Eltime Hala sinirim geçmiyor.

sanki sevgilin işi kabul etmiş ya da kız sürekli sevgilini taciz ediyor gibi bir durum lanse etmeye çalışmanda ilginç ayrıca sevgilin bebek mi kendi cevabını veremiyor mu?? neden dikkat çekmeye çalışayım. burdaki sanalda dikkat çeksem nolur çekmesem nolur??

sadece mantıksız geldi bana. sizin yaptığınız bu hesapları genelde evli insanlar yapıyor. o yüzden saçma yani..

Ben öyle bi durum lanse etmedim sadece siz öyle algılamışsınız.

Siz iki bayanda evlenmeden eltim, eşim, işimiz.... oldu bitti yani..
İkiniz de her şeye çok karışıyorsunuz belli.. nefes alsınlar bırakın da

Orda tek bi tane eşim diye kurduğum cümle yok. Eltiö dememdeki sebebide açıkladık anlatırken her dakika sevgilimin abisinin kardeşi diye uzatmak istemedim. Gayet rahat nefes alıyolar zaten . Benim size akıl danıştığım konuya bakın sizin ordan cımbızla olmayan kelimeleri bile çektiğinize bakın.

Ikinizde daha aileye girmemissiniz bile bu neyin cekismesi kusura bakmada anlamadim... belki ilerisi gelmeyecek belkide daha farkki seyler olcak nerden bu kadar garanti konusuyor elti adayi bunuda anlamadim... ayrica ortakli teklifinde de bi kotu luk goremedim.. tek sorun sizin uzak olmaniz onlarin bir olmasimi yoksa biriken paranin gitmesimi

Onlar sadece teklif etmiş.
Kabul edip etmemek erkek arkadaşına kalıyor.
Bu kadar büyütülecek bir olay değil.
Zaten o da kabul etmem demiş.

Aslında çekişme değil ben zaten söylüyorum ikimizinde aileden olmadığını mesajları okursanız yazmıştım. Beni rahatsız eden onun kendini bişey zannedip sevgilimin çok güzel bi işi olduğu halde illede gel ortak olalım demesi.

Siz de eş kelimesini cımbızla çekmişsiniz ama
Zaten sevgilin oralı olmamış bu iş konusunda, istemem demiş.
ve sen hala eltimi aramalıyım ona bir şey söylemeliyim, illa arayı bozma derdindesiniz
Evli olsanız neyse ne, şimdiden böyleyseniz vay o ailenin haline...

Boşver. Kız bir daha konuyu açarsa bu konu beni ilgilendirmiyor.
Ben daha aileye girmedim der.
Geleceğimi kendi hayallerime göre planlamayı istiyorum dersin.

Mesafeni koru yönetmek isteyen bir tip galiba.

Mesajlari okudum is guzel olabilir ama belki bu is daha karli olabilir yada ne bilim daha iyi ikinizde sevgili konumunuzdasiniz ayrica kiz sanki tek basinami diyor ortak olcaz diye ortada ortak alinmis bir durum var soyledigin cumleyi cokta dogru bulmadim sende sevgilisin oda kendini bisey sanmasin demen hos degil belki sen gidersin o kalir nerden bilceksinizki ortada bi resmi durum yok

Boşver. Kız bir daha konuyu açarsa bu konu beni ilgilendirmiyor.
Ben daha aileye girmedim der.
Geleceğimi kendi hayallerime göre planlamayı istiyorum dersin.

Mesafeni koru yönetmek isteyen bir tip galiba.
Aslında aramız çok iyiydi onlaron 3.5 senedir bizimde 2.5 senedir bi ilişkimiz var bu zamana kadar hiç kırılmadık birbirimize hatta derdi kız kardeşim yok ama seni tanıdım kardeşim olsan bu kadar severdim sanırım diye bende öyle seviyordum ki seviyorum tel bi hatasıyla hemen silip geçen bi insan değilim. Fakat bu samimiyet bizim hayatımıza karışma yetkisini verdi sanırıö. O yüzden sordum sizlerede mesafeli olmalıyım diye.. :)

Söyleyecekseniz o zaman söyleyecektiniz, sonradan arayıp konuşsanız ne olacak ki?
Konusu tekrar açılırsa da sevgilinizin cevabı belliymiş zaten.

Susmak ve başkalarının iş ilişkilerine karışmamak gevşeklik falan değildir bu arada. Olayın kendimizi ilgilendiren kısımlarına o an cevap vermek önemli. Ben olsam, benim böyle bir plandan haberim yok ama ben başka bir yere gitmeyi düşünmüyorum, iş konusunda ise cevabı sevgilim verir zaten derdim.

Kader tabii ki belli olmaz.. İnanın yaşadıkları şehirde bu işten daha güzel para kazanacaklarını düşünmüyorum. He inşallah kazanırlar Allah gönüllerine göre versin ama düşüncesini ben yanlış buluyorum çünkü kendiside biliyor erkek arkadaşımın burada çok güzel bi işi olduğunu

Iste bu kadar tel falan acmayin yada mesafe koymayin belki ilerde yuz yuze bakcaksiniz bir anlik sinirle gemileri yakmayin hayir desin sevgiliniz olsun bitsin uzatilcak bisi yok ...

Evet o zaman söyleseydim çok iyi olurdu size sormamdaki amaçta buydu işimdi konuşmalımıyım yoksa yanlışmı olur diye. Sizde konuşmamamın daha doğru olduğunu söylediniz zaten. Keşke o an şaşırmayıp bişeyler söyleyebilseydim ama olmadı..

zaten sevgilin kabul etmeyi düşünse,, düşünmeye değer bi teklif olarak görse sana anlaatırdı. bi de böyle düşün. kız kendi kendine gelin güvey olmuş resmen. iş kurucaz da ortaklık yapıcaz da bikbik de bikbik. boooşver sen böyle bi konu yüzünden sevgilinle aranı da hiç açma. adam zaten senin için kalmış senin bulunduğun şehirde. orda yaşıycaksınız belli ki evlenince de. bi daha konusu açılırsa da yani kız sana yine açarsa bu konuyu olmuyo canım ortaklık senin haberin yok mu de ona

Anlatıcakmış zatende kız fırsat vermedi sevgilimle konuşmuş o çalışıyorum ben ararım seni diyip kapamış kızda bana yazdı hemen anlatmak için :)) evet burda ev almayı düşünüyor istanbulda yaşayacağız tam benim hissettiklerimi yazmışsın :)))

Evli değil bir şey değil neyin ortaklığını yapıyor sevgilisi ile. Sonuç olarak bunlar evli olmadığı için 3 ortak sayılır öyle iş mi kurulur. Zaten ortaklık olayına karşıyım ben. Ne kadar ortak is kuran arkadaşım varsa dağıldı. Şöyle aileden kurulu çekirdekten yetişme olur neyse. O para gitse ne olacak borçla mı evleneceksiniz. Ben olsam verirdim cevabını hepimizi ilgilendiren bir konu ile ilgili plan yaparken bize de danışsaydınız Hayır cevabı alır boşuna planlar kurmazdınız diye.

Bence hiçbirşey söyleme,
zaten siz ikinizde henüz evli ya da nişanlı değilsiniz daha aileye girmeden ikilemlerle sorunlarla girmeyin
bence .
Hiç hoş bir izlenim olmaz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…