Eltimin 360derece dönmesi

malikane derken? nasıl bişey ben hayatımda görmedim. şato gibi mi yoksa hepsi avluya bakan asmalı konak tarzı bi yer mi?

FatElephant FatElephant valla merakımdan soruyorum. bi görsel eklesene.
Hani dizilerde oluyo ya kocaman bi konak, ondan galibası
Yani paramız yoktu kayınvalidenin evinde oturmayı kabul ettim diyenlerden daha vahim böylesi
Paran var ama özgür değilsin eşin ve kayınların veliaht olduğu için herkes o evde olmalı kafası var herhalde, sülalace yaşamaya mahkumsun. İş desen işleri de ortaktır şimdi bunların, kese bir vesselam
En iyisi orta düzeyde gelir herhalde :KK53:

Kocanı da al kaç bence konu sahibi
Bi malikaneye yerleşemezsiniz belki ama az öz yaşarsınız, baş başa olmak gibisi yok

Yalnız malikane deyince gözümün önünde böyle Bihter Ziyagil gibi evde full makyaj, topuklu ayakkabı dolaşan gelinler, tek basamaklık merdivenle inilen geniş salonda şöminenin karşısındaki L koltukta oturan bir kayınvalide, gümüşlerin tozunu alan hizmetçi, kocaman siyah demirden oluşan bahçe çitleri, iki kanatlı otomatik büyük bahçe kapısı falan geldi.
Fakirliğin gözü kör olsun işte bilmiyoruz öyle malikane falan.

:KK39:bahçesindeki,kocaman ama hiç yüzülmeyen havuzu unutmuşsunuz.

Ama sen de kopuk kopuk anlatıyosun kabul et, bilmece çözer gibi ipuçlarını birleştirip anladım ben hikayeni dört defa okuyarak :KK70:
Ben konuyı bildigim icin demekki bana acıklayıcı geliyo :D

Hmmm. Böyle biraz kafada canlandı :KK66: Keşke o başka villalardan birini tutup yaşasaydınız hiç değilse, durum da var madem. Hem yakın hem eviniz ayrı olurdu. ama yine de sorunlar bu kadarla kalıyorsa baya iyi idare ediyorsunuz hepiniz ev ev üstüne :KK66:
Ogullarina niyetle de yapilmis evler var hemen karsimizda olsun ben onada raziyim kendi düzenim olur en azindan böyle insanin ruhu daralıyo hepten. O evede tabi 3cocuk olunca geciliyo sanirim buyuk eltim yeni gecicek daha:) ben daha 1tane dogurabildim 1yıl olunca haliyle arka arkaya yapıp gitmeyi planliyorum :D :D kurtuluş ariyo gibi

Ben konuyı bildigim icin demekki bana acıklayıcı geliyo :KK70:

Ogullarina niyetle de yapilmis evler var hemen karsimizda olsun ben onada raziyim kendi düzenim olur en azindan böyle insanin ruhu daralıyo hepten. O evede tabi 3cocuk olunca geciliyo sanirim buyuk eltim yeni gecicek daha:) ben daha 1tane dogurabildim 1yıl olunca haliyle arka arkaya yapıp gitmeyi planliyorum :KK70: :KK70: kurtuluş ariyo gibi
arka arkaya çocuk sana yazık değil mi, çocuk olmadan göndermezler mi? Off valla varlık içinde sefillik :confused:Ben malikaneyi villayı boş verir, küçük bir dairede kirada olayım, kendi kendimize yetelim ama maaile yaşamayalım isterdim Hoppa

Tek iyi yani temizlik ve yemek için görevliler vardır sanırım
Evet tek iyi yanı bunlar o da dogumdan sonra işime baya yaradıgı icin onun öncesinde ben kendim yapiyodum hem ayri olduktan sonra ben raziyim 2kati zorluga vallahi böyle eve tıkıldık kaldık bide insan yüzü görmeye görmeye yabanileştik hepten:) henüz konusmayı unutmadık

Evet tek iyi yanı bunlar o da dogumdan sonra işime baya yaradıgı icin onun öncesinde ben kendim yapiyodum hem ayri olduktan sonra ben raziyim 2kati zorluga vallahi böyle eve tıkıldık kaldık bide insan yüzü görmeye görmeye yabanileştik hepten:) henüz konusmayı unutmadık
Cemiyet hayatınız yok mu : )

evet malikane olması için,evde yaşayan yardımcıların,hizmetçilerin,bahçıvanların olması gerekir.ayrıca,yardımcılar günübirlik gelmez.malikaneye yakın,aynı arazinin içinde,müştemilat denilen küçük evlerde kalırlar.ev sahipleri,kadınlar,mutfağa sadece su içmeye girer.

diğer türlüsü malikane olmuyor.bahçe içinde 2-3 katlı dublex,triplex oluyor.burada yaşanlarında yardımcısı falan olmuyor,kendin pişir kendin temizle yani.

arka arkaya çocuk sana yazık değil mi, çocuk olmadan göndermezler mi? Off valla varlık içinde sefillik :confused:Ben malikaneyi villayı boş verir, küçük bir dairede kirada olayım, kendi kendimize yetelim ama maaile yaşamayalım isterdim Hoppa
Herkes öyle ister galiba.. valla bana yazık ama böyle daha da yazık bence en azindan kendi cocuklarimla ugrasirim bi tek 13kişilik bi nufus cok daha zor :KK57:

Back
X