Bebek bohcasinda sana veya gorumceye niye birsey getirsinlerki ayy valla cok komik seyler bunlar ayrica eltiler bitti simdi sirasi ailwlerinde beklentiler zirvede :)[/QUOTE
Benim bir beklentim yok. Benim büyüdüğüm ailede herkese bi hediye veriyorsan bi kişi ayrılmaz. Çocuk bunlar dünyalarida versen orda herkese verince özenir. Benim ailemde bunu bildigi için onun çocuklarını hiç ayırmadı bunu annesi de biliyordur söylemiştir muhtemelen . Asıl zoruma gidende görümcemin çocuğuna bile verip tek beni ayırması normalde tabiki onlardan bi beklentim bi isteğim yok
Bende öyle düşünüyorum illaki biliyordur eltim zaten doğumdan önce konusuyolardi telefonda falan öyle alma böyle al diye eltim uyarabilirdi evey ama anneside sadece o kızı ayirmayalim onada alalım diyebilirdi . Almak zorunda da deil ama herkese dağıtıp bni ayırmasi kasıtlı bnceAslında birde şöyle bir durum var annesi birşeyler almış evet eee eltine göstermedi mi bunları ? Benim annem olsa kızım bak şunu şunu şunlara aldım dersi eltinde mi fark etmemiş acaba annesini uyarabilirfi
Nasıl da saçma adet.
Gelin bohçasında gelinin tüm ailesine alır gibi bebek bohçasında da bebeğin kuzenlerine alınıyor he..
Vallahi inanılmaz saçma.
Bu sebeple sakın eltinize cephe almayın.
Ailesine de gereken mesafede durursunuz.
Sizin çocuğunuzun doğum gününde anneanneleri eltinizin çocuklarına da hediye almasın mesela.
Neden alsınki zaten.
Valla seni fişeklemek istemem ama biliyordur kesinBende öyle düşünüyorum illaki biliyordur eltim zaten doğumdan önce konusuyolardi telefonda falan öyle alma böyle al diye eltim uyarabilirdi evey ama anneside sadece o kızı ayirmayalim onada alalım diyebilirdi . Almak zorunda da deil ama herkese dağıtıp bni ayırmasi kasıtlı bnce
+1000Bebek bohcasinda sana veya gorumceye niye birsey getirsinlerki ayy valla cok komik seyler bunlar ayrica eltiler bitti simdi sirasi ailwlerinde beklentiler zirvede :)
Yahu bencede okadar boski ben bu gorme adi altinda insanlardan para gelmesinede karsiyim yahu gelir kahveye hayirli olsun der gider ne gerek var maksat gonuller bir olsun bende hamileyim annemden bile birsey beklemiyorum hayat zaten zor ne diye insanlara yuk olayim Rabbim saglikla dogum nasip etsin carsaflada buyur beklentiler okadar yuksekki sasiyorun+1000
Benim oğluma eltinin ailesi değil eltim bile hiçbirşey yapmadı hatta görmedi bile. Hiç umurumda değil ben onlar için doğurmadım ki Yok hediye yapmadı Yok bohça yapmadı diye umursayayım. Çoook saçma. 2 haftalık lohusa kadına bu yüzden birşey söylemeyen sakın , kendine bebeğine anca yetiyordur sizin çocuğunuzun hediyesini vs düşünemez zaten.
Hanımlar siz benim ne dediğimi anlamamissiniz yukaridada açıkça belirttim zaten ben bebeğime hediye beklemiyorum eltiyede bişey demiyorum görümcemin çocuğuna varana kadar kimsenin gönlü kalmasın diye birer parca bişey almışlar birtek bni ayırmışlar bunu söylüyorum zoruma giden bu. Benim ailem toplumda bişey verirken diğer kişiyede verir mesela büyük oğlumda bohça yaptı annm bana gecelik biseyler aldı gorumcem bekardı o zaman onada küçük bi hediye aldı. Ikıncı oğlumda bohça yaptı eltimin kızı vardı o zaman onada oyuncak aldı ablam annm giysi aldı. Doğum hediyesi olarak demiyorum doğumunda altın takti zaten babamlar . Bu bi gönül almadır orda onlara verirken bnim çocuklarım baktı öylece dedigim gibi çocuğa dünyayı versen o an ona heves eder. Yoksa eltimdnde ailesinden de beklentim yok onlarında almak gibi bir zorunluluğu yok+1000
Benim oğluma eltinin ailesi değil eltim bile hiçbirşey yapmadı hatta görmedi bile. Hiç umurumda değil ben onlar için doğurmadım ki Yok hediye yapmadı Yok bohça yapmadı diye umursayayım. Çoook saçma. 2 haftalık lohusa kadına bu yüzden birşey söylemeyen sakın , kendine bebeğine anca yetiyordur sizin çocuğunuzun hediyesini vs düşünemez zaten.
Hanımlar siz benim ne dediğimi anlamamissiniz yukaridada açıkça belirttim zaten ben bebeğime hediye beklemiyorum eltiyede bişey demiyorum görümcemin çocuğuna varana kadar kimsenin gönlü kalmasın diye birer parca bişey almışlar birtek bni ayırmışlar bunu söylüyorum zoruma giden bu. Benim ailem toplumda bişey verirken diğer kişiyede verir mesela büyük oğlumda bohça yaptı annm bana gecelik biseyler aldı gorumcem bekardı o zaman onada küçük bi hediye aldı. Ikıncı oğlumda bohça yaptı eltimin kızı vardı o zaman onada oyuncak aldı ablam annm giysi aldı. Doğum hediyesi olarak demiyorum doğumunda altın takti zaten babamlar . Bu bi gönül almadır orda onlara verirken bnim çocuklarım baktı öylece dedigim gibi çocuğa dünyayı versen o an ona heves eder. Yoksa eltimdnde ailesinden de beklentim yok onlarında almak gibi bir zorunluluğu yok
. Yapmak zorunda değil diye kendiniz söylüyorsunuz yaparsa yapr yapmazsa yapmaz alınacak gücenecek birşey Yok. Çocuk heveslendi vs diyorsunuz ona boş bir paketi bile verseniz oyalanırdı, yada çantanızdaki herhangi birşeyi. Ama çocuk üzüldü heveslendi diye siz kendi duygularınızı yansıtıyorsunuz bence. Hiç gerek Yok boşuna kendinizi germeyin . Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hanımlar siz benim ne dediğimi anlamamissiniz yukaridada açıkça belirttim zaten ben bebeğime hediye beklemiyorum eltiyede bişey demiyorum görümcemin çocuğuna varana kadar kimsenin gönlü kalmasın diye birer parca bişey almışlar birtek bni ayırmışlar bunu söylüyorum zoruma giden bu. Benim ailem toplumda bişey verirken diğer kişiyede verir mesela büyük oğlumda bohça yaptı annm bana gecelik biseyler aldı gorumcem bekardı o zaman onada küçük bi hediye aldı. Ikıncı oğlumda bohça yaptı eltimin kızı vardı o zaman onada oyuncak aldı ablam annm giysi aldı. Doğum hediyesi olarak demiyorum doğumunda altın takti zaten babamlar . Bu bi gönül almadır orda onlara verirken bnim çocuklarım baktı öylece dedigim gibi çocuğa dünyayı versen o an ona heves eder. Yoksa eltimdnde ailesinden de beklentim yok onlarında almak gibi bir zorunluluğu yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?