eltime gıcık oldum

Lotuslu cheesecake

yaprak döker bir yanımız ,bir yanımız bahar bahçe
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
600
775
53
kızlar eşim tarafının aile grubu var kadınlar arasında cümbür cemaat orda.aileye yeni gelen 2 kişi var biri de benim diğer gelinin eltisi grubu kurana eltimi de alır mısın demiş alındı gruba . dün piknikteydik grupta olan bi şeyi konuştular sonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi.ben de kasten yapıldığını düşünmüyorum dedim sonra ordaki gelinlerden biri de diğer gelini de eltisi söyledi de aldılar falan dedi ortamı yumuşattı. biliyorum çok büyük bi konu değil ama can sıktı yani.gruba meraklı değilim ama eltimin hareketinde bi mana aramalı mıyım sizce?ona nasıl davranayım

Yerinizde olsam bütün gruplardan çıkardım, buna bile canınız sıkıldıysa o gruplarda sizi sıkıp suyunuzu içerler

ya kasti bi şey yok ben biliyorum çünkü grubu kuran abla özelde bana çok iyi istesem yolunu yapar derim ona.ben eltimin ortamda bunu demesine takıldım

Bahsettiğiniz grup , ne grubu ? Toplanıp gün mü yapıyorlar yoksa whatsapp grubu mu ?

Bence böyle sülale gruplarında olmamak daha hayırlı. Eşimin kuzenlerinin var böyle bi grubu Allah’a şükür kimse seni de alalım demedi. Alsalar bile ilk yapacağım iş grubu bir yıl boyu sessize almak olur

O şimdi aaaa bak beni daha çok seviyorlar ben gruptayım sen değilsin diyordur. Salla gitsin eltilerde görümceler de gereksiz varlık çoğu takmaya değmez

Esimin aile grubu var. Elti görümce vs herkes o grupta var ama ben girmedim. Hatta alalım dediler ben de su an icin gerek yok dedim. Esim de alamaz korkar benden. Alırsa direkt cıkarım cünkü o yüzden bosverin ve eltinizden uzak durun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…