Eltime takılan altınla bana takılan arasındaki fark

Düğün takısı konusunda benden daha kötü durumda olan yoktur herhalde.Altın takı çok seviyorum.Bekarken çalışmaya başladıktan sonra bir sürü almıştım ama evimi alırken gitti hepsi.Birkaç bilekliğim ve yüzüklerim dışında.Eşim bana sadece bir beştaş ve iki tane bilezik aldı.Parmağımdaki alyans vefat eden kayınvalidemin.Evlenirsem annemin yüzüğünü takıcam demiş.Evlenirken iki olan bilezik sayısı şimdi 6 oldu.Çok seviyorum ne yapayım.Maaşımla biriktirip aldım.

İyi de şimdi bu iki kardeşi birbirine düşüren ailesi olmuş.Benim gözümde bütün evlatlar eşittir o yüzden ona göre herkese eşit şekilde davranılması/altın takılması lazım.Bakın böyle kardeşlerin arasına nifak sokmus büyükler

Ne istemesi artık ya düğününüz olmuş bitmiş geriye dönük sürekli bişe istemek nedir
Benim eltimde 15 yıl araylayiz bana kolye takıldı oda istedi kavga çıkarmış sinir oluyorum lütfen insanların mutlu anlarını bozmayın
İsticeksen kocandan istersin sürekli yarış halinde olmayı birakin

Agla sacini basini yol cirkeflik yap

Ya da seni alakadar etmeyen konudan uzak dur görende kuman zannedecek sana ne ayol

Eşiniz hediye
Etsin size özel bir günde

Ay yaşlanınca yallah huzurevine ya

Nasıl ailesi oldu her şey eşit sadece küçük olan yaptı fazlalığı o da kendi parasıyla burda soruluyor eş ailesi mi kocası mı söylemiyor bile

Eltinize takılanların çetelesini mı tutuyorsunuz anlamıyorum.
Kime göre haksızlık neye göre haksızlık?
o zaman belki durumları müsaitti taktilar yada onun eşi bunları alabildi size neden ilgilendirsin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…