• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimi kıskanıyorum :(

Kendinize meşguliyetler bulun.
Hem kendinizi daha iyi hissedersiniz unutursunuz, he m de başarılarınızı gördükçe kendinize güveniniz gelir.
Eltinize olan kıskançlığınızı engelleyemiyorsanız çok fazla biraraya gelmemeye çalışın kendisini kırmadan.
Çünkü bu onun suçu değil.
Kıskanmak da size karşınızdakine zarar vermediğiniz sürece çok problem edici bir duygu değil.
Çok insani bir duygu.
Tabi hayatınızı karartmadığı sürece.

doğru söylüyosunuz biraraya gelmemek gerekiyor ama eltimde eline geçen fırsatı değerlendiriyor mesela bi defasında birazcık burnu büyük birisini gördü burnuna bak aynıda cadıya benziyor dedi bana bakıp güldü sanki bana söylemiş gibi oldu oda benim canımı acıtmak için yaptı oda çok şişman ben kaldırıp aynıda ayı gibi desem üzerine alınmaz mı?

Aynı durum bende de var ama kıskanan kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):)

bi an bu mesajı ben yazdım sandım aynı şekilde bnm eltimin davranışları da seninki ile aynı

bir de konu sahibi arkadaşa yukarda bir arkadaşım sen onu kıskanma o seni kıskansın yazmış, buraya böyle bir konu açan arkadaşın eltisinin onu asla kıskanmayacağını düşünüyorum :)

ve konu sahibine nacizane tavsiyem
7/24 eltini düşünmekten vazgeç kendine uğraşlar bul, el işi, spor, kitap okumak vs.

ozaman eltin aklına bile gelmez

Kıskançlık iyidir bazen insanı enerjik ve uyanık tutar:)
onun yüzü güzel olabilir yapacak birşey yok ama sen bazı davranışlarınla ondan daha çok ilgi görebilirsin bence..
güzellik gelir geçer,huy bakidir
samimi,candan,güleryüzlü,pozitif,iyi niyetli,dürüst olursan,olmaya çalışırsan her daim adından güzel söz edilen sen olursun unutma:)

doğru söylüyosunuz biraraya gelmemek gerekiyor ama eltimde eline geçen fırsatı değerlendiriyor mesela bi defasında birazcık burnu büyük birisini gördü burnuna bak aynıda cadıya benziyor dedi bana bakıp güldü sanki bana söylemiş gibi oldu oda benim canımı acıtmak için yaptı oda çok şişman ben kaldırıp aynıda ayı gibi desem üzerine alınmaz mı?

Peki böyle birini nasıl kıskanabiliyorsunuz??
Karaktersiz birini..
Sindirememş biri o.
Yoksa insanların kusurlarıyla alay etmezdi.
Ben acıyorum böyle insanlara.
İçlerindeki kötülüğü, mutsuzluğu başkalarının kusurlarını söyleyerek dindirmeye çalışan egoları mantıklarını ezen beyni çalışmayan insan türleri..

Peki böyle birini nasıl kıskanabiliyorsunuz??
Karaktersiz birini..
Sindirememş biri o.
Yoksa insanların kusurlarıyla alay etmezdi.
Ben acıyorum böyle insanlara.
İçlerindeki kötülüğü, mutsuzluğu başkalarının kusurlarını söyleyerek dindirmeye çalışan egoları mantıklarını ezen beyni çalışmayan insan türleri..

doğru söylüyorsunuz da millet ve kendi böyle davranınca benimde hissettiğim kıskançlıktı hissettiklerimi samimi olarak sizlerle paylaşmak istedim

sadece güzel olduğu için eltini kıskanıyorsan yakın çevrendeki güzel tüm kadınları kıskanırsın. bundan kurtulman lazım yoksa çok mutsuz olursun, kendini değersiz hissedersin.insanların değer yargılarını hep güzelliğe bağlarsın. yardım alabilirsin.

doğru söylüyorsunuz da millet ve kendi böyle davranınca benimde hissettiğim kıskançlıktı hissettiklerimi samimi olarak sizlerle paylaşmak istedim

Boşverin milletin ne dediğini..
Yük etmeyin kendinize..
Önemli olan kendinizsiniz.
Siz kendinize değer vermezseniz kimse vermez.

Aynı durum bende de var ama kıskanan kişi eltim :):)ve şuanda hastalıklı gibi tavırları var herkes tarafından öyle görünüyor çünkü ben 1 yıldır evliyim ve çok zaman oldu bana küstü benim bulunduğum ortamlara gelmiyor çünkü benim güzel pozitif olmamı kıskanıyor herkesle anlaşabiliyorum napıyım anlaşmayımmı pozitifim :):)

tatlım ben o pozitif diye güler yüzlü diye kıskanıyorum diye bir şey yazmadım bidaha okumalısın bence

sadece güzel olduğu için eltini kıskanıyorsan yakın çevrendeki güzel tüm kadınları kıskanırsın. bundan kurtulman lazım yoksa çok mutsuz olursun, kendini değersiz hissedersin.insanların değer yargılarını hep güzelliğe bağlarsın. yardım alabilirsin.

hayır çevremdekiler bana laf dokundurmazsa benim kusurumu yüzüme vurmazsa durduk yerde kıskanacak kadar hasta değilim illa dokunan bi durum vardır

tatlım ben o pozitif diye güler yüzlü diye kıskanıyorum diye bir şey yazmadım bidaha okumalısın bence

bu yapı meselesi aslında. yani sen biraz daha soğuk olabilirsin o biraz daha cana yakın. ama aynı ortamda öne çıkıyor olabilir bu durumda.
yapacak şey kırmadığın yargılar varsa seni durgun yapan onlardan kurtulmalısın önce.bir de buna benzer terapi kitapları var yararlanabilirsin.

bence hissettiğin duygular çok insani doğal. eğer insanlar senin yanında onu övüyorlarsa rahatsız olman normal.

ama takıp üstüne düşünme. en güzelinin bile güzelliği bir süre sonra sıkar insanı. o kadar etkileyici gelmez.

ki bence eltin o kadar da güzel değil baksana çok şişman demişsin. ben de ilk okuyunca sandım manken gibi fizikli bebek gibi yüzlü falan.

eminim senin de ondan güzel olan yerlerin tarafların vardır ki anlattığına göre huyu çirkinmiş.

anladığım kadarıyla biri onun yüzüne senden güzel demiş bence sen de o yüzden eltini güzel görüyorsun.

hiç takma güzellik görecelidir zaten herkes başkasını beğenir.

kiskanmak normal bir his,his de umarim karsi tarafa zarar verme boyutuna gelmez o zaman bi uzmandan yardim almaniz sart demektir

Sismanlarin yüzü genelde cok güzel oluyo.:31:
Sende bakimli ve sîk ol, baska yapicak bisey yok.

Eltiniz güzel ama şişman mı ?

evet yüzü güzel kilosu var bayağı

güzellik konusu ile ilgili size bi örnek vermek istiyorum benim dişlerim çok çirkin bunun farkındayım ama bu yaşıma kadar gülerken yada konuşurken hiç saklama ihtiyacı hissetmedim geçen bi arkadaşımı gördüm dişlerini komple yaptırmış o kadar hoşuma gittiki bende yaptırmaya karar verdim maddi hiçbi sıkıntım yok bi gün gidip yaptırabilirim aslında ama eşime söylediğimde kesinlikle karşı çıktı ve bana sürekli ben senin dişlerini çok seviyorum onlar farklı sana özgü karakteristik bi özelliğin yaptırmanı istemiyorum diyip durdu ve bu tartışma bir hafta boyunca ciddi ciddi devam etti.bende eşimin bu konudaki samimiyetinden emin olduktan sonra yaptırmaktan vazgeçtim.

güzellik konusu ile ilgili size bi örnek vermek istiyorum benim dişlerim çok çirkin bunun farkındayım ama bu yaşıma kadar gülerken yada konuşurken hiç saklama ihtiyacı hissetmedim geçen bi arkadaşımı gördüm dişlerini komple yaptırmış o kadar hoşuma gittiki bende yaptırmaya karar verdim maddi hiçbi sıkıntım yok bi gün gidip yaptırabilirim aslında ama eşime söylediğimde kesinlikle karşı çıktı ve bana sürekli ben senin dişlerini çok seviyorum onlar farklı sana özgü karakteristik bi özelliğin yaptırmanı istemiyorum diyip durdu ve bu tartışma bir hafta boyunca ciddi ciddi devam etti.bende eşimin bu konudaki samimiyetinden emin olduktan sonra yaptırmaktan vazgeçtim.

eşimde beğenmese almazdı herhalde ama tasası millete düşüyor

Back
X