Eltimin 360derece dönmesi

'Aynı evde yaşıyoruz' dendi
Sonra hop malikene oldu
Sonra site dendi
Kocaman bilmem kaç dönümlük sitede daireleriniz ayrıdır umarım
'Aynı evde yaşıyoruz' demek kapımız bacamız aynı demektir.

Ayrı daireleriniz varsa kapayın kapınızı oturun
İlle de bir hanım ağa ya da heyetin emrine uymak zorunda değilsiniz
Karı - koca mutlu olmaya bakın, huzursuz edenle görüşmeyin.

ben hicbirsey anlamadım yahu. eger olay senin anlattığın gibiyse vallaha bravo. alnından öpücem seni :KK58: :KK56:

:KK48:
Dört kere okudum da tam anlamadım:110:yasağı koyanın eş olduğunu aradaki mesajlardan yakaladım :KK58: Epey zor oldu ama bir şekilde kafamda böyle kurdum, olayı tekrar doğru düzgün anlatmıyor da konu sahibi, iş başa düştü bu kadar oldu, bakalım ne çıkacak doğru mu değil mi göreceğiz :confused:

Arkadaslar burda tuhaf bi olay yokki konu ilgimi cekti bakiyim dedimde herkes bi saldiri moduna gecmis gayet elti vs sorunu hepimiz az cok yasiyoruz yani bence cok guvenme az ve oz sohbet et sorun kalmaz ..
Öyle yapiyoruz şuan köşe bucak kacmiyoruz tabi de mesafeliyiz

Hepsi doğru ama iftiradan konuşmama degil o baska bi hata yaptı ondan konusamadık.. Yani herkes görusmeye devam edince bizimki uzatılmış gibi oldu. Hepten arada kalan biz olduk. Kv yi rakip görüyo kendinede o yuzden dusmandı gerci iki tarafta öyle ona karısamıcam:) aman iyi olsunlar zaten

Zamanla düzelir çok da mühim değilmiş, siz uzatınca gönül koymuştur.. O sırada da yalnızlıktan kv ile arayı düzeltmiştir :KK48:
Bir de tavsiyem kim ne derse desin siz kendi aklınızla karar verin evde küçük eltinle herkesi böyle dinlemeyin hemen, ayrı ayrı kendiniz düşünün durumu, yasakla başlamış dolduruşa gelmişsiniz biraz sanki, siz kötü olmuşsunuz sonra.
Zor işler üç elti bir arada ben düşünemiyorum :KK57: yine bu kadarcık sorun iyiymiş bile :110:

'Aynı evde yaşıyoruz' dendi
Sonra hop malikene oldu
Sonra site dendi
Kocaman bilmem kaç dönümlük sitede daireleriniz ayrıdır umarım
'Aynı evde yaşıyoruz' demek kapımız bacamız aynı demektir.

Ayrı daireleriniz varsa kapayın kapınızı oturun
İlle de bir hanım ağa ya da heyetin emrine uymak zorunda değilsiniz
Karı - koca mutlu olmaya bakın, huzursuz edenle görüşmeyin.
Sitenin içinde malikanede yasıyoruz dedim nesini anlamadınız?

Zamanla düzelir çok da mühim değilmiş, siz uzatınca gönül koymuştur.. O sırada da yalnızlıktan kv ile arayı düzeltmiştir :KK48:
Bir de tavsiyem kim ne derse desin siz kendi aklınızla karar verin evde küçük eltinle, yasakla başlamış dolduruşa gelmişsiniz biraz sanki, siz kötü olmuşsunuz sonra.
Zor işler üç elti bir arada ben düşünemiyorum :KK57: yine bu kadarcık sorun iyiymiş bile :110:
3ümüzün arasıda cok iyiydi de işte olan oldu:) bunca yorumdan sonra bende takmam zaten :D :D

Site var ve bir tane icinde buyuk bir ev var malikane yani ve orda 3 elti yasiyosunuzndimi anladim.iste benn ve eltiyle sorunlariniz varr budur olayy detayini mersk ettim acikcasi :)))

Kızma ama site içinde malikanenin ne olduğunu vallahi anlamıyoruz ;) Villadır triplekstir, rezidanstır, ne bileyim...
Malikaneler sitesi ben hiç duymadım. O malikaneler genelde açık arazilerde olur, bağımsız bağımsız birbirinden... Bir site yönetimine bağlı malikaneler kafada canlanmıyor işte :KK48:

Şaka bi yana maddi gücümüz yoktu kaynanayla oturmayı kabul ettim diyene bile kızıyorum
Malikanede oturduğunuza göre maddi sıkıntı yok, rahatlık mı batıyo ki 3 elti + 1 kayınvalide aynı evde oturuyo
Hiç anlamıyorum sürü psikolojisini
Ben pamuktan bile olsalar yapamazdım

Kızma ama site içinde malikanenin ne olduğunu vallahi anlamıyoruz :KK66: Villadır triplekstir, rezidanstır, ne bileyim...
Malikaneler sitesi ben hiç duymadım. O malikaneler genelde açık arazilerde olur, bağımsız bağımsız birbirinden... Bir site yönetimine bağlı malikaneler kafada canlanmıyor işte :KK48:
Yok site yönetimi derken şöyle ; arsa kp in.. Kendisine malikaneyi yapmis yan taraflarada hep villa iste :)

Site var ve bir tane icinde buyuk bir ev var malikane yani ve orda 3 elti yasiyosunuzndimi anladim.iste benn ve eltiyle sorunlariniz varr budur olayy detayini mersk ettim acikcasi :)))
3 elti + 1 kayınvalide
Ve kocaları da eklersek = 8 kişiler ( en az )
Ama bekar kayın, görümce durumunu bilmiyorum
Eltilerin çocuk durumunu bilmiyorum

Tabi hizmet için yemek ve temizlik işine bakanlar filanda vardır şimdi : )

O malikane altından yapılmış bile olsa bunca nüfusla bana daral gelir, yapamazdım

Yok site yönetimi derken şöyle ; arsa kp in.. Kendisine malikaneyi yapmis yan taraflarada hep villa iste :)
Hmmm. Böyle biraz kafada canlandı ;) Keşke o başka villalardan birini tutup yaşasaydınız hiç değilse, durum da var madem. Hem yakın hem eviniz ayrı olurdu. ama yine de sorunlar bu kadarla kalıyorsa baya iyi idare ediyorsunuz hepiniz ev ev üstüne ;)

heheheheh asıl büyük elti ile küçük elti arasında kalan bu eltiyi nerden yakaladığına ve sonra hangi eltiye üzülüpte barıştıgina ???:KK53: eltilerden hangisi tavır yaptı ??:KK51:

hangisi hanımaga gibi olmak istiyor ????? :KK70:

burdan konu sauibesine bir önerim var. Aile madem bu kadar çoğunlukçu yada çoğulcu artık orasını bilemicem.. Hanimağanin kim olacağı hususunda referanduma gitmeyi denesinler.. :KK70:

Back
X