• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi ezen kayınvalide ve daha bir sürü şey ...

ben bu tür kızların ailelerine takmış durumdayım. hadi diyelim kıza arattırmıyorlar yahu siz hiç mi merak etmiyorsunuz aramıyorsunuz gidip ziyaret edip görmüyorsunuz evlendirdik bitti mi yani nedir mutsuz aileler sorunlu çocuklar gerçekten çok yazık

K.validesiyle ayni zihniyeteler demekki.

Ben öyle birşey yaşayacağım, eşim ve k.validem göndermeyecek, babam gider döver ya. Gerçi babama kalmadan kız kardeşim döver :KK45:

Herkese merhabalar, 2 hafta önce yaşadıklarımı anlatıyorum.

1 yıllık evliyim ve kayınvalidemle uzak illerde yaşıyoruz. Bayramdan önceki iki hafta bir düğün sebebiyle yanlarına gittik. Eltim 4 aylık evli ve kayınvalideyle aynı evde yaşıyor.Eltimi sadece düğününde gördüm bir samimiyetim yok ama iyi saygılı güleryüzlü bir kız. Biz gittiğimizden itibaren eltim odadan çıkmayagörsün kv başlıyor hiç bir şey bilmiyor beceremiyor annesi bir şey öğretmemiş beceriksiz vs diye.Ben de daha 4 aylık evli öğrenir diye geçiştiriyorum önemli olan saygılı olması vs dedim o da saygısına bir şey diyemem o konularda iyi ama ev işlerini beceremiyor dedi.
Neyse artık bir gün benim yanımda otururken başladı kıza söylenmeye işte niye öğrenmedin bu yaşa kadar hep sokaklarda gezmişsin vs vs .Kızın da morali bozuldu mutfağa gitti iş yapmaya başladı.Mutfaga ben de gittim kız ağlıyor beni görünce toparlandı üzülme yaşlı idare etmek lazım falan dedim .Sonra kayınvalideme de anne dedim keşke benim yanımda demeseydin bak üzüldü ve orda film koptu kızlar .Kayınvalide düşman oldu bana.Nasıl eltimi savunurmuşum böyle dersem yüz bulurmuş hiç yapmazmış ,eline koz vermişim ve bir sürü şey.Dedim uyarmanda sorun yok ama başkalarının yanında demen daha cok üzer ama hiç dinlemiyor bile beni .İşte akşam oğlum gelsin (eltimin kocası ki cok annecidir) diyecem beni huzurevine yerleştirsin başladı bağırmaya nerdeyse ağlayacak. Neyse bi şekilde kapattık konuyu tabi kendimce öyle sanıyorum ben.Konu o kadar uzadı ki oğlunu da öyle bir doldurmuş zaten eve gelince hemen cekti odaya oğlunu anlattı herseyi. Oğlu yani eltimin kocası işte salona gelip başladı söylenmeye ben yuvamı yıkarım annemi bırakmam herkes böyle bilsin dedi ben bunu yani eltimi diyor sokağa atsam kimse gelip bakmaz ailesi sahip çıkmaz dedi.
Ve kız hamile kocası bunları derken kızın kanaması oldu hastaneye gittik zor yetiştik 4-5 gün hastanede kaldı.Ben artık araya hastalık girdi konu kapanmıştır derken kv iyice abartmış mevzuyu demiş bnm kocama işte o kendini eltisiyle bir tutmasın o okumuş ama öbürü ev hanımı yani eltim o herseyi duymayı hakeder demiş .Benim kocam da yani okumadı diye bu kızı ezmek köle gibi kullanmak için mi aldınız demiş kavga cıkmıs.Artı bana eltini o kadar seviyorsan maaşlı KARISIN her ihtiyacını alacaksın hastanede dedi ki sanki almam demişim de ben yaa o kadar uzun ki kızlar yazsam hepsini sayfa yetmeyecek :KK43:((
çok çok cahil bir kadın asla muhattab olunmaz ne kadar konuşursa kendine yontar oğlu da adam değilmiş yani hamile karısına yaptığına bak

Kayınvalidenin aynısını sana yapsa ailene gitmene engel olsa ne yapardınnız Kızlar ?

Çok üzüldüm kızcağıza ya sizede helal olsun bu durum karşısında susmamışsınız kötü olacağınızı bile bile savunmuşsunuz.Kayınvalide nasıl bir insan bu devirde hala böyleleri yaşıyor mu ya.Beyin nakli gerek kayınvalideye.Akşam akşam sinirim hopladı..

O kaynana ölmeden o geline dünya da rahat yok...
Çok pis beddua edeceğim şimdi ama Allah'tan korkuyorum...

Rabbim böyle pislikleri bildiği gibi yapsın..

Keske yapabilsem ben sadece üzüldüm keşke böyle demeseydin dedim diye olay buralara geldi evlerini karıştırmak için gitmişim oraya öyle dedi bana :KK43:( Bundan sonra karışırsam bana bir şey olmaz uzaktayım ama olan eltime olur gene o mağdur olur :KK43: en iyisi görüşmemek karışmamak acı ama bu :KK43:(
Bence yanlış yapıyorsunuz karısmasanız daha mı iyi olacak nasıl gönlünüz el veripte susacaksınız bu kızın annesi babası kimsesi yok mu.. Siz bir şey yapmasanız bile eşinize söyleyin nasıl göz yumarsınız vicdanınızın rahat edecegine ben inanmıyorum..

Kalabalık bir ailesi var ama onların haberi yoktur bu kadar ciddi olduğundan durumun çünkü kız korkuyor söylediğini sanmıyorum artı pek görüştürmüyorlar da :/
Tamam işte gizlice sizin siz oldugunuzu bilmeden haber verin onlara bişey yapılmalı yapacak birşey olmalı çok yazık

Allah o kaynanana ve oglan bozuntusunu ıslah etsin başkada bisey demiyecegim.

Bizim yakın komşudada var böyle gelin ben ona köle isaura ismi taktım o kızda okumamış kız doğum yaptığı halde sabah kaynanaya gider akşamda evine yatmaya , beraber yiyip içiyorlar bu geline her iş yaptırır kocasıda berbat biri , kaynanasındanda nefret ederim böyle insanlarla işim olmaz , zavallı gelin evlendi evleneli evinde oturamadı

bu kayınvalide ve koca asla konuşmakla falan düzelmezler, hatta daha beter olurlar.adam birde zengin muteahhitmiş,ileride daha acı günler bekliyor kızcağızı,bu karakterdeki adamlar aldatırlar ve hiçte utanmazlar, karısının gözüne soka soka yaparlar hemde,annesi olacak kadın da oğlunun en büyük destekçisi olur.burada iş kızın ailesine düşüyor ama ailesi kızlarının arkasında olduğunu kızlarına hissettirselerdi bu kadar ezilmezdi.zaten kocada biliyor söylüyor sokağa atsam ailesi sahip çıkmaz diye.böyle böyle hayatlar kararıyor.

Allah ona bu yaptıklarının karşılığını toprak altında fazlasıyla versin İnşallah.Yazıklar olsun.

Aynen k v diyor ki buralarda insanlar için önemli olacaksan ya okuyacaksın ya zengin olacaksın yoksaadam yerine konmazmış bu olaylardan cok önce böyle seyler derdi ama cok da önemsemezdim bu olay pek çok şeyi daha iyi anlamamı sağladı :KK43:
Genelde dogulu ailelerde boyle oluyor.Biz de oyleyiz...Bir de gelinin ailesi maddi olarak sağlam değilse de böyle yapiyorlar
:KK57: :KK57: :KK57:
gozum korktu suan..

Adam adam olsa o cadi hicbir sey yapamaz karaktersiz herif insaallah tez vakit kurtulur kizcagiz o pisliklerden...

Sınav Dunyasi herkes ettigini bulacak zalimlik ne kadar kötü birsey. Sürsün sefasini zaten yasli oldugunde sorarlar adama

Konu sahibi, kizin ailesine anlatin durumu gidip kizlarina sahip ciksinlar..
O kiz gun yuzu gormez o evde.. cok uzuldum yaa ne insanlar var..
Allahtan da mi korkmuyorlar... kv 5 dalda mastir mi yapmis da cok biliyor..
Allah biliyor onu da ezen buzen cok olmus vaktinde simdi kizcagizdan cikariyor.. yazik..

Back
X