- 16 Haziran 2011
- 15.901
- 69.104
- 798
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
-
haber grubu gibi şu hasta şu bebek doğdu gibi
Aklıma geldi şimdi...Gruba alinmamak için ölü taklidi yapın
"bilmem neden acaba sen aydınlat bizi madem" gibisinden deseydiniz siz desonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi
Ben hiç WhatsApp kullanmam . Sosyal medya dan kendimi arindiriyorum . Gruplar bende anksiyete yapıyor gibi türlü bahanelerAklıma geldi şimdi...
Benimde gözlerim bozulmuş
aynen öyle beni çok güzel anlamışsınız teşekkür ederimGrupta olmayınca , ailenin geri kalanlarının haberi olmuyor mu ?
Grupta yer alan ve görmediğiniz haberlere karşı siz de mesafeli durabilirsiniz.
Topluluk içinde söylenince , doğal olarak "dışlanıyor muyum , sebep ne " diye düşündünüz sanırım.
Derdiniz de grupta yer almak değil , yapılan hareket.
Bulunduğunuz ortamda yüz yüzeyken konusu açıldıysa "bu bir haber grubu ise , içinde yer almamak değil ancak sergilenen tutumu ayıpladığınızı" söyleyebilirdiniz. O an söyleyemediyseniz , bundan sonra söyleyebilirsiniz.
Eltinize o an herkesin eltisi düşünmüş de aldırmış, sen beni niye aldırmadın asıl deseydiniz. Onun haricinde uzak durun öyle gruplardan aman aman.kızlar eşim tarafının aile grubu var kadınlar arasında cümbür cemaat orda.aileye yeni gelen 2 kişi var biri de benim diğer gelinin eltisi grubu kurana eltimi de alır mısın demiş alındı gruba . dün piknikteydik grupta olan bi şeyi konuştular sonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi.ben de kasten yapıldığını düşünmüyorum dedim sonra ordaki gelinlerden biri de diğer gelini de eltisi söyledi de aldılar falan dedi ortamı yumuşattı. biliyorum çok büyük bi konu değil ama can sıktı yani.gruba meraklı değilim ama eltimin hareketinde bi mana aramalı mıyım sizce?ona nasıl davranayım
Önemli olan sizi gruba almamışlar ve bence çok güzel bir hareket yapmışlar.kızlar eşim tarafının aile grubu var kadınlar arasında cümbür cemaat orda.aileye yeni gelen 2 kişi var biri de benim diğer gelinin eltisi grubu kurana eltimi de alır mısın demiş alındı gruba . dün piknikteydik grupta olan bi şeyi konuştular sonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi.ben de kasten yapıldığını düşünmüyorum dedim sonra ordaki gelinlerden biri de diğer gelini de eltisi söyledi de aldılar falan dedi ortamı yumuşattı. biliyorum çok büyük bi konu değil ama can sıktı yani.gruba meraklı değilim ama eltimin hareketinde bi mana aramalı mıyım sizce?ona nasıl davranayım
Al bendende o kadarKalabalik akrabali, eltili kadinlar grubunda sorun çikmamasi imkansiz zaten.Bir de boyle her kelimeye takilirsaniz ohoo...
Merakli degilim demişsiniz de merakli olmayan asla girmezdi oyle gruba.
Bu arada kim kimin eltisi bir sey de anlamadim ama nryse
Bence kafanıza hiç takmayın gerek yok ben zaten ortada can sıkacak bir durum da göremedim...kızlar eşim tarafının aile grubu var kadınlar arasında cümbür cemaat orda.aileye yeni gelen 2 kişi var biri de benim diğer gelinin eltisi grubu kurana eltimi de alır mısın demiş alındı gruba . dün piknikteydik grupta olan bi şeyi konuştular sonra eltim onu aldılar seni almadılar niye acaba gibisinden dedi.ben de kasten yapıldığını düşünmüyorum dedim sonra ordaki gelinlerden biri de diğer gelini de eltisi söyledi de aldılar falan dedi ortamı yumuşattı. biliyorum çok büyük bi konu değil ama can sıktı yani.gruba meraklı değilim ama eltimin hareketinde bi mana aramalı mıyım sizce?ona nasıl davranayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?