Eltimin artan davran

ay allah rızası için biri bu çikolata konusunu bi özet geçsin beedelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
sabah beridir çikolata da çikolata, nolmuş çikolataya eltisimi çalmışdelikafadulden

Şimdi arkadaşım, sevdem'in sözünde kalabalık olmasın diye bazı akrabaları gelmemiş. Eltiside gelmeyen akrabaları için çikolata istemiş. Vayy efendim sen misin isteyen. Kadının ne dengesizliği ne görgüsüzlüğü kaldı. Ortalık ayağa kalktı. Olay budur.

:1shok: sorun bu mudur? çikolata istemesi gelemeyenler için allah bilir onlarıda kalabalık etmesin diye bir istemeyen cıkmıstır

Bak elti çikolatayla kapıyı açtı..
Bilezikle devam ediyo..
Harbi dişli elti..
Düğünde takı setini taktırmazlarsa eltiye.

Bende(.zampuşun konusundaki gibi.)Taksimde kısık tonla da olsa anırırım..

bence bu elti beyaz abiyede giyer şimdi eyvahhhh eyvahhhh

Abiye olsa gene iyi.. kendi gelinliğini sandıktan çıkartmazsa hiç şaşmam..

Düğüne yakın bir topik..:1shok:
Eltim ,düğünümde fesatlığına gelinliğini giyecekmiş..delikafadulden

:jeyyar: gelinliğini giyermiş gelirmiş düğün salonuna derdim varda patlama olur site çökebilir düğün ne zaman acaba?

Benim bütün takılarımı eltim taktı, o taksın hevesleniyor dediler, şundan şu denmedi bütün takıları o taktı,
takılar banamı takıldı, hepsi benimmi? buna bakarım valla kim takarsa taksın hiç umrumda olmaz

:1shok: sorun bu mudur? çikolata istemesi gelemeyenler için allah bilir onlarıda kalabalık etmesin diye bir istemeyen cıkmıstır

bende ekleme yapayimmmkaydirigubbakcemile3 bu kadarla bitmiyor tabikide..sesli neden soylemis cikolata istiyorum diye ailesine rezil etmiss gorgusuzce davranmis.:1closedeyes:.zaten o ertesi gun gotururmus onlara..bir digeri eltiyide almislar alisveris icin aldigina pisman olmus cunku eltisi burasi pahali demiss o belki oradan alacakmis neden oyle demis.neden karisiyormus..kk muhtariiii gibi oldummm:roflol:
hatta bu cikolata olayini saribocek geyik bolumune tasimisti eltim bana gazeteyle geldi bana cahilsin demek istiyor diyee:roflol:
ins. ilerde iyi anlasirlar nefretten sevgi dogarmiss...
olayin;
1.bolumu boyleee cikolata olayi.
2.perde bilezik olayi..

bilezik olayindaa haksiz degilsin ama kizman gereken aile buyukleri..bence o onlarin her dedigini yapiyor..ben israr ederlerse takardim ama birde kendim alir takardim..
bilezik alacak suan durumu yoktu belki sonradan yapinca verecektir..esine sor ogren kendi kendini yiyorsun bitiyorsunn..

Son düzenleme:
gıcıklık değil bence ciddi olarak kıskanıyor kadını sorunda bu zaten yoksa sebeblere bak ya daha şimdiden gecinmeye gönlü yok kadının sucu çikolata istemek, bilezik takmak hani kadın hakaret eder ,dedikodusunu yapar ok haklıdır ama bunlarda ne var ki bence kadın tam tersine iyi niyetli

Arkadaşlar geçenlerde nişanım vardı özetle olay şu erkek arkadaşım bana 3 bilezik aldı kendi imkanlarıyla sonra bu bileziklerin birini annesi birini babası diğerinide anneannesi taksın istedi bende tamam dedim birşey demedim. Çünkü anneannesi dul ve durumu yok o yüzden o taksın istedi. Sonra takı faslına gelince birini annesi birini anneannesi takti sonuncuyuda kim taktı dersiniz eltim takmaz mı ben tabi deli oldum ne alaka yani sanki kendisi almış gibi millete göstermelik yaptı bana hiçbirşey almadı halbuki ben ondan birşey beklemiyorum ama o bileziği takmak ona düşmezdi ondan önce takacak başka insanlar vardı kimse takmasa nişanlım takardı onu bana o kadar sinir oldumki anlatamam terbiyesizliğin bu kadarı o an tabi bişey diyemedim ne diyebilirsinki milletin yanında şok oldum ama şuan hala çok sinirleniyorum aklıma geldikçe ne yapmalıyım sizce arkadaşlar eltimin benim bu duruma kızdıgımı bi şekilde öğrenmesini istiyorum sizce ne yapmalıyım benim bu duruma kızdıgımı bilmeli???

aman cnm hayatta boyle seyler oluyor benımkıde soyle olmustu esım almıstı dugunde takılacak takıları ve sankı kaynanamlar almıs gıbı bana taktılar bunun uzerındende hava attılar dusun 7 bılezık kayınlarım ve kaynanam kayınbabam takmıs gıbı gostermıslerdı delı olmamak elde degıl ama ne yapcan ınsan yuzsuz olunca yapıyo :içelim:

konu sahibi sadece eltiye gıcıktı
topiğinin şu halini görünce bütün kk hatunlarına gıcık olacak bence kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

:gitme: allah o aileye sabır versin baskada söylenecek söz yok aslında iyi alısverise götürmüşler ben daha öncede dedim bana bir çift corap almadılar ihtiyacım yokmus diyerek altın konusuna hiç girmeme gerek yok oda neymiş? ben bilmem çünkü takılmadı he bunları sorunmu ettim hayır o dönem tek derdim eşimle evlenmekti ama şimdi bazen içerlediğimde oluyor ama yinede hiç dile getirmedim keske banada eltim taksaydı bak en azından kk de topik acabiliyorsun

Bu saaten sonra elti, kuş ta kondursa yaranamaz..yerimseniben
Belli işte eltiyi daha çok seviyorlar...kaydirigubbakcemile3

Eltine karşı çok önyargılısın,
Yazık valla üzüldüm eltine, birde kinini büyülttükce büyültüyorsun, kimseye zararın olmaz güzelim kendine yaparsın, Bence nişanlınada dır dır etme erkekler sevmez dırdırı, hele şu sebepten ötürü hiç konuşma bence..

Back
X