Eltimi ezen kayınvalide ve daha bir sürü şey ...

K.validesiyle ayni zihniyeteler demekki.

Ben öyle birşey yaşayacağım, eşim ve k.validem göndermeyecek, babam gider döver ya. Gerçi babama kalmadan kız kardeşim döver

çok çok cahil bir kadın asla muhattab olunmaz ne kadar konuşursa kendine yontar oğlu da adam değilmiş yani hamile karısına yaptığına bak

Kayınvalidenin aynısını sana yapsa ailene gitmene engel olsa ne yapardınnız Kızlar ?

Çok üzüldüm kızcağıza ya sizede helal olsun bu durum karşısında susmamışsınız kötü olacağınızı bile bile savunmuşsunuz.Kayınvalide nasıl bir insan bu devirde hala böyleleri yaşıyor mu ya.Beyin nakli gerek kayınvalideye.Akşam akşam sinirim hopladı..

Bence yanlış yapıyorsunuz karısmasanız daha mı iyi olacak nasıl gönlünüz el veripte susacaksınız bu kızın annesi babası kimsesi yok mu.. Siz bir şey yapmasanız bile eşinize söyleyin nasıl göz yumarsınız vicdanınızın rahat edecegine ben inanmıyorum..

Kalabalık bir ailesi var ama onların haberi yoktur bu kadar ciddi olduğundan durumun çünkü kız korkuyor söylediğini sanmıyorum artı pek görüştürmüyorlar da :/
Tamam işte gizlice sizin siz oldugunuzu bilmeden haber verin onlara bişey yapılmalı yapacak birşey olmalı çok yazık

Allah o kaynanana ve oglan bozuntusunu ıslah etsin başkada bisey demiyecegim.

Bizim yakın komşudada var böyle gelin ben ona köle isaura ismi taktım o kızda okumamış kız doğum yaptığı halde sabah kaynanaya gider akşamda evine yatmaya , beraber yiyip içiyorlar bu geline her iş yaptırır kocasıda berbat biri , kaynanasındanda nefret ederim böyle insanlarla işim olmaz , zavallı gelin evlendi evleneli evinde oturamadı

bu kayınvalide ve koca asla konuşmakla falan düzelmezler, hatta daha beter olurlar.adam birde zengin muteahhitmiş,ileride daha acı günler bekliyor kızcağızı,bu karakterdeki adamlar aldatırlar ve hiçte utanmazlar, karısının gözüne soka soka yaparlar hemde,annesi olacak kadın da oğlunun en büyük destekçisi olur.burada iş kızın ailesine düşüyor ama ailesi kızlarının arkasında olduğunu kızlarına hissettirselerdi bu kadar ezilmezdi.zaten kocada biliyor söylüyor sokağa atsam ailesi sahip çıkmaz diye.böyle böyle hayatlar kararıyor.

Allah ona bu yaptıklarının karşılığını toprak altında fazlasıyla versin İnşallah.Yazıklar olsun.

Genelde dogulu ailelerde boyle oluyor.Biz de oyleyiz...Bir de gelinin ailesi maddi olarak sağlam değilse de böyle yapiyorlar

gozum korktu suan..

Adam adam olsa o cadi hicbir sey yapamaz karaktersiz herif insaallah tez vakit kurtulur kizcagiz o pisliklerden...

Sınav Dunyasi herkes ettigini bulacak zalimlik ne kadar kötü birsey. Sürsün sefasini zaten yasli oldugunde sorarlar adama

Konu sahibi, kizin ailesine anlatin durumu gidip kizlarina sahip ciksinlar..
O kiz gun yuzu gormez o evde.. cok uzuldum yaa ne insanlar var..
Allahtan da mi korkmuyorlar... kv 5 dalda mastir mi yapmis da cok biliyor..
Allah biliyor onu da ezen buzen cok olmus vaktinde simdi kizcagizdan cikariyor.. yazik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…