı arkadaşlar bukadar tepki gistermiş anlamadım.Siz sevmediğiniz yada davranışlarından hoşlanmadığınız birine mesafe koymak istemezmisiniz?Bence haklı ...Ayrıca bu konuyu sadece eltisinden hoşlanmayanlar bilir,bekarlar hiç anlayamaz..Bir de yorum yaparken kişiye yönelik suçlayıcı cümleler yerine konuya odaklansak daha iyi olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…