Eltimi ezen kayınvalide ve daha bir sürü şey ...

Bence birşeyler yapın yazık bu kıza eşinizesöyleyin kardeşiyle konussun lütfen haksızlık karsısında susmayın susmamışsınız zaten ama fazlasını yapın zaten sizi okumus olarak gördüğü için birşey yapamaz.. İyiki yakınında değilsiniz bu kadının.. Adamın dediğine bak ben annem için yuvamıda yıkarım yazıklr olsun böyle adamlara..

Bu ne ya bu nasıl bir saçmalık, bu nasıl bir vicdansızlık!
Yuh gerçekten yuh! Okumamış olunca ne oluyor, köle mi almış oluyorlar. Terbiyesiz, insanlıktan nasibini almamış ne olacak. Ama yazık eltine ya, bari eşi ondan yana olsaydı. Adam kendini koca zannediyor yazık biri ona insan bile olamadığını söylemeli bence.
Rabbim eltine yardım etsin işi çok zor

Aynen ben - eltim- kv- kocam.....Ben hic kv gitmiyorum
Bi d hepsi yanimiza tasindi.Boyle yapa yapa kaynimin ilk karisini boşatti.İkinciye yine yapiyo.....

Bu ne terbıyesız bı ınsan ve es.. Iyıkı uzaktasınız

Keske yapabilsem ben sadece üzüldüm keşke böyle demeseydin dedim diye olay buralara geldi evlerini karıştırmak için gitmişim oraya öyle dedi bana ( Bundan sonra karışırsam bana bir şey olmaz uzaktayım ama olan eltime olur gene o mağdur olur en iyisi görüşmemek karışmamak acı ama bu (

canım konunun tamamını okudum inan şoktayım bu nedir böyle ya? eltinin ailesi, kardeşi filan yok mu?

Genelde dogulu ailelerde boyle oluyor.Biz de oyleyiz...Bir de gelinin ailesi maddi olarak sağlam değilse de böyle yapiyorlar

Genelde dogulu ailelerde boyle oluyor.Biz de oyleyiz...Bir de gelinin ailesi maddi olarak sağlam değilse de böyle yapiyorlar
Aynen k v diyor ki buralarda insanlar için önemli olacaksan ya okuyacaksın ya zengin olacaksın yoksaadam yerine konmazmış bu olaylardan cok önce böyle seyler derdi ama cok da önemsemezdim bu olay pek çok şeyi daha iyi anlamamı sağladı

26 yaşında aslında bu kadarda korkak olmasın korkdukça üzerine daha çok gidecekler sizin köleniz değilim esir olarakmı geldim bu eve deyip çekip gidecek de bu cesaret nerde işte?

26 yaşında aslında bu kadarda korkak olmasın korkdukça üzerine daha çok gidecekler sizin köleniz değilim esir olarakmı geldim bu eve deyip çekip gidecek de bu cesaret nerde işte?
Temennim inş düzelirler pişman olurlar bu davranışlarına zor da ümit ediyorum işte. Yok düzelmezlerse de kız kendini savunur inş cesur olur bundan sonra .

Kaynana egosunu tatmin ediyor bulmuş ezik kızı ezsin ezdirsin sevgili oğluşuna oğluşu anasına kızın anneside onlar için doğurmuş ezsinler diye...

Ayy Allah'ımmm kıyamam günah ya ..İşte bu yüzden kız çocuklarının okuması elinde işi olması kendi ayaklarının üzerinde durabilmesi önemli.

ben bu tür kızların ailelerine takmış durumdayım. hadi diyelim kıza arattırmıyorlar yahu siz hiç mi merak etmiyorsunuz aramıyorsunuz gidip ziyaret edip görmüyorsunuz evlendirdik bitti mi yani nedir mutsuz aileler sorunlu çocuklar gerçekten çok yazık

çok üzüldüm kızcağıza demekki arkasında kimsesi yok vvicdansız kadında eziyor yazıklar olsun,siz bari yardımcı olun

Kv kimseye misafirliğe gitmez evde kimseyi de istemez . O yüzden kızın ailesi gelse de istemediğini hissettiriyordur ya da hiç davet ettirmiyordur .Artı telefonda konuşunca da kızıyor yani ne gerek var sürekli konuşmaya dedi aileyle. kendi oğluyla sürekli diz dize ama olsun o erkek sonuçta :///

kayınvalideyle kocaya diyecek bişey yok da kız daha kendını koruyamıyorken nasıl 4 ayda hamıle kalabılır nasıl önlemını alamaz aklım almıyor

Annesi hastaneye geldi kız hastanelik olunca tabi mevzuları bilmiyor işte dedi siz gitmeden bize davet edecektim oturmaya böyle olmadı falan dedi halbuki kv duysa çıldırır davetini .Asla gitmez göndermez e .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…