- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Yahu adı ustunde bebek bohcasinda sadece bebek eşyası olmazmi ben ilk defa duyuyorum sacma geldi banaHanımlar merhaba size danışmak istediğim bir şey var.
2 hafta önce eltim doğum yaptı ailesi bebek bohçası getirdi dūn. Bebeğe biseyler hazırlanmış. Eltimin diğer kızlarına , gelinin çocuklarına(eltimin gorumcesi), ve görümcemin kızına da biseyler almışlar.
Simdi hanımlar bu ayıp degilmi birtek bni ayırmaları benim annm ablam bana bebek bohcasi getirdi onun kızına da aldı geçen yıl doğum günü yaptim oğluma alırken eltimin kızlarında hediye aldılar . Asla hediyesinde degilim kimsenin biseyine ihtiyacım yok çok şükür ama birtek benim ayrılmam çok zoruma gitti. Sanki kasıtlı yapılmış gibi. (Bu arada eltim le bir problemim yok eskiden ufak tefek sorunlarımız olmuştu ama şuan aramız gayet iyi). Yani niye böyle yaptıklarını bilmiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu durumda
ben bir sorun göremedim. bu tarz adetlerden de nefret ediyorum. ne yaparsan yap yaranamazsın
sizde hamilesiniz ya acaba dogum da mı getireceklerBundan sonra öyle yapicam annmlerede bir çöp dahi aldirmiycam
Yok bana benim ailem getirir zaten onlar bebek görmeye gelirmi bilmem gelmelerinde istemiyorum. Ben zaten bütün çocuklara alıp benim çocuklarimi ayırmaları zoruma gitti görümcemin çocuğuna bile almışlarsizde hamilesiniz ya acaba dogum da mı getirecekler
Hanımlar merhaba size danışmak istediğim bir şey var.
2 hafta önce eltim doğum yaptı ailesi bebek bohçası getirdi dūn. Bebeğe biseyler hazırlanmış. Eltimin diğer kızlarına , gelinin çocuklarına(eltimin gorumcesi), ve görümcemin kızına da biseyler almışlar.
Simdi hanımlar bu ayıp degilmi birtek bni ayırmaları benim annm ablam bana bebek bohcasi getirdi onun kızına da aldı geçen yıl doğum günü yaptim oğluma alırken eltimin kızlarında hediye aldılar . Asla hediyesinde degilim kimsenin biseyine ihtiyacım yok çok şükür ama birtek benim ayrılmam çok zoruma gitti. Sanki kasıtlı yapılmış gibi. (Bu arada eltim le bir problemim yok eskiden ufak tefek sorunlarımız olmuştu ama şuan aramız gayet iyi). Yani niye böyle yaptıklarını bilmiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu durumda
Size cvp vermek.istedim :)konuyla alakasız kusura bakmayın
bebek bohçasını ilk defa duydum
hangi yörenin yakın zamanda çok yakın ailemizden birinin doğumu var ona göre bizde hazırlayalım ne zaman verilir
S
Size cvp vermek.istedim :)
Ic anadolu bolgesindeyim ben burda da var bebek bohcasi olayı
Dogumdan sonra olur burda bazilarida önce de götürebiliyor istege göre yani :)
Bi yöreye aitmi bilmiyorum kızın an nesi bebeğe kızına biseyler aliyo kıyafet tarzı beşik almak isteyen aliyo geneldekonuyla alakasız kusura bakmayın
bebek bohçasını ilk defa duydum
hangi yörenin yakın zamanda çok yakın ailemizden birinin doğumu var ona göre bizde hazırlayalım ne zaman verilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?