Eltime karşı nasıl davranmam gerekecek?

bence böyle bir insan için çaba harcama çünkü asla deymez.sen ağzınla kuş tutsan yaranamazsın çünkü sana kafayı takmış.hiç muhatap olma sende onu görmezlikten gel onu kendi silahıyla vur derim.

bu arada ne söylediniz ki size bu kadar düşman oldu bu kadın?
belki söylediğiniz size göre önemsizdir fakat o çok takılmıştır buna, onun için gurur kırıcı ağır bi sözdür, olamaz mı??

Siz üzerine bu kadar gittiginiz icin o kacıyor olabilir veya gercekten sizden hoslanmıyordur bu yüzden böyle davranıyordur insanlıgınızı yapmıssınız tavırları degismedigine göre sizde uzak durun bence.

oFF nedir bu biz bir aileyiz çabaları?
Bu ısrar neden?
Aynı soy adı taşıyorsunuz ee ne olmuş ki?
Binlerce aynı soy adı taşıyan insan var dünyada..
İlla canımlı cicimli olmak zorunda mısınız?
Bayan sizi görmüyor muhatap dahi olmuyor ve hala evine gideceğim falan demişsiniz.
Gidin tabi sizin tercihiniz ama çok küçülürsünüz karşısında bunu bilin.
İnsan bir kere dener olmuyorsa vaz geçin kaynaşmaktan akraba olmaktan.
Olgun cici iyilik sever bir gelin gibi görünmek zorunda değilsiniz ki.
Emin olun kimse bu tavırlarınızdan dolayı size madalya takmaz

Sizin için her hangi bir yanlışınızdan dolayı böyle söyleseler güzel olur muydu?
Hepimiz elti görümceyiz.
Arkamızdan bu şekilde konuşulsa hangimizin hoşuna gider?
Sohbet düşmüş iyice

bu arada ne söylediniz ki size bu kadar düşman oldu bu kadın?
belki söylediğiniz size göre önemsizdir fakat o çok takılmıştır buna, onun için gurur kırıcı ağır bi sözdür, olamaz mı??

ben başka şehire gelin geldim kimsem yok zaten burada... neyse memleketime taitile gitmiştim bnunla da görüştüm giderken ben giyorum alahaısmarladık diye neyse. gittim kaç gün oldu aramadı sonra kocasının yanında aradı benim kontörüm yoktu abinden arıyorum sen de hiç demiyosun niye armadı beni bişey mi oldu dedi. ben tabi gıcık oldum kocasının yanında sen de hiç aramıyosun demene... ben de dedim ki yenge ben seni gördüm de geldim nerden bileyim ki kontörün var mı yok mu sen beni arayacaksın dedim... o büyük ya bu laf ağırına gitmiş meğer fırçalamışım onu(!)
sonra neyse bu beni aradı nasıl olsa bir gün sonra da ben aradım onu açmadı telini terbiyesiz kızmış olabilir açıp serin konuşabilirdi mesela. sonra ben tekrar evime geldim buraya gördüğü yerde konuşmadı mıy mıy konuştu ben de başladım konuşmamaya gördüğümde ama işte eşi hastalandı eşimle gittik abisi görmeye eve... kendi hastalandı ameliyat olacak diye duyunca gemiş olsuna gittim yoksa ben de yalakalık etmiyorum... sonuçta onun yaptığı gibi kesip atamadım dost var düşman var niye böyle olsun ki dedim... gördüğüm yerde konuşmasak muhabbet etmesek de merhaba merhaba olması lazım diye düşündüm ama o öyle kalitesiz ki kim olursa olsun ortamda tanımıyor konuşmuyor çok farklı bir insan... hastalık olmasa kapısını asla açmazdım yine eşim üzülmesin diye yaptım onu da ne biliyim ya... yoksa barışmak mı asla ve aslaaa... biliyorum hiç birşeyi de haketmiyor ama ne bilyim kendi kalitesine karşı bende kalitesiz olmak istemiyorum işte... yalakalık olduğunu düşünüyordur belkide kendisi ne düşünrüse düşünsünnn ben onunla bir araya gelmem ki zaten özel hayatta. ev oturmaları tel görüşmeleri asla olamaz ben de kestim zaten dediğim gibi yine de insan bayramlarda zor durumlarda bir araya gelmeli diye düşündüm...
arkadaşların yorumlarını okuyunca çok şaşırdım herkes olumsuz yazmış bu kadar beklemiyordum açıkçası bir taneniz de çıkp olsun insanlık sende kalsın dememiş demek ki karşı taraf gerçekten hiç haketmiyormuş biliyordum da sizin hatırlatmanız farklı oldu

Son düzenleme:

Son düzenleme:

ya bosver bundan sonra
yada acikca konus
bahane aramis resmen..
bu arada aranizda kac yas var eltinle

Tamam da bu sizin düşünceniz..
Eltiniz de dost düşman beni bağlamaz istemiyorsam istemiyorumdur diye düşünüyor olamaz mı?

öyle düşünüyr zaten.. ben de öyle düşünmek isterim de olmuyor işte sonuçta bir araya gelmemiz gerek durumlar olabiliyor ne biliyim bana hiç şık gelmiyor mecburi ilişki diye birşey yok mudur... karşınızdakini sevmezsiniz ama mecburen bir ortam da bir araya gelirsiniz aile ortamı mesela ne kadar şık olur ki tavırlı davranmak konuşmamak... konuşmaktan kastım sohbet değil görünce en azında selam vermek ya da kalkarken iyi günler iyi akşamlar demek.... vs... ya da işte küs olduğunu aileden başkalarına yansıtmak... kol kırılır yel içinde kalır tabiri önemsiz midir?

Son düzenleme:
ya bosver bundan sonra
yada acikca konus
bahane aramis resmen..
bu arada aranizda kac yas var eltinle

ben 22 o da 36 yaşında. ben nişanlıyken de çok kaprisler yaptı herkes kendi etrafında dönsün istedi. ben alışverişe çıktığımda o ağlayarak eve döndü ortada hiç bişey yok... herhalde eşim beni bırakıp onu nazlayacaktı... kuzenler ya birde hep ben hep ben diyen bir insann... ben evlendiğimden beri kadın yedi kendini fesatlıktan... hasta diye yine de üzüldüm insanız sonuçta yine de düşmanım değil ya...

Canm sen zatn yapman gerekni yapmissin fazlasyla ...kus kalma ama tutupta oyle etrafinda dort donmeye gerek yok.. Sende o yokmus gibi dawran hic sallama kudursun oda

sen yapman gerekeni yap
hastahaneyemi gidersin evinemi gidersin
gecmis olsun dileklerini sunarsin
en azindan gorsun kötü günde yalniz birakmadigini
kafanada takma
yuzsuzluk olarak algilamaz bence..
ancak iyi niyetin karsisinda ya yumusar yada
tam kudurur :)

Canm sen zatn yapman gerekni yapmissin fazlasyla ...kus kalma ama tutupta oyle etrafinda dort donmeye gerek yok.. Sende o yokmus gibi dawran hic sallama kudursun oda

etrafınfa dört dönmüyorum işte arkdaşlar bazıları beni yalakalık yapar gibi algılamış diyorum yao kesti diye ben de kestim zaten ne tel görüşmem oldu ne de kapısını açtım hastalığı dışında hani büyüktür gidip çay içelim falan asla olmadı öyle şeyler olmazda o kadar şeyden sonra mümkün değil... hatta aradaki bu mesafeden çok memnunum gidiş geliş asla istemiyorum bende huzurum böyle çok iyi...ama işte demek istediğim yeri geliyor mecburen ortamda karşılaşıyoruz o zaman da kaliteyi bozmamak gerek diye düşünüyorum merhaba olmalı ya da hoşgeldin vs.. onun dışında resmi de olunsa insanlar konuşmuyor demezler mesela araları açık ya da resmiler herhalde der... bu kadın resmen kimseyi dostu düşmanı bilmeden kin güdüp yanından seni görmeden gidebiliyor bana da çok çirkin geliyor işte.
en azından hastalık durumunda emeliyat olmadan gitmem gerçekten yalaklık mı olacak off bilmiyorum ya ameliyat olup bittikten sonra yine herşey aynı olcak zaten kapısını açmam ki bir de hastaneye giderim tamam yine herşey onun istediği gibi olur ki ben de öyle istiyorum zaten... diyorum ya mecburi durumlar da da mı bir araya gelinmemeli ne biliyim ben hiç böyle bişey görmemiştim daha önce

yumuşama huyuna katılmıyorum da dediğin gibi tam kudurur sanırım.... o öyle fesat öyle deve kini olan bir kadın ki ne koca hatrı biliyor ne de başka bişey.... görümcemle de konuşmuyor üstelik teyze kızları.. görümcem onun teyzesinin kzı düşünün.. onunla da böyle ufak bişey için kesmiş ilişkiyi kaç yıldır konuşmuyorlar... eltimin kızı halasını tanımıyor düşünsenize çocuk 5 yaşında.. kadın çok kinli... göürmcem de ben gittim diye o da gitti sonuçta onun da teyzesinin kızı ben gitmesem gitmezdi belkide... geçenlerde de görümcem için işte benimle konuşmak istiyor yağcılık yapıyor falan demiş... kendini kaf dağında görüyor

eltine karşı hiçbir şekilde davranman gerekmiyor o seni sevmiyor ve bunu açıkça belli etmekten de çekinmiyor sen elinden geleni yapmışsın eşinde görmüştür bu çabanı bundan sonrası için yok eşimin hatırı var yok kaynım kırılmasın diye çabalama bence sende onu yok say ve bir daha ne evine git nede gördüğün yerde slm ver yokmuş gibi farzet

aynen dediğin gibi yapıyorum artık ben de... ama işte dediğim gibi canım şuan ameliyat olacak ve ameliyatı çok zor olacakmış kolay bir ameliyat olmayacakmış kendisinin kaynımın morali alt üst... e eşim de abisine karşı ne biliyim ilgisiz mi olsun yine hiç olmazsa bur durmda bir araya gelinmeli diyorum bende. onların zor zamanları şuanda. onun dışında ameliyat olduktan sonra yine herşeye eskisi gibi devam onunla zaten bir araya normalde asla gelinmez... yanlış mı düşünüyorum yine

ooofffff cok tutarsizsin.
Bir yandan devekini bilmem ne diyorsun eltine, bir yandan ilgi göstermek istiyorsun.
Bence eltin senin icini okumus onun icinde senden uzak kalmak istiyor hakli olarak.

Ikincisi, cok komigime gidiyor, nedense baskalariyla problemi olan kocasina saldiriyor, varsa yürek yüzüne söyle bunlari, esin ne yapsin. Aciyorum bu erkeklere bazen böyle kadinlarla evli olanlari sadece tabiki...
Kalpten gelen gercek ilgi her zaman yolunu bulur ama seninki, gercek duygular degil, ondan samimiyet olusmuyor aranizda.

Yok canm bnm sen bni yanlis anladn yalakalik anlaminda demedim.. Olumlu yondeydi o... Demek istedgm sey her iki taraf icinde sen zaten elinden gelenin en iyisni yapmissn birak sen ustune dahs cok dustukce yani olumlu olarak yardmci olmaya calstkca dahada kendini bisey sanio... Allah niyetini bilio zatn sen adimini attin birak bundan sora yokmus gibi dawran ayni ortamdayken bile... Bu sefer dahada delirir... Hem etrafnddakilerde (esin ailen vs) cabani gordu bundan sonraki negatif olumsuz biseyden zaten onu sormlu tutarlar..

Bu "kalite" kelimesi dikkatimi çekti açıkçası.Eltinle ilgili açtığın diğer konuda da sıkça kullanmışsın.Belki farkında olmadan eltini küçümsüyor olabilirsin.Sözettiğin dargınlık sebebi önemli görünmüyor.Ama sonradan laf taşıyanlar olduysa,yani birilerine yorum yaptıysan ve eltinin kulağına gittiyse sorun büyümüştür.
Hastalık tabii ki destek olunması gereken bir dönem.Sen de üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın.Birbirinizden hoşlanmıyorsanız sık görüşmenize gerek yok.Gerekli ortamlarda gerektiği kadar konuşarak mesafe bırakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…