iyide konu gereksiz olabilir uzaktaki bi insan için açılmış neticede..Orda haklı olabilirsiniz...Ama insanlara kıskançsın demeden bi düşünün... eminimki sizede eltiniz olduğundan farklı görünmeye çabalayıp ''nasılsın bakalım'' diye bilmişlik ve ukalalık yapmaya kalksa sizde gıcık olurdunuz...Kendinizi koyun arkadaşın yerine ...Hem derdi tek abla dememesi değilki kendini beğenmişlik yapıp ukalaca konuşması...
Bu kadar sorun etmemesi gerektiğini zaten biliyorum! söyledimde ona bunu...
illa insan kıskandıgı kisiyemi gıcık olur sevmiyorsa olur
evet canım bence katılıyorum bu arkadaşın kıskançlığı değil karşı tarafın ukalalığı ve saygısızlığılmaz:
eğer banaysa bu sözünüz cevap vereyim size
illa kıskandığına gıcık olmaz...
yukarıda anlattığım gibi bir eylem olması gerekir...okuyun isterseniz
illa,her gıcık olduğumuz kıskanılcak diye bir şey yoktur elbetteki
yaniii illa taktılarya kadına tek taraflı bakacaklar..İki taraflı düşünülmüyor konu...
İllaki üstüne gidecekler...
arkadaşım kendi fikrimi dile getirdimEylem var zaten niye olaya hala tek taraflı bakıyorsunuz anlamıyorum...
tamam zaten burda bir eylem varmıs ustelik bir sanatcıya veya muhabbetin olmadıgı halde devamlı gordugun baska insanlara tavırlarını begenmedigin birinede gıcık olunabilir yani normaldir
arkadaşım kendi fikrimi dile getirdim
siz niye rahatsız oldunuz benim düşüncem bu
siz diğer tarafın ukalalığında niye tek taraf düşünüyorsunuz :hulya:
afedersiniz ama neden takayım ben konu sahibi arkadaşa :umursamaz:
bende yorumumu yaptım illa sizinle aynı fikirde olacak değilim ya
ozaman sizde bana taktınız ..
tanımam etmeme hayatımda görmediğim bir kişi illa pofpoflamam mı gerekiyor
kusura bakmayında bir konu açılmışsa olumlu yada olumsuz her türlü eleştiriye
açık olarak açılmış olması gerekiyor..
bırakında fikirlerimizi özgürce söleyelim..rahatsız olanda açmasın konu:hulya:
afedersinizde bende konu sahibi arkadaşı tanımam etmem ilk defa burda gördüm...Avukatıda değilim...Siz burdan onu pohpohluyorum umu çıkardınız...
Kusura bakmayında asıl siz illa bi olumsuz eleştiri yapılmış diye sürekli vurmak zorundamısınız...
Ben size benimle aynı fikirde olacaksınız demiyorum sadece bi yazınızda size katılmadığımı dile getirdim...
konu sahibi bişey demedi zaten size hemen her türlü eleştiriye açık olması gerekir muhabbetine girmeseydiniz...
arkadaşım kendi fikrimi dile getirdim
siz niye rahatsız oldunuz benim düşüncem bu
siz diğer tarafın ukalalığında niye tek taraf düşünüyorsunuz :hulya:
ben sizin gibi taktın lafını yapıştırmıyorum..
illa sizinle aynı fikirde düşünmeyenlere sen böle yaptın şöle yaptın demiyorum
istediğiniz akdar uzatın.. kendi fikrimi söledim elbetteki sizde benim yorumuma alıntı yaparak karşı çıkabilirsiniz saygı çervçevesinde ama sadece okadar
benim adıma yargılayamzsınız taktın nedemekse taktıntı hayret bişey :umursamaz:
Bu mudur? Budur. a.s. kaydirigubbakcemile5[/QU
Ya samimiyetle ne alakası var bende n kaç yaş küçük birinin bana ismimle hitap etmesi son derece saygısızca bi davranış ki bu bide eltimse hiç hoşuma gitmez...Büyüklere böylemi davranılmalı benimde eltim var hatta benden 2 yaş küçük olmasına rağmen abla diyo ki buda benim çok hoşuma gidio...Samimiyet göstergesi ise o zaman herkes yabancılar gibi anne babasınada ismiyyle hitap etsin oh ne ala memleket eltisini kınıyor ve yaptığı davranışların yanlış olduğunu düşünüyorummmmmmmmmmkötükedihüso
evet canım bence katılıyorum bu arkadaşın kıskançlığı değil karşı tarafın ukalalığı ve saygısızlığılmaz:[/QUO
Bende eltimle çok samimiyim ama asla benle naber bakalım tarzında konusmasınada izin vermem büyük büyüklüğünü küçükte küçüklüğünü bilsin bu arada eşimin kardeşi benle aynı yaşıt olmasına rağmen bana yenge diye hitap eder oysa arkadaş kadarda yakınızdır her şeyin başı saygııııııııııııııııııııııııııııııı hep destek tam destekkkkkkkkkkk:sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?