Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belki bi tasası yoktur belkide gerçekten sizi asla kendisiyle kıyaslamıyodur söylediği şeyler size laf sokmak için değil cahilliğinden patavatsızlığından dolayıdıreşimde beğenmese almazdı herhalde ama tasası millete düşüyor
belki bi tasası yoktur belkide gerçekten sizi asla kendisiyle kıyaslamıyodur söylediği şeyler size laf sokmak için değil cahilliğinden patavatsızlığından dolayıdır
eltilik iki kardeşle evlenmektir aynı erkeğe 2 kuma gitmek değildir niye eltiler birbirleriyle kıyaslanırki?
Arkadaşlar merhaba, yeni üye oldum
eltimin güzel olmasını kıskanıyorum, elimde değil yardımcı olur musunuz? Lütfen bundan nasıl kurtulucam?
tatlım güzellik göreceli bir kavramdır.. belki sana göre çok güzeldir ama bana göre çok çirkin.. Hem sen eşine göre dünyadaki en güzel kadınsındır bundan emin ol ve bu düşünceden bir an önce kurtulmaya çalış.. yoksa bunu takıntı haline getirip kendi evliliğinde zarara kadar yol açabilirsin.. bir uzmanla görüşmeni öneririm..
yaklaşık 4 yıldır tanıyorum bana o kadar güzel gelmemişti hiç takıntım falan da yoktu ta ki evlenip te (kaynana) her konuşmayı ona bağlayıncaya ve eltimde kendini her fırsatta övünceye kadar artık sinirleniyorum yani
ama sürekli kaynanan onu övüp her konuyu ona bağlıyor mu? İster istemez rahatsız oluyorum
eltimin güzel olmasını kıskanıyorum, elimde değil yardımcı olur musunuz? Lütfen bundan nasıl kurtulucam?