Bundan sonra öyle yapicam annmlerede bir çöp dahi aldirmiycamHakettikleri gbi davranırdım
Eltime kirilmadim pek. Annesi koca kadin o düşünecekti . Ama ben etimim yerine olsam annemlere derim onlar bna hep aliyo ayirmiyo anne onada bişey al diye.Ben eltime kırılmazdim. Eltinin elinde olan birşey değil. Ailesi düşünmemiş ve ayip olmuş size.
Eltime kirilmadim pek. Annesi koca kadin o düşünecekti . Ama ben etimim yerine olsam annemlere derim onlar bna hep aliyo ayirmiyo anne onada bişey al diye.
Ben bebek bohcasinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Ilk defa duydum. Herşeyin bohçası mi oluyor böyle. Bu arada zaten kadın yeni doğum yapmış. Farkında bile değildir muhtemelen.Hanımlar merhaba size danışmak istediğim bir şey var.
2 hafta önce eltim doğum yaptı ailesi bebek bohçası getirdi dūn. Bebeğe biseyler hazırlanmış. Eltimin diğer kızlarına , gelinin çocuklarına(eltimin gorumcesi), ve görümcemin kızına da biseyler almışlar.
Simdi hanımlar bu ayıp degilmi birtek bni ayırmaları benim annm ablam bana bebek bohcasi getirdi onun kızına da aldı geçen yıl doğum günü yaptim oğluma alırken eltimin kızlarında hediye aldılar . Asla hediyesinde degilim kimsenin biseyine ihtiyacım yok çok şükür ama birtek benim ayrılmam çok zoruma gitti. Sanki kasıtlı yapılmış gibi. (Bu arada eltim le bir problemim yok eskiden ufak tefek sorunlarımız olmuştu ama şuan aramız gayet iyi). Yani niye böyle yaptıklarını bilmiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu durumda
Cok cok haklisin. Bende derim ama belki kadin dedi ama annesi dinlemedi. Bilemeyiz.
Bu sebepten hic takmayin. Bundan sonra sizde ekmeğine göre köfte verirsiniz.[/QUOTEdogru sizin dediğiniz gibi de olabilir.aynen öyle yapicam teşekkürler
Bebeğe bohça yapıp süsleyip kıyafet ıvır zıvır şeyler alınıyo. Zaten eltim e bişey demiyorum annesi tek beni ayırdığı için zoruma gittiBen bebek bohcasinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Ilk defa duydum. Herşeyin bohçası mi oluyor böyle. Bu arada zaten kadın yeni doğum yapmış. Farkında bile değildir muhtemelen.
Şakaya getirip orda sorsaydınız,, aaaa herkese var, bana bişi yokmu diye...Hanımlar merhaba size danışmak istediğim bir şey var.
2 hafta önce eltim doğum yaptı ailesi bebek bohçası getirdi dūn. Bebeğe biseyler hazırlanmış. Eltimin diğer kızlarına , gelinin çocuklarına(eltimin gorumcesi), ve görümcemin kızına da biseyler almışlar.
Simdi hanımlar bu ayıp degilmi birtek bni ayırmaları benim annm ablam bana bebek bohcasi getirdi onun kızına da aldı geçen yıl doğum günü yaptim oğluma alırken eltimin kızlarında hediye aldılar . Asla hediyesinde degilim kimsenin biseyine ihtiyacım yok çok şükür ama birtek benim ayrılmam çok zoruma gitti. Sanki kasıtlı yapılmış gibi. (Bu arada eltim le bir problemim yok eskiden ufak tefek sorunlarımız olmuştu ama şuan aramız gayet iyi). Yani niye böyle yaptıklarını bilmiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?