- 29 Eylül 2015
- 49
- 12
- 3
- 34
- Konu Sahibi ay-denizer
-
Önceden kaç kez dedim gel bizde de kal onların memleket soğuk kışın gel kal diye ama oğlumu bırakamam diyordu yani malum oğlu. Bariz evlat ayırıyor zaten .Bu saatten sonra da gel demem zaten asla gelmez çünkü biz o oğul gibi her dediğini yapamayız yanı eve tuz alsan sorulsun istiyor ben kendi aileme bile yapmam ki başkasına yapayımo zaman keşke evlenmeyip anasıyla yaşlansaymış.
eşinin böyle bir durumu yok galiba.
en nihayetinde onun da annesi. Biraz da sizde kalsa?
Eşim oradayken konuştu böyle yaparsan yuvalarını yıkarsın bazı konuları kendileri halletsin aralarında dedi biraz hoşgörü dedi vs vs daha bir sürü şey.O zaman da beni huzur evine versinler ben onları rahatsız etmeyeyim diyorOzman annesi ile konuşacak eşin. Gelinin mutsuz ise oğlunda mutsuz demektir diyecek. Yani her türlü olayı çözebilecek kişi eşin. Sen sakın girme.
Bellikii seni ezemeyeceğini bildiği içindir gelmek istemezÖnceden kaç kez dedim gel bizde de kal onların memleket soğuk kışın gel kal diye ama oğlumu bırakamam diyordu yani malum oğlu. Bariz evlat ayırıyor zaten .Bu saatten sonra da gel demem zaten asla gelmez çünkü biz o oğul gibi her dediğini yapamayız yanı eve tuz alsan sorulsun istiyor ben kendi aileme bile yapmam ki başkasına yapayım
Önceden kaç kez dedim gel bizde de kal onların memleket soğuk kışın gel kal diye ama oğlumu bırakamam diyordu yani malum oğlu. Bariz evlat ayırıyor zaten .Bu saatten sonra da gel demem zaten asla gelmez çünkü biz o oğul gibi her dediğini yapamayız yanı eve tuz alsan sorulsun istiyor ben kendi aileme bile yapmam ki başkasına yapayım
Eşim de ben de dedik bak biz gidecez sen onunla iyi olmaya bak o hep yanında olacak hasta olunca o sana bakacak vs dedik .Ne malum benim hasta olacağım belki o bana muhtaç olur dediKv yaşlanınca beğenmediği gelinin eline düşeceğini hiç unutmasın nasıl yüzü tutacak da yardım isteyebilecek ?
"Size geleyim" dememiş nedense ilk aklına huzur evi mi gelmişEşim oradayken konuştu böyle yaparsan yuvalarını yıkarsın bazı konuları kendileri halletsin aralarında dedi biraz hoşgörü dedi vs vs daha bir sürü şey.O zaman da beni huzur evine versinler ben onları rahatsız etmeyeyim diyor
Keşke gitsede huzurevinede kurtulsa gelin ondan nerde o günleeerEşim oradayken konuştu böyle yaparsan yuvalarını yıkarsın bazı konuları kendileri halletsin aralarında dedi biraz hoşgörü dedi vs vs daha bir sürü şey.O zaman da beni huzur evine versinler ben onları rahatsız etmeyeyim diyor
Sanıırm siz de dalga geçmek için burdasınız öyleyse konumu terketmenizi rica ediyorum .Sen gerçekten zor bulunur bir gelinsin (!?) kvalideyi çağırıyorsun üşümesin diye, eltini koruyorsun falan..
hiç öyle bir halim yok emin ol bundan.Sanıırm siz de dalga geçmek için burdasınız öyleyse konumu terketmenizi rica ediyorum .
Susmasa ne yapacak koca koca olamadıktan sonraCanli eski köy filimleri gibi olmus bu mevzu. Demekki canli örnekleride hala bu zamanda 2015 yilinda malesef mevcut. Pes yani böyle gerikafali düsünen kvdeler hala var. Elin gavuru yaslaninca dünyayi gezer yurdum kaynanasi gelini ezer! Acidim eltinize Allah yardimcisi olsun ama o sustukca tepesine biner bu kadin!
Eltimin internete girme olasılığı yüzde sıfır zira teline kontör bile alınmıyor ben de siteye yeni üyeyim bilmiyorum nerden çağrışım yaptı size.Ben bu konuyu daha öncede okudum sanki. Başka bir topikte yazdınız mı bunları, yada eltiniz buraya üye olabilir mi ?
Eltimin internete girme olasılığı yüzde sıfır zira teline kontör bile alınmıyor ben de siteye yeni üyeyim bilmiyorum nerden çağrışım yaptı size.
Canli eski köy filimleri gibi olmus bu mevzu. Demekki canli örnekleride hala bu zamanda 2015 yilinda malesef mevcut. Pes yani böyle gerikafali düsünen kvdeler hala var. Elin gavuru yaslaninca dünyayi gezer yurdum kaynanasi gelini ezer! Acidim eltinize Allah yardimcisi olsun ama o sustukca tepesine biner bu kadin!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?