Eltimin 360derece dönmesi

Kızlar yorumlarınıza güldüm ya:D

Yazan oldumu bilmiyorum ama 180 derecedir o 360 olsa aynı yere gelir.

Konuya gelince çok anlamadım ama herkes nasıl davranıyosa sende öyle davran ya çokta takma yani. Akışına bırak, kimse küs değilse sende küsme boşver içli dışlıda olma küsde kalma. Malikanede çok denk gelmezsiniz zaten :KK53: hey gidi malikane beee

aşkı memnuda da kocaman evde bisürü kişi yaşıyodu xd
size şahsi olarak bi zarar vermeyip başkaları konuşma dediği için mi konuşmadınız o kısmı anlamadım eğer öyleyse sizinle muhattap olmak istememesi normal geldi

hayvanlarınız var mı?yani,inek,koyun gibi..besleyip etinden,sütünden faydalanıyor msunuz?

Kızlar yorumlarınıza güldüm ya:KK70:

Konuya gelince çok anlamadım ama herkes nasıl davranıyosa sende öyle davran ya çokta takma yani. Akışına bırak, kimse küs değilse sende küsme boşver içli dışlıda olma küsde kalma. Malikanede çok denk gelmezsiniz zaten :KK53: hey gidi malikane beee
İlk yorumdu sanirim 180 derece:))

Öyle yapiyorum nasıl gelirse öyle yaklasicam yani..

aşkı memnuda da kocaman evde bisürü kişi yaşıyodu xd
size şahsi olarak bi zarar vermeyip başkaları konuşma dediği için mi konuşmadınız o kısmı anlamadım eğer öyleyse sizinle muhattap olmak istememesi normal geldi
Direk şahsi bişey yapmadi aslinda ama yaptiginin ucu herkese dokundu yani herkesin huzurunu kacirdi ya bide hatasinin sonucunda cekip gidicekti en son, 3cocugu bize birakip bakacak insan var
ya sonucta kafası rahat olurmus

Kızlar yorumlarınıza güldüm ya:KK70:

:KK70:
Ben özetleyeyim :
Konu sahibi bir yıllık evli bir de çocuğu var
Konu sahibi ile büyük eltisinin arası hep kardeş gibiymiş.
Sonra bir şey olmuş büyük elti küçük eltiye iftira atmış (ne iftirası bilmiyoruz) Sonra bunun iftira olduğu çıkmış ortaya
İftiradan sonra büyük eltiyle konuşmalarını söylemiş eşler falan, yasaklamış. İki elti büyük eltiyle konuşmamış,
Bir iki haftaya herkes yeniden konuşmaya başlamış küçük ve ortanca elti yasak koydular diye konuşmamaya devam etmiş.
Bu defa amma abarttınız diye iki eltinin üzerine gitmişler, kızlar da üzülmüş, barışmışlar.
Bu defa büyük elti onlara tavır koymuş, hanımağa gibi dolanıyormuş ortalıkta
Önceden nefret ettiği kvye sıcakmış, annecim diye peşinde dolanıyormuş, bir tek iki eltiye mesafeliymiş.
Ev malikane, belki de tripleks, ama 13 kişinin bir arada yaşamasına yetecek bir ev.
Arazi kpnin, kp kocaman bir ev yaptırmış, kalan arazide villalar falan varmış.
Sanırım büyük elti yakında çocuklarıyla o sitede ayrı bir villaya çıkacakmış..
Konu sahibinin aktardıkları bunlar.. ay üşenmedim yazdım da :KK70:
FatElephant FatElephant sen de soran olursa benden kopyala yapıştır bari, çok parça parça anlatıyorsun :p

:KK70:
Ben özetleyeyim :
Konu sahibi bir yıllık evli bir de çocuğu var
Konu sahibi ile büyük eltisinin arası hep kardeş gibiymiş.
Sonra bir şey olmuş büyük elti küçük eltiye iftira atmış (ne iftirası bilmiyoruz) Sonra bunun iftira olduğu çıkmış ortaya
İftiradan sonra büyük eltiyle konuşmalarını söylemiş eşler falan, yasaklamış. İki elti büyük eltiyle konuşmamış,
Bir iki haftaya herkes yeniden konuşmaya başlamış küçük ve ortanca elti yasak koydular diye konuşmamaya devam etmiş.
Bu defa amma abarttınız diye iki eltinin üzerine gitmişler, kızlar da üzülmüş, barışmışlar.
Bu defa büyük elti onlara tavır koymuş, hanımağa gibi dolanıyormuş ortalıkta
Önceden nefret ettiği kvye sıcakmış, annecim diye peşinde dolanıyormuş, bir tek iki eltiye mesafeliymiş.
Ev malikane, belki de tripleks, ama 13 kişinin bir arada yaşamasına yetecek bir ev.
Arazi kpnin, kp kocaman bir ev yaptırmış, kalan arazide villalar falan varmış.
Sanırım büyük elti yakında çocuklarıyla o sitede ayrı bir villaya çıkacakmış..
Konu sahibinin aktardıkları bunlar.. ay üşenmedim yazdım da :KK70:
FatElephant FatElephant sen de soran olursa benden kopyala yapıştır bari, çok parça parça anlatıyorsun :p
Hahahahahaahha üsenmedin mi hakikaten:)))) Allah razı olsun isimi kolaylastirdin :D

Back
X