ooofffff cok tutarsizsin.
Bir yandan devekini bilmem ne diyorsun eltine, bir yandan ilgi göstermek istiyorsun.
Bence eltin senin icini okumus onun icinde senden uzak kalmak istiyor hakli olarak.
Ikincisi, cok komigime gidiyor, nedense baskalariyla problemi olan kocasina saldiriyor, varsa yürek yüzüne söyle bunlari, esin ne yapsin. Aciyorum bu erkeklere bazen böyle kadinlarla evli olanlari sadece tabiki...
Kalpten gelen gercek ilgi her zaman yolunu bulur ama seninki, gercek duygular degil, ondan samimiyet olusmuyor aranizda.
Bu "kalite" kelimesi dikkatimi çekti açıkçası.Eltinle ilgili açtığın diğer konuda da sıkça kullanmışsın.Belki farkında olmadan eltini küçümsüyor olabilirsin.Sözettiğin dargınlık sebebi önemli görünmüyor.Ama sonradan laf taşıyanlar olduysa,yani birilerine yorum yaptıysan ve eltinin kulağına gittiyse sorun büyümüştür.
Hastalık tabii ki destek olunması gereken bir dönem.Sen de üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın.Birbirinizden hoşlanmıyorsanız sık görüşmenize gerek yok.Gerekli ortamlarda gerektiği kadar konuşarak mesafe bırakabilirsiniz. [/QUOTE
ben asla arkasından konuşmadım kimse de bana cesaret edip neden knuşmuyorsunuz demedi bile çünkü kimseye bişey demedim yansıtmadım. dışarıdaki şahıslar ağzından laf alır her zaman yüreğinden koz almaz bunu iyi biliyorum çünkü... kendisi konuşuyor ama herkese de ilan ediyor bana da şık gelimyor bu. ayrıca zaten durum dediğinden farklı değil ben de artık onu çıkardım hayatımdan gerek kalmadığım sürece zaten asla bir araya gelmiyoruz... o benden değil asıl ben ondan kaçıyorum şimdi o ufak birşeye kızıp herkesle kin tutan biri etrafında küs olduklarının sayısı hayli fazla. bende sadece eşimle birlikte zor zamanında bulunmak istedik başka bişey değil yani
Elti şimdide eşek oldu tebrikler
haklısın sen arkadaşım dost var düşman var mecburi bir ortamda bir araya gelindiğinde bir merhaba olmalı diye düşünüyorum. ki bunlar bi aile sık sık bir araya gelinecek ortamlar olabilir. bu niye yalakalık olsun ki, olgun iki insan gibi merhaba denilir köşeye çekilinir. ama eltide o olgunluk yok belli ki .. zaten konu sahibi özel hayatında görüşmüyormuş arayıp sormuyormuş. hastalık içinse ayrı ayrı hem evine hem hastaneye gitme bence. o kadarı fazla kaçar. zaten anlamıyor insanlıktan. evine gitmektense hastanede kısa bir geçmiş olsun ziyareti yeterli olur. bu arada da kaynına (eltine değil)abi varmı bir ihtiyacınız, çocuklarla ilgilenmemizi ister misiniz diye sorabilirsin. ya da eşin sorsun.bu da insanlıktandır.
merhabalar, sabrınıza hayran kaldım.Sizi önce bu husus da tebrik ederim
ve konuyla ilgili kişisel fikrim bence siz en doğrusunu yapmışsınız ve yapmaya da devam etmelisiniz çünkü siz busunuz bu sizin tabiatınız da var,isteseniz de kötü davranamazsınız vicdanınız çok duyarlı çünkü ve buda çok güzel ve değerli bir özellik.Siz eltiniz gibi olmayın farklı kalın fark yaratın huzurunuz bozulmaz aksine ruhunuz doğruyu yaptığı için ekstra huzurlu olur diye düşünüyorum.Diğer türlü olursa hem eltinizin davranışları hemde sizin tabiri caizse ona karşı misillemeniz sizi daraltacak çünkü öyle davranmak sizin tabiatınıza aykırı. Diye düşünüyorum tabii insiyatif sizin nasıl dilerseniz öyle olur inşallah hakkınızda en güzeli ve hayırlısı olur.çok üzülmeyin çünkü eltiniz sizin gibi çok naif bir insanı kaybediyor o üzülsün
yok canım zaten evine gidip yemek yapma çocupuna bakma değil... sadece bana düşer diye düşünüyorum sormak gerekir sonuçta... sadece çocukları ben bakabilirim diycem ama dediğiniz gibi eltime değil de kaynıma sorayım eşim zaten diyecek abisine. ben üzerime düşeni yapayım da sonra geri çekilicem sonuçta... herşey kaldığı yerden devam... hastane ceneze işinde böyle olmak lazımBu kadar olay yaşanmışken; siz evine gidip geçmiş olsun demişsiniz. Çay muhabbetiyle ve kayınvalidenizin evinde yaptığı hareketle o size ve yaptıklarınıza verdiği değeri kanıtlamış zaten.
Abartı olan, iyilik perisi gibi görünen olay şu; evine gideyim, yemek yapayım, çocuklarına bakayım....
Ne gereği var. Hastaneye git geçmiş olsun de, gerekirse (ki bence gereksiz) evine git kayınbiraderine yapabileceğim bir şey var mı de olsun bitsin. Çocukları getireyim, biz bir aileyiz bilmm ne muhabbetlerine girme.
O sana değer vermiyor, yapılanların kıymetini bilmiyorsa abartmayacaksın bence. Üstüne düşeni yap gerisine karışma.
Haklısın böyle olmak lazım ama iyiliğe her zaman iyilikle karşılık vermiyorlar maalesef. Eşinin abisine teklif et kabul ederse ne ala etmezse yoluna bakarsın sen de...
Eltiniz için bir sürü hafif argo kullanmışsınız hala gidecemde görecemde yanında olacamda diyorsunuz
Ya sevmiyorsunuz eltinizi kabul edin
Sadece eltinizi bir nişan isabeti olarak görüyorsunuz.
Kaleyi içerden feth etme çabaları..
On ikiden vurmaya çalışıyorsunuz eşinizin ailesine cici görünmek için.
Bunuda büyük isimlerden biri olan büyük eltinizde göstermeye çalışıyorsunuz(kullanarak)
Yapmayın etmeyin siz eltinizi sevmiyorsunuz tek amacınız göz boyamak
Üzgünüm ama arkadaşa katılıyorum.Yazdıklarınızdan çıkardığım eltinizi beğenmediğiniz
ve sevmediğiniz.Eltinizin kendini sizden çekmesinin sebebi kıskançlık v.s. de olabilir ya da
sizinle alakalı çok haklı sebepleri de olabilir.Aynı ailedeyiz demişiniz ama o kadar da yakın davranmanıza gerek yok,
onu idare etmek durumunda değilsiniz.Hastalığında ya da sıkıntılı
günlerinde bir geçmiş olsun dersin olur biter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?