- 11 Ocak 2022
- 600
- 775
- 53
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
Yerinizde olsam bütün gruplardan çıkardım, buna bile canınız sıkıldıysa o gruplarda sizi sıkıp suyunuzu içerlerkızlar eşim tarafının aile grubu var kadınlar arasında cümbür cemaat orda.aileye yeni gelen 2 kişi var biri de benim diğer gelinin eltisi grubu kurana eltimi de alır mısın demiş alındı gruba . dün piknikteydik grupta olan bi şeyi konuştular sonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi.ben de kasten yapıldığını düşünmüyorum dedim sonra ordaki gelinlerden biri de diğer gelini de eltisi söyledi de aldılar falan dedi ortamı yumuşattı. biliyorum çok büyük bi konu değil ama can sıktı yani.gruba meraklı değilim ama eltimin hareketinde bi mana aramalı mıyım sizce?ona nasıl davranayım
o kişi eltim işte :)bence gıcık olmanız gereken kişi seni neden almadılar diyen kişi
.
ortalığı karıştırmaya çalışmış ama senden yeşil ışık alamamış bence o ona yetmiştir umurunda olmadıklarını düşünür büyük ihtimalle :)o kişi eltim işte :)
ya kasti bi şey yok ben biliyorum çünkü grubu kuran abla özelde bana çok iyi istesem yolunu yapar derim ona.ben eltimin ortamda bunu demesine takıldımKalabalik akrabali, eltili kadinlar grubunda sorun çikmamasi imkansiz zaten.Bir de boyle her kelimeye takilirsaniz ohoo...
Merakli degilim demişsiniz de merakli olmayan asla girmezdi oyle gruba.
Bu arada kim kimin eltisi bir sey de anlamadim ama nryse
kızlar eşim tarafının aile grubu var kadınlar arasında cümbür cemaat orda.aileye yeni gelen 2 kişi var biri de benim diğer gelinin eltisi grubu kurana eltimi de alır mısın demiş alındı gruba . dün piknikteydik grupta olan bi şeyi konuştular sonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi.ben de kasten yapıldığını düşünmüyorum dedim sonra ordaki gelinlerden biri de diğer gelini de eltisi söyledi de aldılar falan dedi ortamı yumuşattı. biliyorum çok büyük bi konu değil ama can sıktı yani.gruba meraklı değilim ama eltimin hareketinde bi mana aramalı mıyım sizce?ona nasıl davranayım
haber grubu gibi şu hasta şu bebek doğdu gibiBahsettiğiniz grup , ne grubu ? Toplanıp gün mü yapıyorlar yoksa whatsapp grubu mu ?
Çok belli.gruba meraklı değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?